+4 oy
632 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,881 puan) tarafından

Hapse girdi ailecek çok üzgünüź perişan olduk daha 18 yaşinda 

18 Cevaplar

+9 oy
önce (5,122 puan) tarafından

Beni ister lincleyin ister kizin kardeşim de ceza evinde hak etti ise yapacak bişey yok nedemk adam kaldırmak hmde daha çocuk denecek yaşta canım benim okula gidip kalem tutması gerekirken o silahın onun elinde ne işi var herşeyden önce o sorgulanmalı 

önce (6,234 puan) tarafından

naptinsilahlambirini vurdu yaraladimi öldurdumu anlamadim

önce (8,881 puan) tarafından

Yok yaralamamış  canım sadece darp silahıda aliyo havaya sıkıyo

önce (4,505 puan) tarafından
+1

Bunu yazmaya gelmiştim 18 yaşında silahı nerden bulmuş? silah alıp havaya sıkmayı akıl ederken cahil değil ama adam gibi işinde gücünde olmayı akıl edemeyecek kadar cahil mi tabiki hayır kalem tutması ekmek tutması gereken elde silahın ne işi var hiç üzülme z kuşagının aklı hersey yetiyor yaptıklarının sonucuna katlanacak

Canim dayıma üzuluyom adam biti ya madi acıdan her  konudan

önce (4,505 puan) tarafından

Ne yszık ki buda onun imtihanı

-Reklam-
+2 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Aslında haklısın birşey yapmamış 

Bu ülkede yapanada ceza yok ya sizinki bişi yapmadan hapise atmışlar hayret birşey ( o kadar suçlu dışarı da bu garibim darp etmiş alı koymuş ateşli silahta var işin içinde yani bencede çok birşey yokmuş) 

Sıkıtılı bir durum canım Allah yardımcınız olsun inşallah 

Amin canim anneme yazdım cevap gelmedi yarın ögrenirim onunda üzülüp hasta olsun istemiyom kardesimde baya ağladı icime dokunda 

Anladım canım☹️

+1

Hayırlısı canim ananem var yeni ameniyat oldu isallah bisey olmaz ninem de baya hasta oda ortalığı yıktı teyzem aradığında bağirıyodü isallah düzelir

önce (3,550 puan) tarafından

Allah iyiliğini versin hemi bacım 

+1 oy
önce (218 puan) tarafından

Suçu ne peki

Çocuk dolandiriciydi yeğen afeti sonra borcunu ödesin diye dükyana aldı sonra ne oldu bilmiyoz ama bence yine dolandırdı  böyle bisey yapsın

önce (13,385 puan) tarafından
+1

E yazdığına göre gayet iyi olmuş yeğenine. Bahanelerin manasız. Bildiğin zorba yeğenin. 

+1

Yeğen digil dolandırici

önce (13,385 puan) tarafından
+2

Yeğeninin içeri alınması iyi olmuş. Silahla adam tehdit etmek alıkoymak ne demek. İyi herkes kendi adaletini sağlamaya çalışsın o zaman 

Orası öyle canim hata sı büyuk ya ama insan üzüluyo napsan perisan oldu herkes

0 oy
önce (1,042 puan) tarafından

18 yaş sicilini neden yaktı ki

Bilinmiyo canim kendini bitirdi 

0 oy
önce (286 puan) tarafından

Suçu ne? Benim yegenin sonu da muhtemelen hapis olacak,  yenemiyoruz babam çok uğraştı ama babaannesi şikayet etti aldı cocigu saldı çayıra 

+2

Ateş etmiş ama korkutmak için kusura bakma canım hak etmiş,  

Yeğenimde Allah korusun girerse ohh olsun dünya pislikten kurtuldu diyecegim.

