+1 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20,202 puan) tarafından

Sorun başlıkta . Fiyat ne kadar yaptıran varsa kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
(2,009 puan) tarafından

Yaaa check böyle bölüm bölüm geziyorsun demi bence bi makine olmalı komple içine girmeli insan yaa benimde ihtiyacim var kasık agrisindan ölecem

(20,202 puan) tarafından

😁😁😁 mantıklı. Sana da geçmiş olsun 

-Reklam-
0 oy
(14,898 puan) tarafından

Valla canım ankarada yaşıyorum 

Çoğu hastaneyi 1 hafta olmadı arayalı 

Biri 10.000 dedi 

Birisi 12.500 dedi

Birisi 30.000 dedi 

Birisi 17.500 dedi genel olarak değişiyor paket içerikleri de o yüzden arayıp görüşmek lazım. 

(20,202 puan) tarafından

Baya yüksekmiş fiyatlar. Neyse eşim ayrıntılı araştırsın artık. Şimdi ona fiyattan bahsedersem kaçar. Yaptırmaktan vazgeçer. 3 4 bin falan bekliyo heralde o . Ağzından öyle rakamlar duydum. Bu fiyatları duysa hayatta yaptırmaz aramaz sormaz da 

(14,898 puan) tarafından

Maalesef baya yüksek 😑 

Evet haklı aslında 20 tl ye çikolata mı olur. Herşey uçmuş bende 20 tlye çikolata olayını aşamadım 😒

(20,202 puan) tarafından

Ben ekmeğin 12.5 oluşunu haftalar sonra öğrendim. Eşim aliyo ekmeği hep. Çok şaşırdım. Ekmek bile 12.5 TL 😐

(14,898 puan) tarafından

Evet çok şaşırtıcı bir duruma geldik 😕😒 bizde yaptırmadık Chuck up  

Eniştem bağırsak kanseriydi tanısı felan konuldu ve tedavi oluyordu bu Chuck up içinde kanser taraması da var ama çıkmamış o yüzden güvenemedik direk endoskopi yaptırdık midede problem var diye ve paket paket değişiyor bilgin olsun 

(20,202 puan) tarafından

Hmm bak bunu söylediğin iyi oldu . Çok sağol ☺️

0 oy
(1,912 puan) tarafından

Gebze medikal park hastanesi 17 buçuk fiyat verdi eşimle gidersem 15 olurmuş falan fistan 

(20,202 puan) tarafından

Baya yüksekmis yaw 

(1,912 puan) tarafından

Aynen yaa. Bide indirimli hali he bu fiyat.

0 oy
(513 puan) tarafından

Paket içeriklerinde hangı branşlar varsa tek tek muayene olup pakete dahıl tetkikler yaptırılıyor. Çok gereksiz bir sürü para ve gereksiz radyasyon. Bence kanser taraması yaptırın onkolojiden 

(20,202 puan) tarafından

Eşimin sık sık başı ağrıyor. Ve bağırsakların ağrıyor bugünlerde diyor. Daha doğrusu bağırsakların olduğu kısımi gösteriyor . Genel bı check ip yaptirayim diye düşündü. Ben de hemen buraya sorayim dedim. 

(513 puan) tarafından

Gastroenterolojiye görünsün bunun için check-up yapılmaz bence ben olsam yaptırmam. Rahatsızlık veya şüphe duydugun bir şey üzerine gıdersın hastaneye. Check-up satışı tamamen müşteri odaklı 

(20,202 puan) tarafından

Doğru diyosun 

0 oy
(14 puan) tarafından

Hayırdır inşallah başkan senin için mi 🥺

(20,202 puan) tarafından

Sen laplusbbelle misin dostum 😃

Eşim iciň sordum. Bası ağrıyor sık sık . Bugün bağırsaklarımin olduğu yer de ağrıyor bugünlerde diyor. Genel bı check up yaptırayım diye düşündü. 

önce (14,898 puan) tarafından

Değildir canım gitti o 

önce (20,202 puan) tarafından

Evet bayadir görmüyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 3 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
3 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
17 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azad (54 puan) tarafından soruldu

411,486 soru

12,386,667 cevap

43,563 kullanıcı

Kategoriler

...