0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (1,161 puan) tarafından

İlk gebeligimde erken doğum oldu bunda da bazı kasilmalarimdan dolayı progestan kullanıyorum. Ayrıntılı ultrasonumda bebeğin başı aşağıda denildi bu da mı erken doğumu tetikliyor acaba

3 Cevaplar

+1 oy
(1,149 puan) tarafından

Baş geliş olunca erken doğum belirtisi olsaydı sanırım doktorum söylerdi bana çünkü 19 haftalıktan beri baş geliş benim , şuan 33+6 hâlâ daha baş geliş . Hiç erken gelecek gibi de durmuyor 

(1,161 puan) tarafından

Yaa ne güzel inşallah canım. Yukarıda da belirtmiştim bı arkadaşa bende sancı durumu yaşanıyor malesef ki daha şimdiden. 15 tatil dolayısı ile şuan evde olunca sanki azaldı bu durum ama okul açılınca çalışınca yine sancım artacak ayakta durduğumda artıyor çünkü. İnşallah sıkıntısızca büyürüz biraz daha 

-Reklam-
0 oy
(29,498 puan) tarafından

Pozisyon değiştirebilir endişe etmeyin yinede kontrol altında olun

(1,161 puan) tarafından

Not düşüldü canım sisteme inşallah sorun olmaz sağlıklıca doğar yavrum 

(29,498 puan) tarafından

İnşAllah sağlıkla hayırlı şekilde kucağına alırsın 

(1,161 puan) tarafından

Allah razı olsun canım çok teşekkürler ♥️

0 oy
(1,100 puan) tarafından

Benim çocuklar 5-6 aydan itibaren hep baş aşağıydılar. Erken doğum olmadı. 

(1,161 puan) tarafından

Peki herhangi bir sancı vs yasiyormuydunuz. İlk oglumdaykrn zorlu bir gebelik yaşadım progestanlar + 29ncu haftalarda nstde doğum sancıları her hafta muayeneler ciğer geliştiriciler vs vs ... Bu gebeliğimde de 18 haftalıkken sancılandım yuruyemedim kasıldım acil progestan başladılar ve ayakta durduğumda sancım yine oluyor çalıştığım içinde mecbur dinlenemiyorum

(1,100 puan) tarafından

Ara ara sancılarım oluyordu ama yalancı sancılardı. Beni aşırı zorlayacak sancılar yaşamadım. Benim dinlenme imkanım çoktu ama, siz çalıştığınız için de zorlayabilir. 

(1,161 puan) tarafından

İnşallah bende de korktuğum gibi olmaz, sağlıklıca zamanıyla doğar

(1,100 puan) tarafından

Endişenizi anlıyorum. Her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
19 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.

412,144 soru

12,407,319 cevap

44,666 kullanıcı

Kategoriler

...