Öyle de canim üzülüyo yeğen ya 

Esin gitmedi diye sitem ediyordun bak her işte var bi hayır 

Canım o konu kapandı ya bizim gidiyodu ama yine arada dinleniyodu zaten kendi giderim demisti ben sadece bir gun git diyer gün dinlen demiştim

0 oy
önce (5,743 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

Peki neden giridi 

Aynen canim hem kendini bitirdi hem de dayımı yengemı aile perisan neden yaptı onu bilmiyoz 

Allah gençlerimize akıl fikir versin kim bilir ne hevese kandı 

Dayım biti canım çok borc var 

Allah yardımcısı olsun inşallah

Sagol canım hayırlısı 

0 oy
önce (135,674 puan) tarafından

o yastaki cpcuk silahi nerden bulmus

Bi tanıdığin silahıymış canim

önce (135,674 puan) tarafından
+1

hak etmis o zaman bosuna ah vah demeyin ceksin cezasini

Hayırlısi canim

0 oy
önce (2,846 puan) tarafından

Silahın ne işi var o çocukta? Hapse girmek için küçük ama silah taşımak, adam darp etmek ve silahla tehdit etmek için küçük değil...

Silah onun değil de başkasınin normalde böyle insan değildı yeni daha işini kurmuştu

Anne babasının sorumluluğunda o çocuk. Silahlı arkadaşları neden var, şiddete meyli neden var, bunları düşünmek gerek...

Tm da yeğenim ya üzüldük ailecek neden yaptığini daha bilmiyoz 

Birisi senin evladını alıkoysa, darp etse yetmese silah dayasa aman gençtir korkutmak için yapmış der misin. Hapse girmesi üzücüdür ama cezası ağır yaptığı şeyin. İfade verirken pişmanım der inşallah.

Bence neden yaptığı çok açık. Ailesi ihmal etmiş, çocuğun silahlı arkadaşları olduğunu bile bilmiyor. Ve bu çocuk hır gür şiddet içinde büyümüş.

Canım çocuk hırsızdı bir kere dolandırdı sonra afeti yeğen ise aldı borcunu öder diye sanırım sonra yine bisey oldu harelde dolandirdıyla yine delirmistir 

0 oy
önce (186 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Ceza dosyasi sonuçlanana kadar umarim rehabilite olmayı basarir

Canım bilmiyom neden yapsr insan bunu işini yeni kurdu bitirdi kendini dayımı aileyi bizi

0 oy
önce (182 puan) tarafından

Silah var, silahı kullanım var,  birini alıkoyma var, darp etme var. Eee zaten bunları yapan bir insanın dışarıda olmaması lazım. Neyine üzülüyorsunuz ? Böyle kişiler yüzünden binlerce insanın canı yanıyor. Hapiste ıslah olsa bari.

Canim dayım biti cok borc var  çok

0 oy
önce (3,010 puan) tarafından

Yorumları okudum, yeğenin hak etmiş biraz içerde kalsın da belki aklı başına gelir ,tabi oda gelirse 

Öyle canım olan dayima olacak herseye para lazım dükan ha degilce biri almaz ki  altın borcu sonra kredi borcu varmış  daha aklima gelmeyen çok sey tokiden ev alacakti kurada cıkmışti adamı bitirdi  şuan dayım muhtar kendisi onun silahla yaptıği icin eşim muhtarliği elinden işallah alınmaz dedi

0 oy
önce (167 puan) tarafından

İstanbuldaysanız eşim çok iyi bir avukattır 

Avukat bisey yapamam demis isi zor demis canim

0 oy
önce tarafından

Hakettiyse cezasını çeksin....!!!!

Cektik üzuluyo yine ananem dedem ninem hepsi perişan madi acidan da cöktüler

0 oy
önce (1,180 puan) tarafından

Bu ülkede adalet yokki canım adalet olsa 5 yıl yatar içerde bu suça en az ama merak etme 5 ay sonra mahkeme olunca adlı kontrolle dışarı çıkar .ama erkekliğini silahla göstermeye alismisya bir kere benzer suçu tekrar işler girer içeri .çok az gördüm pişman olup tekrar içeri girmeyeni .silahı birşey zannediyorlar çünkü 

