+1 oy
130 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Merhaba herkese 

Ya ben boşandım annemin yanına geldim annemde evli eşi İstanbul'a gitti çocukları var .. neyse ben burda 5 aydir annemin yanındayim annem bana kötülük yapmadığı şeyi birakmadi.. bı ara beni fena dövdü terlikle girişti boyle bı çığlık attı kullagimdan gitmiyor omuzum mos mor olmuştu..1 ay önce olmuştu bu olay sonra bende valizmi hazırlayıp hiç bilmedigim şehire gittim arkadaşım vardı insan cagresiz oldummu ne yapacağını bilmiyor.. sonra annem polisleri felan ayağa kaldırdı kızım kayıp diye kaç kere ifade verdim dosya kapandı..sonra annem ağlıyor gel felan diye .. gittim geri yanına..1 ay geçti bu olaylar..annem çok değişik Allah'ın hergunu her sabah normalde bunu yapmazdı ben burda olmayınca müge anlı izlemeden yapamaz.. ben burdayım diye her sabah hazırlanıp ben onunla dışarıya cikmiyim diye erkenden çıkar tam ben uyaniyorum baktım bu hazırlanmış gidiyor hergun böyle.. ben olmadığımda telefonla konuştuğumuzda 2 gibi çıkardı dışarıya. Ben anlamıyorum. Sürekli trip atip duruyor 55 yaşında bende 26 yaşındayım kafayı yemek guzeleyim diyorum ki ben işe başlayıp ayrı eve gideceğim yok gidemezsin beni böyle küçük çocuk musum gibi davranıyor ama bu böyle giderse hiç birşey yapamicam kendi düzenim olmiyacak

8 Cevaplar

+1 oy
önce (2,637 puan) tarafından

Canm annenin yaptigi cok normal gelmedi bana.eger cocugun yoksa bence ise gir hic boyun egme kendi duzeninj kur derim.

-Reklam-
+1 oy
önce (635 puan) tarafından

Derdi ne ki annenin hem yanında istiyor hem kötülük yapıyor 

önce (51 puan) tarafından

Kendisi söylüyor ağzıyla ben küçüklüğümü gençliğimi yasiyamadim.. mesela dışarda birlikte yürüyoruz herkes bana bakıyor annemde diyorki ya herkes bana bakıyor benimle yarış içinde .. kendisini ,18 yaşında gibi hissediyor kendi ağzıyla sürekli söyler ya ben çok güzelim böyle herkese çok neşeli pozitif 

Yaşayamamış olabilir de senin suçun ne yani sanki sen engel oldun yaşamasına 

Ben en küçüklerin 4 kardeşiz .. bilmiyorum derdi ne birşey diyorum anne niye böyle yapıyorsun diye .. hemen cevabı hazır oluyor sinirli sinirli konuşuyor insan annesine böyle davranır mi insan annesini sevmesi lazım annelerin ayaklarında cennetlik vardır bilmem ne birşeyler diyip duruyor .. Allah elden ele dururmesin diyor laflar vuruyor bildiğiniz.. hergun böyle.. oysaki ben 2  yıldır tedavi altındayım felç veya beyin kanaması riskim var :((

Annen çok bencil sadece kendini düşünüyor sen bir an önce iş falan bulup onun yanından ayrılmalısın bence 

0 oy
önce (5,184 puan) tarafından

Annen neden seni dövüyor canım annenin psikolojik sorunları mı var normal değil bu

Annem sürekli odama girip duruyor malum eşi de evde kişisel özel eşyalarım var odada sürekli uyarıyorum anne odama girme diye ama kendisi inadına odama giriyor sonra baktım durmuyor bende onun odasına girdim sen benim odamda napiyorsun diyor ya bak anne nasıl oluyormuş dedim ben seni kaç kere uyardım.. sonra odamın anahtarini aldı cebine soktu anne bak benimle uğraşıp durma diyorum odamın anahtarını veirrmisin dedim vermedi sonra bende onunkini alınca dövmeye kalkıştı baya bi

önce (5,184 puan) tarafından

Öz annen mi canım 

Maalesef 

0 oy
önce (1,926 puan) tarafından

Annenin kesınlıkle psikolojik sorunları var acilen uzman desteği alması gerekiyor sende gir bi işe ayrı eve çık reşit insansın kanun bile karışamaz sana 

Annen narsist bundan emin olabilirsin narsizmin en büyük özelliklerinden biri kişilik farklılığıdır madem öyle sende bunu koz olarak kullan yani bu evden gidecem artık ben olmayacam gibi ama rica ediyorum senden sütten ağzın yandığı için evliliği sakın kurtuluş olatak görme

Yok kendi duzenimi kurmak istiyorum .. benim eşimde NARSİST bir insandı o yüzden boşandım.. ailesine arkadaşlarına melek gibiydi evin içinde duvardan duvara herşeyi firlatirdi beni çok kucumserdi  oysaki ayaklarını bilene ben yikardim çok emek verdim ,7 yılım çöpe gitti gençliğime üzülüyorum 19 yaşında evlendim oda annem yüzündendi sırf beni evlendirip başka eş bulması için :( benim ailemin hepi bu karaktere sahip..kucuklugum zehir gibi geçti.. kardeşlerimin beni kişkirtmak için konu konuşur ben sinirlencegimi bildikleri için kendilerini savunurdu :( psjilojim çok bozuldu 26 yaşındayım gören 35 misin diye soruyorlar içimdeki fırtınaları kimse görmüyor.. bazen anneme diyorumki anne ben sizden değilim galiba DNA testimi yaptırsam bir tuhaflık var diyorum 

