Merak ediyorum atanan ya da atanamayan kac öğretmenimiz var burda 🥰🥰🥰🥰
Öğretmenim diyen arkadaşların bağlaç olan de'nin yazımına biraz daha dikkat etmesini beklerdim açıkçası 🙈
Aynen kimisi bende yazmış. Kimisi ben de 🙃🙃🤪🤪🤪🤪🤪
Evet öğretmen olarak daha dikkatli olmak lazım. Beni aşırı rahatsız ediyor bu yazım yanlışı 😀
Haklısınız bence ....
Ben diplomasız öğretmenim cocuk eğitiyorum
Hepimiz öyleyiz 🤭🤭🤭
15 yıllık öğretmenim.
Maşallah yasin genç ama 🤩🤩🤩🤩🤩
36 yaşındayım kız. 21 yaşından beri çalışıyorum 16 olacak işte bu sene sonunda çok da genç değilim yani
Ama erken atilmissiniz hayata 🙂🙃🙃
Evet ilk yıl kazandım üniversiteyi biraz çabuk oldu her şey 😊 sonrası da beklemeden önce dershanede çalışma sonra devlet ataması. Allah dileyene nasip etsin🙏
Amin inşallah 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Bende öğretmenim🙏💐
Branşınız ne ?
Özel çocuklarin öğretmeniyim özel eğitim rehabilitasyon merkezindeyim 13 yılım bitiyor nerdeyse 14.yılıma giriyorum
Başarılar dilerim 🥰
Teşekkür ederim💕
Aa meslektaşım nihayet birini buldum ☺
3 yıldır doğum izninde olan atamalı ama keşke atanmayıp yurtdışına kaçsaydım diyenlerdenim
Neden ki ?
Ülkem tımarhaneye döndü herşey ateş pahası insan gibi yaşamak imkansız barınma eğitim resmen imkansıza dönmüş bu şekilde yaşanır mı bu ülkede
İmkanı olmayanlar yaşıyor.
Maalesef ki
Benn 🤚🏻😀
Evet evet .... matematiğin m'sinden anlamayan ben 🤐🤐🤐🤐🤐🤐
Zincir halkası gibi canım bir bütün olarak ilerliyor o yüzden de zor geliyor çözmek biraz :)
Ben sözelciyim 😎😎😎😎
Ahah işte o da bende yok zor ezberlerim mesela
Aynen 🙃🙃🙃🙃
Ben de İngilizce öğretmeniyim 🙋♀️
Kendiniz biliyor musunuz İngilizce? Biliyorsanız tam olarak hangi seviyedesiniz?
Yok vallah bilmiyorum fakat kendim de desteklemeyi düşünüyorum
Her zmn İngilizce öğretmenlerine merakım vardır beyniniz nasıl alıyor o kdr şeyi
@whiteswan aslında renklerden,sayılardan başlayabilirsin.
@pamira bence fizik ve matematikten daha kolay valla.
9.senem, ilköğretim matematik öğretmeniyim
Maşallah 🙃🙃🙃
Kur'an kursu öğreticisi de kabul ediliyor mu bu posta :)
Açık öğretimden olabilir miyim ki şuan 2 yıllık okuyorum 4 e tamamlamak tamamlamamak arasında kaldım sizce olurmu lisansa tamamlasam?
CanIm sen lisans mezunusun dimi
Yok canım kpss ortaöğretimden girdim. Sosyal hizmetler okuyordum 2.yılını dondurdum.
MEB için mı soruyorsun olabilir miyim diye yoksa diyanet mi
MEB için sordum
MEB için tam bi fikrim yok nuray ablanın varsa söyler belki ama dhbt için sormak istediğin bişey olursa herzaman sorabilirsin.
