+2 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (1,269 puan) tarafından

Cuma gecesi birden suyum geldi ztn riskli bi gebeligim vardi 34haftalik bebeğim 3 hafta geride gelisimi kalmıştı bzde tedayli ultrason icin üniversite hastanesine gttik anormal bsy yok gdin sali gunu gelin 36.haftada doğum gerçeklestiririz dediler bzde gttik yorgunluktan mi artık karnımın zorlanmasindan mi cuma akşami suyum geldi birden hemen acile gttik sabahina sezeryan doğum oldu yanimzda kmse yoktu çocuğu birakack kmse bile yoktu esimle hemn acile gttik bze rahim duvarı incelms hemen sezeryana alcaz dediler servis islemleri yaptik ameliyata grdim bn cikana kdr esim gorumcemi alip gelmsti baskada kmse yoktu ztn gorumcemde 4 kucuk kzini brakip geldi en büyüyü 11 yasinda onu da oglumun yaninda brakmsalr neyse o gceyi oyle atlattik gündüz hemen gezdim bebegi kuvese almslardi ztn dedik birgunde hemn cikariz akşamina cok kötü oldum meger karacigerime pıhtı atmis degrlrrimm bi türku düşmedi kan lazım ailenden kan iste dediler bnde ailemi aradim bu sürü ablam var bintsnesi bile gelmedi yanimda ztn kmse yok hepsinin bahanesi sorunu vardi neyse herkese agzimi actimm geken olmadi bnde kotuyum serumlar kolumda sonda takili gorumcem tiksiniyor bununda mi gorcektm diyor allahım okdr uzgunum ki o an sadece canimin derdine dustum bayilcak gbyim ztn yataktan kalkamıyorum en son yoğun bakima alcaz dediler aha ölüyorum dedim iki bebeğim var onlara km bakcak dedm herkesten dua istedim neyse sonra ne kana ihtiyaç duyuldu ne yoğun bakimliga şükrediyorum koca bi kazayi defettjm Rabbım çocuklarıma başladı dedim ama insanların o anki davranışları sözleri iyiligi hemn basa kakmaallari en önemlisi ailemden kmseyi yanimda görmedim hastnaede kaldim surece hp agladim.bugun eve geldim esim snin kardeşlerinden kmse gelmesin diyor daha bi üzüldüm aramzda 3 saat tek var gelen gelirdi co kridlim ztn ve kmsm yokmus onu anladim suan bebegim kuveste sadece onuj sağlığıni diliyorum çok uzun oldu hkinizi helal edin dua bekliyorum 

12 Cevaplar

+2 oy
(157 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum Allah en kısa zamanda bebeğine şifa versin sana kavuştursun 

(1,269 puan) tarafından

Aminn Allah kmseninn emegini bosa ckrtnasin

-Reklam-
+1 oy
(138 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin inşallah tez zamanda çıksın bebiş ordan, çok üzüldüm haline Rabbim ıslah etsin böylelerini. Herkes anne baba kardeş olamıyor, bende de var öyle bir anne. Yazık vallahi, inşallah bir an önce toparlanırsın ama bu zamanları da sakın unutma. Herkes iyi günde yanında olur da önemli olan kötü gün dostu, geçmiş olsun sanada canım benim

(1,269 puan) tarafından

Allah razı olsun:(((((neden boyleler ki bi.yol parası nedir ki yada gelip iki gun dursan ölemezsin 

(138 puan) tarafından

Rahatlarına düşkünler, benim annem de gelmemek için türlü bahaneler uyduruyor. Takmıyorum artık, boşverdim sen de sıkma canını 

0 oy
(1,269 puan) tarafından

AĞLAYARAK YAZIYORUM:"((((

0 oy
(2,039 puan) tarafından

3 ay önce doğum yaptım ben de annem geçen sene vefat etti. Kaynanamlar gelmedi. Erkek kardeşim eşim ve oğlum vardı sadece. Hemşireler kimsen yok mu erkekler ne yapacak sana dedi. Karşı odamın da kapısında süsler belki 30 kişi gelmiş. O gece çok ağladım. Hem ağladım hem bebegime baktım. Şimdi 3 ay oldu ve çok iyiyim. Sen de bebeğin de iyi olacaksınız. Şimdi düşünme bunları iyi olmaya odaklan canım. Her şey geçiyor inan

(1,269 puan) tarafından

Ya yemin ederim aynisi yan odamdaki yeni.dogum.yapan kadının odasi hmen süslendi bu suru.akrabasi.geldi okdr üzüldüm ki neyse bebeğim iyi.olsin yanimda olsun ve iyileseyim cocuklarim.icin evdeki bnden bskasindan kmsenin elinden bsy yemez kac gündür ac kalip.hasta olmuştu onun içinde agladim.