Ahh cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende narsist bi anneyle büyüdüm inan o kadar zor ki 14 sene önce bu yüzden akıl hastanesine yatmak için müracatta bulundum o sıra psikiyatrdan narsizmi öğrendim üstelik türkiyede bu durum daha bilinmezken o zaman googleden herşeye ℅100 erişim yoktu kaynaklara zorda olsa ulaştım aslında sorun bende değil karsı taraftaydı ben gayet sağlıklı bi bireyken aklı dengemle oynanıyordu sonra narsistle baş etme yollarını öğrendim ve inan 14 yıldır böyle bi huzur yok narsistle asla kavga etmeyeceksin iddalaşmayacaksın bişey öğretmeye çalışmayacaksın her zaman sen zararlı çıkarsın sen haklısın he he bile demeyeceksin o zaman aklı dengen şaşar yok sayacaksın görmeyeceksin ne halin varsa gör deyip hayalet muamelesi yapacaksın o konussun bağırsın o an tak kulaklığını dans et aç müziğin sesini sonuna kadar göbek at hatta onuda dansa kaldır bak nasıl mutlu huzurlu oluyorsun bide sakın insanlara bişey kanıtlamak için ugraşma o seni daha çok yorar

Evet aynı bunları yaşıyorum :(( biliyorum narsist olduğunu hatta duruma paylaşıyordum narsist sözlerini görsün diye baktım oda sözler atmış benim durumdan sonra . Çok haklısınız :(( gerçekten.. bende öyle yaptım dün yoksa kafayı yiycektim danamaniyorum artık baktım bu konuşuyor odaya doğru gidip lallalalaal diye bagiryoum .. ama onda şöyle bir sıkıntı var böyle yaptığımda her an arkama koşup saldira bilir öyle bir sıkıntısı var

Eğer saldırırsa fiziki olarak o an ellerini tutarak ona gülmeye başka kahkalarla gül o an onun aklı dengesini bozarsın ikinciye cesaret edemez narsistle başetmek zor görünür ama doğru zihin kontrolü ve narsistle baş etmeyi bilen kazanır

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Bence anneden ayrıl Kendi ayaklarının üzerinde dur bebeğinle zor olacaktır ama üstesinden gelirsin annenle sorun yaşayıp huzursuz olacağıma tek başına mücadele edesin daha iyi 

0 oy
önce (18,355 puan) tarafından

Boşanmışsın çocuğun yok elin ayağın tutuyor sağlıklısın hem annen evli evde üvey baba var hem de annen ile anlaşamıyorsun kendine bir iş bulup ayrı bir eve çıkmak kendine bir düzen kurmak için ne bekliyorsun? Veya neden bunu yapmıyorsun 

Bırakmıyor ki beni annem burda kalacaksin diyor bagriyor baya

26 yaşındasın 16 değil evlenme boşanma kararını da annenin izni ile mı aldın 26 yaşında bir insan yetişkindir atacağı adımlara aile onayına ihtiyacı yoktur annenin psikolojisi çok normal gelmedi orda o şekilde yaşamaya devam edersen seninki de bozulacak 

Bak ben ayrıldım bu evden İstanbul'a gittim tek başıma baktım annem polisleri ayağa kaldırmış Allah bilirki polislere ne anlattiysa polisler sürekli beni aradı anneniz sizi arıyor karakola gidip ifade vereceksiniz felan işte.. yani durmuyor yine gitsem yine aynısını yapacak.. 

Senin özgüvenin yok bence. Ararsa arasın yetişkin insansın en fazla gider iş buldum çalışıyorum gitmiyorum burda olduğumdan da haberi var dersin 

Özgüvenim yok derken ? Senin böyle bir annen olsa aynısını dermisin ? Benim abim beni tehdit etti bildiğiniz oraya gettirtime beni diye kendisi başka biyerde .. benim ailemi bilmiyorsunuz 

Biz hikayeni senin bize anlattığın kadar biliyoruz. Arkadaşça dostça çözüm üretmeye çalışıyoruz. Haklısın aileni bilmiyorum hiç yorum yapmadım farz et. Sen senin için doğru olanı daha iyi bilirsin benim veya başla birinin fikrine ihtiyacın yok. 

Ben sizden fikir almak için yazdım zaten ama sizde pat diye özgüvenin yok yazınca biraz tuhaf oldum evet özgüvenim yok haklsiniz

0 oy
önce (3,498 puan) tarafından

Psikolojik sağlığın için kurtar kendini o evden. Durma çık bi iş bul hayatını yaşa. Bundan sonra güzellikler senin olsun inşallah 

Amin inşallah teşekkür ederim ♥️ 

0 oy

Rabbim yardımcın olsun cnm başka bişey diyemem annendir nasıl olsa yanında kalma da diyemem kal da diyemem yetiskinsin senin için annen için hangisi iyi olursa onu yap  

Amin teşekkür ederim:(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 408 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 373 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (823 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 431 göst.
0 oy