Sorun başlıkta . Fiyat ne kadar yaptıran varsa kızlar
Yaaa check böyle bölüm bölüm geziyorsun demi bence bi makine olmalı komple içine girmeli insan yaa benimde ihtiyacim var kasık agrisindan ölecem
😁😁😁 mantıklı. Sana da geçmiş olsun
Valla canım ankarada yaşıyorum
Çoğu hastaneyi 1 hafta olmadı arayalı
Biri 10.000 dedi
Birisi 12.500 dedi
Birisi 30.000 dedi
Birisi 17.500 dedi genel olarak değişiyor paket içerikleri de o yüzden arayıp görüşmek lazım.
Baya yüksekmiş fiyatlar. Neyse eşim ayrıntılı araştırsın artık. Şimdi ona fiyattan bahsedersem kaçar. Yaptırmaktan vazgeçer. 3 4 bin falan bekliyo heralde o . Ağzından öyle rakamlar duydum. Bu fiyatları duysa hayatta yaptırmaz aramaz sormaz da
Maalesef baya yüksek 😑
Evet haklı aslında 20 tl ye çikolata mı olur. Herşey uçmuş bende 20 tlye çikolata olayını aşamadım 😒
Ben ekmeğin 12.5 oluşunu haftalar sonra öğrendim. Eşim aliyo ekmeği hep. Çok şaşırdım. Ekmek bile 12.5 TL 😐
Evet çok şaşırtıcı bir duruma geldik 😕😒 bizde yaptırmadık Chuck up
Eniştem bağırsak kanseriydi tanısı felan konuldu ve tedavi oluyordu bu Chuck up içinde kanser taraması da var ama çıkmamış o yüzden güvenemedik direk endoskopi yaptırdık midede problem var diye ve paket paket değişiyor bilgin olsun
Hmm bak bunu söylediğin iyi oldu . Çok sağol ☺️
Gebze medikal park hastanesi 17 buçuk fiyat verdi eşimle gidersem 15 olurmuş falan fistan
Baya yüksekmis yaw
Aynen yaa. Bide indirimli hali he bu fiyat.
Paket içeriklerinde hangı branşlar varsa tek tek muayene olup pakete dahıl tetkikler yaptırılıyor. Çok gereksiz bir sürü para ve gereksiz radyasyon. Bence kanser taraması yaptırın onkolojiden
Eşimin sık sık başı ağrıyor. Ve bağırsakların ağrıyor bugünlerde diyor. Daha doğrusu bağırsakların olduğu kısımi gösteriyor . Genel bı check ip yaptirayim diye düşündü. Ben de hemen buraya sorayim dedim.
Gastroenterolojiye görünsün bunun için check-up yapılmaz bence ben olsam yaptırmam. Rahatsızlık veya şüphe duydugun bir şey üzerine gıdersın hastaneye. Check-up satışı tamamen müşteri odaklı
Doğru diyosun
Hayırdır inşallah başkan senin için mi 🥺
Sen laplusbbelle misin dostum 😃
Eşim iciň sordum. Bası ağrıyor sık sık . Bugün bağırsaklarımin olduğu yer de ağrıyor bugünlerde diyor. Genel bı check up yaptırayım diye düşündü.
Değildir canım gitti o
Evet bayadir görmüyorum
411,509 soru
12,387,820 cevap
43,614 kullanıcı