0 oy
(176 puan) tarafından

Şuan tek yapman gereken şey kendine dikkat etmen çabuk iyileşmen için. Rabbim hiç bir kulunu darda zorda bırakmaz. Tek muhtaçlığın Allah'a olsun bundan sonra. 

Ve bundan sonra kim sana nasılsa sende öyle olacaksın. Senin kardeşlerini yargılamak istemiyorum ama birinden biri gelebilirdi. Ama sen böyle şeyleri takmamaya çalış şuan şu dönemde. Düşünmemeye çalış. Sonra sütün etkilenmesin 

(176 puan) tarafından

Rabbim sana da bebeğine şifa versin inşallah 

0 oy
(287 puan) tarafından

İnanılmaz üzüldüm ya küveze girebilir benim 2 çocuğumda küveze girdi ama senin bu zor zamanında en önemlisi hayatı tehliken varken kimsenin yanında olmaması affedilir bir şey değil kesinlikle evine adım atmasinlar eşin çok haklı 

(1,269 puan) tarafından

Bebegim suan kuveste sut sagiyirum.ama.menuel.pompada çekmiyor 

(287 puan) tarafından

Birilerine sor cnm belki elektrikli vardır ben elektrikli almıştım çok işime yaradı 

(1,269 puan) tarafından

Sanmıyorum ama ynede sorayim

0 oy
(839 puan) tarafından

İnan inlarin bu davranışı seni daha güçlü hâle getirecek bebeğinden başka kimseyi düşünme ona bol bol süt sağ bu günler geçince ne kadar güçlü olduğunu ve kimseye muhtaç olmadığını daha çok anlayacaksın 

0 oy
(51,935 puan) tarafından

esin haklı su saatten sonra kimse gelmesin 

bebegine ve sana Allah saglik versin insallah canim

(1,269 puan) tarafından

Amin inşallah bu zor zmnlar gecsin 

0 oy
(5,924 puan) tarafından

Şuan lohusasin duyguların daha derin. Üzme kendini sadece bebeğini düşün  eşi. Gayet haklı. Bugünleri unutma inşallah gecicek zor günlerin çok zorlanacaksin belki ama başaracakain... Eşinle inşallah muhabbetin daha iyi olur. Çocuklarınla eşinle bir ol gerisini takma.   

(1,269 puan) tarafından

Qynn.oyle hastanede tedavi süresince hep.agladim :(((kendi.halime uzulmekten yeni.dogan bebegimi bile.dusunemedim :((((

(5,924 puan) tarafından

Bugunler gecicek iyi ol cnm bugünleri  böyle hatırlayacaksin o yüzden moralini bozma. Bebeğini doya doya op kokla zaman  hızlı geçiyor 

(1,269 puan) tarafından

Çocuğum kuveste:(((

(5,924 puan) tarafından

Cikar inşallah cnm hiç endişe etme sütun etkilenmesin. 

0 oy
(4,366 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda toparlanma gücü versin geçmiş olsun canım ❣️ 

Şahsen ben olsam kötü günümde yanımda olmayan insanları asla ne çocuk görmeye ne sevmeye geleceğiz dediklerinde kabul etmezdim 

Allah korusun sana o an birşey olsaydı ah vah diye tüm doktorları da eşini de suçlardılar eşin yanında olsun onun desteği çocukların yeter bu hayatta ayağa kalkmana 

(1,269 puan) tarafından

Evet cocuklarim sag olshn bska bsy istemem 

0 oy
(389 puan) tarafından

Sonuna kadar okudum. Hem gözün aydın hem geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıklı olsun bebişin. Kavuşun. İçini dökmüş. Biraz da olsa rahatlamışsındır inşallah. O kadar haklısın ki. İnsan kendi canından birilerini görmek ister. Kötü olmuş gelmemeleri ama artık yapacak bir şey yok. Bebeğin sağlıklı olsun da

(1,269 puan) tarafından

Gece boyunca düşünceler :(

0 oy
(1,251 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Tırnağın varsa başını kaşırsın derler ya çok doğru bir söz. Zor zamanında yanında olmamışlar şimdi de gelmesinler,  üzülmene değmez. Gelince sana ve bebeğine hastalık bulastirirlar bu kış günü. Hiç gerek yok 

(1,269 puan) tarafından

Dogumda gelmeyen sonra gelse ne olur 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 484 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde seasea21 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde seasea21 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
0 oy