Silah olmasaydı dayım getirmis yaninda ise giderken bir an gözu donmuş ne oldu ne biti aralarinda bilmiyoz 

0 oy
önce (12 puan) tarafından

Şu diyarbakırda benzincide yaşanan olay mı 

Yok canım o değil 

0 oy
önce (1,038 puan) tarafından

Canım hepsi var hapse girmesi normal nasıl buluyolar silahı kolay anlamıyorum olan anne babaya oluyor yazık 

Canım tam öğrendik kavga cıkmış ne konu ikiside söylemiyo çocuk kapılara cıkmıyomuş iste yeğen gitmiş evine çocuğun bir tane tekme atmış çocuğun telefonu almış yeğen bişeyden tehtit var yeğene ordan ayrı cıkmışlar arabaya binmisler  boş bi araziye gidip silah yokmus sıkmadım diyomuş yeğen orda dövup  dükyana gitmis telefonu aldığı icin eve gidip tekme atığı icin hapse girmiş

0 oy
önce (1,224 puan) tarafından

Dayım 18 yıl kaldı içeride. Aynı sizinki gibi korkutmak isterken silah isabet etmiş ve alninin catindan vurmuş. Vurduğu kişi halasının oğlu. Dünyanın kan parası ödendi. Müebbet hapis verildi. Bugün bunu yapan yarın vururda. Korkutmak için acmista ya isabet etseydi. Dolandırıcı olması yegeninizin onu öldürmesi hakkını vermiyor. Dayimda korkutmak için sıktı bir adam öldü gençliğinin baharında. İçeride namazı niyazi buldu öncesinde alkolik şımarık bir ergenmis. 2 yıl önce çıktı. Şuan 5 vakit namazında ama ömrü bitti onunda. 40 yaşına geldi kan davası yüzünden ailesini vs göremiyor bile. Başka şehirde tek başına hayat sürüyor. Bizde çok üzüldük tabi sizin gibi ama bu ülkede adalet yok ki. Çocuklar insanlar öldüğüyle kalıyor. Dayıma da iyi halden 18. Yılda çıkardılar. Oysaki muebbetti. Sizinkini de bir af vurur çıkar çok kalmaz merak etmeyin. Canım ülkemde neyin cezası var ki. Yakında ceza evleri dolu diye af çıkarırlar 

Silahı kulanmadım diyomus yeğen çocuk santaj yapmis eve gitmis bi tekme atmış sonra telefonu almış sonra ayrı ayrı evden cıkmışlar boş araziye gitmişler yeğen dövdüm ama silah kulanmadım demis

önce (1,224 puan) tarafından

Şikayetini geri çekmediği sürece kalır canım mahkeme süreçleri biraz sürer. Mahkemede takipsizlik verirler kanıt yoksa. 

Aynen canim  ama çocuk cekmiyo sikayetini evden cıkmıyomus kimseylede konuşmuyomuş

0 oy
önce (250 puan) tarafından

Öncelikle Geçmiş olsun tez zamanda kavuşursunuz Dicem Bana yorumda neler yazacaklari biliyorum Neyse 18yasinda Silah bulunmaması gerekiyor ve Biraz zor olur Mahkeme kararıyla çıkar çıkmaz ama illa yatacak cezasını çekecek Benim eşim suçsuz yere yattı 2 sene devlet affetmiyor direk icereye atıyor suçsuz yere boşuna ceza veriyorlar annemin dayısı oğlu Suçsuz yerde yatıyor 2 seneden beri cezası 11 Sene aldı cidden

Yukari yazdım canım silah arabadaymış ama ates etmedim demiş  sadece dövdum telefony aldım demiş santaj yapmış konu ne ikiside söylemiyo

önce (250 puan) tarafından

Hmm birbiri ifadeleri çelişkili olursa zor olur ama Telefonları hepsi incelemeye alırlar mahkeme çıkana kadar 

Evet canım yapacak bişey yok 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 156 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 960 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,199 göst.
18 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.

411,425 soru

12,385,029 cevap

43,469 kullanıcı

Kategoriler

...