Kimler ne iş yapıyor şuan tam olarak 😊
Benim canım revani çekiyor kac gündür bugün yapmaya karar verdim sonunda 😁
Bebişi uyutuyorum canim nazar değer atamam 😌Benimde canim tatlı veya pasta gibi bi şeyler istiyor ama bakalım yapabilirsem yapıcam
Kolay gelsin canım
Boşboş yatıyorum evde bi ton iş var
Ben yatınca her yerim ağrıyor 🙂
Sabah midem bulaniyodu oğlanı doyurdum yattım şimdi tost yiyorum
Geçmiş olsun canım hastalık mı hamilelik mi
Hamilelik
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Süpürge atmışkeee😂😂
☺️🥰❤️❤️
Kolay gelsin canım gözüm kalmadı Allah olmayanlara versin ben dyson sız da mutluyum süpürgeyi çekiştire çekiştire supuruyorum her gün 😁
Sjsjsjsjs Allah razı olsun inşallah kardeşim benim bide vallahi eski süpürge daha iyi Dysonun kıl saç gibi çekmesi benim hoşuma gidiyor ama benimde eski süpürgem hala durur haftada bir iki defa muhakkak onu kullanırım ahanda buda fotosu onun yeri bende bir başkadır yaw sksjsjsk😂😍
Bunlar ömürlük ya annemin hali yikamali var olan inşaat pisliği geçti üstünden hala taş gibi 😄
Eskiler daha sağlam daha güzel oluyor
Ben bisey yapmıyom yeğen hapse girecekmiş ona üzüldüm ben
Neden canım
Çok yorgunum şimdi kahvaltıdan kalktım ortalığı toplayacağım dün canımız sıkıldı sabah namazı kılıp şehir dışına gezmeye gittik gece döndük her yerim ağrımış eskiden daha enerjik olurdum yaş ilerledikçe daha çabuk yoruluyorum
Gezmek bana ezelden eziyet geliyor 😄
Biz ailecek gezme hastasıyız imkanım daha çok olsa evde zor durusuz biz :) yılda en az üç kez bursa ve ilçeleri gezeriz bursa bizim ikinci ev gibi oldu
Biz de eşimle hiç sevmeyiz 😂
Ne güzel denk gelmişsiniz biri sevip biri sevmeyince olmuyor 😃
Hastanede sıra bekliyoree :)
Hayırdır ciddi bisi degil inşallah
Gebelik kontrol 😌
Bebek salliyordum şimdi indirdim saat tam 6. Ve ben 7. Ye oğlumu uyutuyotum 8 de olabilir. 4 gündür anam ağlıyor hastaydı sonra da aşı oldu maf oldum ya
Allah kolaylık versin canım geçmiş olsun
Eşimle bahçeye selale yapyrz 😀
Şuan revani yaptım serbetini dokucem. Ve bı tepside kurabiye yaptım. Gelsin Kilolar 😁
Oh oh maşallah ben revaniyi zor yaptım mutfagim soğuk + bide cam acıyorum sonuna kadar öyle olunca çok kalasım gelmiyor 🥶😆
Bende de cam açık kalıyor. Ama buralar o kadar soğuk değil henüz. Sıcak bunalttigi için açıyorum cami. Yarın misafirlerim var. Çayın yanına ikramları bugünden hazırlayayım dedim. Çocukla gün içinde zorlanmayayim.
Şu lanet olasıca hastalığa yakalandık influenza her yerim ağrıyor uzandım oturduğum yerde uyuyormusum kafam hiç kalkmıyor kenimi çok yorgun bitkin hissediyorum 🤒🤢🤕
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Saolsin canım
Fındık seçiyorum bende
411,704 soru
12,394,058 cevap
44,032 kullanıcı