+1 oy
178 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (809 puan) tarafından

5 yıllık evliyim ben kaynım evelnecek ev alacak annesinin ordan bizede yan tarafına ev yapacaklarmis kaynanam la birbirimizi iyice tanıdık başta olsaydı belki kabul etmezdim ama kiralar aldı başını gidiyor kızım için yatırım yapmak istiyorum çalışmayı da düşünüyorum kayinvaldeme yakınlık ondan iyi olabilir siz ne düşünüyorsunuz yakın oturan bundan memnun olan varmı 

12 Cevaplar

0 oy
önce tarafından

Memnunuz memnunuz 😀😀😀 

önce tarafından

Evet ama yakında gidecekler 😪😪🤧🤧🤧🤧🤧

önce (809 puan) tarafından

Helal olsun sana canım herkes senin yaptığıni yapamaz senle arakdas olmayi çok isterim Instagramin varsa eklemek istersn ipek8tolga 

önce tarafından

Yok cnm kullanmıyorum instgram.  

önce tarafından

Facebook var onada fazla girmiyorum 😀

Tamam canım 😆❤️

-Reklam-
0 oy
önce (1,123 puan) tarafından

Ben ilcedeyim kayınvalidem köyde ben çok memnunum iyiki varlar ben onlardan razıyım rabbimde razı olsun inşallah.

Allah razı olsun canım bende kayinvaldemi seviyorum tek sevmediğim arkamdan konuşması o bor bitse 

önce (1,123 puan) tarafından

Yıllar geçince alışıyor canm zamanla oda kalmaz 17 senede anca

0 oy
önce (1,644 puan) tarafından

Kaynanam üst katimda oturuyor mesafeyi koruduktan sonra hiçbir dezavantajı yok diyebilirim gayet memnunum. Evet almak istiyoruz biz de hep yakinlardan bakıyoruz. Ama mesafeli olmak çok önemli kim olursa olsun komşu da olabilir akraba da olabilir 

Anladım canım çok haklısın o mesafeyi ben sağladım canım sen calisiyomusun

önce (1,644 puan) tarafından

Hayır çalışmıyorum 

0 oy
önce (83 puan) tarafından

Kayınvaliden gençse ve dili zehir akıtmıyosa aynı evde bile kalınır 😂

Genç dili arada zehir 😂

O zaman hiç çekilmez huzur kalmaz 😁

Ama eşim iyi canım ya ezdirmiyo beni hic 

Mutlaka eşin iyidir ama o da arada kalır bir yerde . Tabi sen bilirsin canım kendine güveniyorsan iyi bir şey aslında

0 oy
önce (265 puan) tarafından

Herkesi bilmem ama bende yakın oturuyrm kapı komşum bıktım ondan artk sipariş veririm merak eder  bize niye almadın durmadan akşam yemeğini benden beklerdi evimiz ayrı yani eşim maaşı alrdi yarisni isterdi kayınbaba çalışıyor emekli maaşına var bnm 3 çocuğum var hangisine yetiseyim hiç anlays yok sıfır yani  sırf depremde evsz kaldk  dye yanlarına ev yaprtdk bin pismanm zaten konuşmuyoruz yüzlerine vurdum cnku eşim mecbur degl onlara bakmaya bekar oğulları var içkiye verene kadar eve alsn bseyler

En başta o tavizi vermemek gerekiyor canım yoksa onu alınmaz 

önce (265 puan) tarafından

İşte vicdan yaptm esmin ailesidir dedim eşim ailemle maşallah çok iyidir ama ben anladamiyorum malesf istyrlar ki gelin işimizi yapsın biz rahat edelim dahada o taviz yok 😊

0 oy
önce (1,248 puan) tarafından

Yurunebilecek mesafedeler şuan ama hava ısınınca köye gidiceklrr uzak olması daha iyi benim için 

Anladım canım 

0 oy
önce tarafından

Aylarca evi aradım yakın olmak için ama bulamadım sonunda buldum bu da 800 kilometre ileride kendi memleketimde 😀 çok ayrı düştük bu defa da özlüyorum onu yakın olsaydık da çok mutlu olurdum ya tabii bu kişiye göre değişir benimki hasta olsam annem gibi bakar kızıma da sen benden daha düşkün elim kolum gibi olurlardı

Anladım canım 

0 oy
önce (1,134 puan) tarafından

aramız 2.5 km. daha yakın olsa daha iyi olurdu. işe giderken her sabah çocukları onlara bırakıyoruz. yakın olsa şu alıp bırakma işi daha rahat olurdu. biz en başında yakın ev bakmıştık ama maksimum bu kadar yakın denk getirebildik

Haklısın canım 

0 oy
önce (2,894 puan) tarafından

Aramiz iyi olduğu için ben isterdim şahsen. İlla yakınlık d3gil aynı şehirde olsak da olurdu. Insanin bazen akşam çıkıp bi hava alası eşiyle basbasa rahat vakit gecirebilmesi ya da kafede gidip rahatça oturup bir tatlı bir çay içebilmesi bile bir lütuf gibi geliyor bazen. Yanımızda olsa kızımı bırakır gezerdik biraz rahatlayabilirdik en azından ihtiyaç oldukça.

Haklısın canım 

0 oy
önce (3,536 puan) tarafından

Ben yakın değilim ama eltim yakın. Onun için çok avantajlı yemek yapmaz hep orda yerler kaynanam gider evini temizler yardım eder çocuğuna bakar yardımı çok yani

Ne güzel canım benim kayınpeder imde birlikte yeriz diyomus 

0 oy
önce (13,878 puan) tarafından

10 dklık mesafe arabayla 

Biliyor çoğunluk kaynanaseverler derneği kurdum:D

Bende biliyorum canım ipek ben 😆🥰❤️

önce (13,878 puan) tarafından

Aşağıda Yorumlarda gördüm tahmin ettim senin olduğunu♥️♥️

Tamam canım ❤️🥰😘

0 oy
önce (2,697 puan) tarafından

Dur bakalım daha geçen hafta taşındı yanıma ama memnun kalır mıyım bilmiyorum gerçi biz çok mesefaliyiz birbirimize pek faydamız olmaz gibi 

Mesafe iyidir canım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 90 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,614 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 342 göst.
0 oy