Hanımlar çok iradesizim bı kaç yıldır kilo vermekle başım belada . Burdan mesaj bölümünden haberleserek diyet yapmak isteyen var mı ? 163. Boy 66 kilo hedefim 60 :)
Slm cnm bnde aynı şekilde 64.63 arası gidip geliyor ve bundan 4 gün önce 62 olan ben şaka gibi bir şekilde fırladı kilo yukarı anlmdm ama neyse benlen paslasark gzl bir iş çıkarabiliriz
O zaman yarın sabah aç karna tartilip başlayalım uygunsa
Olur cnm 7 saatir açım.zaten ben en son tost yedim saat 2.3 gibi o saaten bu saate kadar açım yoğurt vs yedim okdr aralikli oruç ile gidiyorum bn sabah bekliyorum
Tmm o halde malum yaş ilerliyor . Bn abur cubur tatlıya hamur işine çok düşüyorum. Onu azaltmaliyim. Doktorlar %70 sağlıklı %30 keyif için beslenmelisiniz diyor sağlıklı yaslanmak için . Hem kilolardan kurtulup hemde düzen oturtmak istiyorum.
Özelde mesaj attım size ordan haberleselim insallah
Herkes mi zayıf 😀
Ne yaparsan benide alır msn
Deli gibi suan canım yemk yemk istyor
O zaman deli gibi dur yeme diyelim bizde :)
Ay bende ya 1.62 boy 64 kilodan bir türlü düşmedim çorapları tokayk çıkarıyorum tartılırken saçlarını kesem ama azalır mı dedim geçen eşime öyle bir acınacak haldeyim yani
Telegram kullanıyorsan eğer bizim diyet grubumuz var buradan arkadaşlarla ilerliyoruz tartı fotoğrafı ve her gün yedigimiz içtiğimiz tabaklamalar yaptığımız sporlar fotoğraflı olmak üzere birbirimizi motive etmek için
Bizide alsanız gruba :)
Keşke wp olrk olsaydı
WhatsApp’ta numaralar gözüküyor Telegram’da sadece nick gözüküyor istemediğin sürece numara belli olmaz o yüzden Telegram tercih etmiştik
Bende istiyorum zayıf lamak şuan 62 kiloyum 55 olmak istiyorum
1.63 boy 80 kiloyum😩 benim de en az 65 olmam lazım ben varım bacım zaten sabah yürüyüşe başlıcam bu sefer ara vermeden inşallah
Aynı boy kiloya sahibiz
Katıl aramıza 😃
Evet olur katilirim
Ben dün başladım diyete buradan mucizelerim ile mesajlaşıyoruz yediklerimizi içtiklerimizi yazıyoruz senle de yapabilirim istersen :)
Sizin boy kilo kaç
165 boy 89 kilo
Banada yaz canisi
Sağlıklı beslenme daha cok
Bende iradesizim 70 kiloyum. Az önce kızımla sarma sardık kurabiye yaptık gece gece rahat duramadık 😄 heralde oruç anca engeller beni😄
Aslında yemesem çocuğu okula getir götür giderde işte kızım sürekli bişeyler istiyo bu sefer bende yiyorum. Evdeyken zor işe girip çalışsam rahat verirdim
Benim küçük oğlumda çok yemek yemiyor bende birşeyler deniyorum sonra oturup sinirden kendim yiyorum
Yeme yeme sonra iştah artıyo ben o hatayı ek gıda döneminde yaptım artanlar çöpe gitmesin diye yedim iştah bi açıldı kendimi durduramadım
Bn stres dönemlerinde çok yerim. Biz hala 2 yaş sendromunu atlatamadik. Ve sürekli yiyorum kilo artıya geçti dur demezsem 70 e cikacak
Ben 70 im ne alıyorum ne veriyorum bi senedir öyle duruyo kilom. Durdur kendini yoksa dahada zor oluyo sonra
Benim kilo çok ya 84 ten 79 a düştüm hedef en az 65 170 boyum
Bende bir zamanlar 80 lerdeydim düştüm ama şimdi tekrar artı ya geçtim dur demeliyim
Ayn. Öyle dur demek lazım
Bu ben olabilirim
Bende162 boy, 67 kiloyum , her akşam karar verip sabah unutuyorum sjsjsjssj
Hemen hemen ayniyiz
Evet, fiziğim güzel aslında ama tartidaki sayı moralimi bozuyor.
Moralimi bozacak bı ton sayı var :)
Wp grubu kurmak isteyen olursa benide alin hanımlar..
Wp değilde telegram olabilir aslında
Benide alin
Canım seve seve bu yolda destek olurum .5 kilo vercem. Bende bugün başladım sporda var dansla birlikte sıkılaşmayı planlıyorum daha öncede yaptım 49 a kadar düştüm
Benim hedef 60 çok degil
55 im 50 olmak derdim boy 155 cm olunca 😀 yaz da gelir sıkılaşmak gerek
Neyse diyet demisken ben çok acıktım ya bı tost gomup gelecem 🤣
410,764 soru
12,360,152 cevap
41,421 kullanıcı