İlkokul öğretmenliği üniversite mezunuyum, burda diploma denkliği yok
👍👍👍👍👍
Buradaki tüm anneler birer öğretmen aslında;)
O başka. Hakkıyla öğretmen olmuş bir sürü hemcinsimiz var
Liseden çocuk gelişim/ erken çocukluk mezunuyum bu sene sınava girip açıktan üni okuma planlarım vardı hamilelik sürpriz oldu
Hayırlısı olsun ama sürpriz hamilelik işi tuhaf geliyor bana
Dolaylı yoldan bana supriz oldu biraz . Çünkü ben suikasta uğradığımı düşünüyorum 🤣
Belki böylesi hayırlıdır 😀😀 daha yapmazsın işte sağlıkla gelsin inşallah
Ben atanamamiş bir matematik öğretmeniyimm🥲😊
2024😊 hazırlık falan da okudum biraz geç oldu
Aaa daha çok Yeni ben 2016🤦🏻♀️
Kpss puanlariniz nasıl geldi
4 5 sene denedim canım olmadı ya
Ben de 2 kere girdim 76 oldu en yüksek. Bir de zaman geçtikçe insan unutuyor. Ders çalışmaya da pek istekli değilim bıktım artık 😂 dershanelerde çalıştım hep onlar da canım çıkana kadar derse soktular. Allah gönlümüze göre versin inşallah
İşletme mezunuyum ama bir iki yıl ücretli öğretmenlik yaptım
Bizi işletme 😁😁🙃🙃
Şaka şaka hayırlısı olsun 🥰🥰
İşletmek benim işim 😁
🤣🤣🤣
Bende öğretmenim :)
Maşallah 🫠🫠🫠🫠
Sende mi öğretmensn
Yok maalesef 😃😃😃
Edebiyat öğretmeniyim ben de.🌸
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
12 yıllık sınıf öğretmeniyim 5 yıldır idareciyim
Ne güzel 👌👌👌
İdarecilik tavsiye eder misiniz hocam sınavına girecektim karar veremedim
Okulun müdürüne bağlı biraz hocam ben biraz araştırma sonucu müdürü çok iyi diye duyduğum bir okulu yazdım puanımda iyiydi ilk tercihim geldi şansıma . 3 Müdür yardımcısıyiz birde onun avantajı çok dönüşümlü mesai yapıyoruz ikili eğitim okulda .ben 12 den 6 ya kadar calisiyorum diğerleri erkek beni hep idare ediyorlar mesaide bebeğim olduğu için .Ben velilerden iyice bunalmistim artık idarecilik çok cok iyi geldi tenefüste on dk gürültü oluyor sonra 40 dk rahatiz:) veli problemi önce öğretmene gidiyor çözülmezse bize geliyor o konuda da rahatız .sınıf öğretmeni iken akşam eve geldiğimde ayaklarım ve basım agrirdi haftada en az 3 4 gün .5 senedir akşamları ağrı sızı yorgunluk nedir bilmiyorum .avantajları fazla bana göre benim okulumda öğretmen arkadaşlarla aramiz çok iyi müdürumuz iyi diger idareci arkadaşlarım iyi genel anlamda okul iklimimiz çok sıcak severek isteyerek gidiyorum .tüm gün mesaide olsa severek çalışacağım bir okuldayim.ben tavsiye ederim idareciligi ama kötü bir okulda çalışan tavsiye etmeyebilir .İlkokullar daha kolay ortaokul ve lisede iş yükü daha fazla belki ama paylaşılıyor iş sonuçta ve çabuk öğreniliyor o konuda hiç çekinmeyin yapamam diye .tek eksi yani tatillerde okulda oluyorsun yaz boyunca memleketlere giden birisine ailesi ile olan birisine zor gelir .1 ay yıllık izin var tabi yetiyorsa ne ala .ben zaten ailelere birer hafta gidiyorum 2 haftada tatile gezmeye falan .birde yaz tatilinde her dönem çok iş olmuyor biz çok idare ediyoruz birbirimizi işi olan gelmiyor keyfi yerinde olmayan ben bugün yokum diyor yazın rahatız..uzun lafın kısası ben mutluyum idarecilikte ama müdür faktörü var bizim müdür bu sene süreyi doldurdu yerine gelen aksi sinir bozucu birisi olursa çalışamam istifa eder istediğim okulda öğretmenliğe geçerim .yani mudur oderece önemli müdür yardımcısı için .yeterli puan alırsanız tercih yaparken iyi araştırın müdürler hakkında söylenenler genelde doğru oluyor iyiyse iyi kötüyse kötü pek sasmiyor yani
Teşekkür ederim hocam :) uzun uzun yazmışsınız çok yardımcı oldu. İnşallah iyi biri gelir.
Rica ederim ne demek .inşallah hakkınızda hayırlı bir yer olur mutlu olacağınız okul olur :)
Eğitim Fakültesi mezunuyum bende 🙈
🤩🤩🤩
Bende meslek lisesinde ögretmenim şükür ki
Ne güzel 😍
Lisanslarimdan biri Deu tarih+Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi enstitüsü cumhuriyet tarihi yüksek lisans ve bitirebilirsem devam eden doktora. Ögretmenlik yapmadım. Kariyerim diğer lisansimla ilgili. Pedagojik formasyon sırasında eğitim psikolojisi en sevdiğim dersti. Öğretmenlik yapsaydım muhtemeldir ki mevcut müfredatla her daim çatışır ayrılmak zorunda kalırdım
Allah kolaylık versin doktoranızda. Çok zor bir süreç gerçekten.
410,745 soru
12,359,260 cevap
41,348 kullanıcı