0 oy
95 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından

İki çocuğumda bu kış sık sık hasta oldular olmayada devam ediyorlar dün duş aldırdım hemen hasta oldular ateş burun akıntısı öksürük artık ilaç vermekten bi hal oldular bu kadar ilaçda vermek istemiyorum ama mecburum. Bağışıkları düşük diye düşünüyorum evde bişeyler yapıyorum iyi geliyor hasta olmuyorlar şu vitamini kullanıyorum vesaire diyen varmı

8 Cevaplar

+1 oy
önce (3,231 puan) tarafından

Hiç ilaç içirmeyerek bağışıklığı kuvvetlendiriyorum 😅

-Reklam-
0 oy
önce (16,543 puan) tarafından

Bende bekleyeym şuracıkta 🙈

önce (173 puan) tarafından

Ben sarımsak yediriyorum mesela bir tarif var bağışıklık için sarımsak ez bal limon onu verebilirsiniz corbalarina falan sarımsak koyuyorum ki bizde çok tuketiriz soğan falan 

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Probiyotik damla kullanıyorum çok ağır hasta olmadılar çok şükür. Entonegermina kids

0 oy
önce (7,302 puan) tarafından

İmmunity diye bir takviyeye başladık biz bu ay bir de karadut özü ile yaban mersini özü kullanıyoruz.

0 oy
önce (5,901 puan) tarafından

Post yukarı bnde beklym 

0 oy
önce (411 puan) tarafından

İstanbulda otururken ayni dediğin gibi hasta olmadığım gün yoktu sonra köye taşındık elimden ottan poktan çıkmadı ondan sonra da doğru düzgün hasta olmadım desem yeridir.

Sanırım vücudun mikroba da ihtiyacı var şal biraz hemen ilaç verme,toprakla çamurla oynat.Aman soğuk hasta olursun deme koy soğukta dursunlar oynasınlar.

El bebek gül bebek büyüttüğümuz için çok narin oluyorlar bence 

0 oy
önce (841 puan) tarafından

Sarımsak bal limon karışımı ver sabah akşam bir de Hindistan ceviz yağı bir kasik benim oğlumda hep hasta olurdu bunl aarı yaptıktan sonra minimum a dustu olsa bile grip seklinde atlatiyor ilaçsız bir şekilde kreşe gidiyor ona rağmen hastalanmiyor artik

0 oy
önce (13,381 puan) tarafından

güzel beslenme, güzel uyku, güzel oyun, dışarıda vakit geçirme bağışıklık güçlendiren şeylerden en basit olanları.

ekstra d vitamini verebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
5 cevap 229 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.

410,750 soru

12,359,459 cevap