0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından

İki çocuğumda bu kış sık sık hasta oldular olmayada devam ediyorlar dün duş aldırdım hemen hasta oldular ateş burun akıntısı öksürük artık ilaç vermekten bi hal oldular bu kadar ilaçda vermek istemiyorum ama mecburum. Bağışıkları düşük diye düşünüyorum evde bişeyler yapıyorum iyi geliyor hasta olmuyorlar şu vitamini kullanıyorum vesaire diyen varmı

7 Cevaplar

+1 oy
(3,269 puan) tarafından

Hiç ilaç içirmeyerek bağışıklığı kuvvetlendiriyorum 😅

-Reklam-
0 oy
(16,569 puan) tarafından

Bende bekleyeym şuracıkta 🙈

(238 puan) tarafından

Ben sarımsak yediriyorum mesela bir tarif var bağışıklık için sarımsak ez bal limon onu verebilirsiniz corbalarina falan sarımsak koyuyorum ki bizde çok tuketiriz soğan falan 

0 oy
(346 puan) tarafından

Probiyotik damla kullanıyorum çok ağır hasta olmadılar çok şükür. Entonegermina kids

0 oy
(7,374 puan) tarafından

İmmunity diye bir takviyeye başladık biz bu ay bir de karadut özü ile yaban mersini özü kullanıyoruz.

0 oy
(5,926 puan) tarafından

Post yukarı bnde beklym 

0 oy
(866 puan) tarafından

Sarımsak bal limon karışımı ver sabah akşam bir de Hindistan ceviz yağı bir kasik benim oğlumda hep hasta olurdu bunl aarı yaptıktan sonra minimum a dustu olsa bile grip seklinde atlatiyor ilaçsız bir şekilde kreşe gidiyor ona rağmen hastalanmiyor artik

0 oy
(13,589 puan) tarafından

güzel beslenme, güzel uyku, güzel oyun, dışarıda vakit geçirme bağışıklık güçlendiren şeylerden en basit olanları.

ekstra d vitamini verebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
5 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.

411,519 soru

12,388,194 cevap