0 oy
1,173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (701 puan) tarafından
Bazen tepemin tasini öyle attırıyor ki eşim hayatımı anlatsam roman olur inanın zor sabrediyorum eşimi olduresim geliyor bazen sonra çocuğuma bakıyorum Allah'tan sabır diliyorum. Sadece sabrediyorum inanın katil olup çocuğumla hapiste yaşa diyor şeytan ama değmez biliyorum orda yasamakdan korkuyorum minicik yavrumla Allah kimseyi düşürmesin ama an meselesi böyle zor dayaniyorum 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,473 puan) tarafından
Canım sakin ol çünkü insan öldürenin ne bu dünyada ne diğer âlemde huzuru olmaz. Sen dünyadaki çektiklerini ahirette kat be kat alacaksın bizde belkide sana bakıp iç çekeceğiz bize o güzellikler verilmedi diye hem Allah sevdiği kuluna dert verirmiş. Hiç üzülme haline Rabbime sığın sadece
-Reklam-
+1 oy
(38 puan) tarafından

Zordur zor es hem omrunu yer hem hayati evlatdir bazen herseye susma sabretme sabrtmeyecegin seylere evlat icin sabretmek zaman gider omur gider genclik gider zor yasayan anlar yasamayan anlamaz:(

+1 oy
(906 puan) tarafından
Ne demek ya ! Sirf yavrum icin cekiyorum kendimi zor tutuyorum diye...Ne yani cocugunun babasini oldursen evladin ile hapse girsen o cocuk buyudugunde sana tesekkurler annemi diyecek..Birak bosan yani niye bu kadat sana sikinti olan bir manyagi cekiyorsun, oldurmekten daha fagkli bir alternatifin yok mu 
+1 oy
tarafından
Rabbim içini ferahlatsn sıkıntını gidersin eşinle aranızda dolaşan şeytani defetsin unutma kötü herşey seytandandir varsa içinde bı sıkıntı yuvanda bı sıkıntı Allah'a yönel şeytandan ona sığın rabbim huzurlu etsin yuvanızı inşallah kardeşim
+1 oy
(798 puan) tarafından
Canim ne yasamissan inşallah gece bian ince ama saglikli dusunemiyorsun bi yardim almaya calis hayatini daha fazla mahvetme. Öldürmek cozum olsaydi butun sevmedigimiz insanlari oldururduk. Peki ya sonra ne olursa olsun bi cana kiymak cok buyuk gunah.
+1 oy
(129,022 puan) tarafından
Uyma kör seytana sakin ol
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Kim bilir ne derdin var Allah yardımcın olsun kardeşim 
(701 puan) tarafından
Allah razı olsun gerçekten
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Kiz ne diyorsun  sakın  has şeytana uyma ALLAH  korusun  bebeği mi düşün  ALLAH yar ve yardımcın  OLSUN  inşallah arkadaşım ❤❤
(701 puan) tarafından
Gerçekten çok korkuyorum katil olmak istemiyorum ama her an olabilirim çok zor tutuyorum kendimi hayat çok üzerime geliyor sırf yavrum için susuyorum
(12,278 puan) tarafından
Bol salâvat  çek kuzum  dua edicem sana
Şehadet getir şeytan  uzak dursun  kötü düşünce sokuyor  aklına  
Rabbim  içine ferahlık  versin tatlım  ❤❤❤❤❤
(701 puan) tarafından
Allah razı olsun bin kere❤️
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Uyma şeytana   Rabbim ıslah etsin inşallah onun yüzünden dünyanı ahretlini yakma. Rabbim gelsin hakkından
(701 puan) tarafından
Amin inşallah canım inşallah O gelsin artık hakkından yoksa ben mahvolcam ya Allah'tan bulsun belasını yada beni ve oğlumu yakmasin
(7,638 puan) tarafından
Rabbim sana  Eyüp Sabri versin inşallah
(701 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım ya inşallah ya
0 oy
tarafından

Seni bu kadar kizdirdina gore hakli sebeplerin vardir mutlaka sabirli ol canim elbet gecer bu gunlerde

(701 puan) tarafından
İnşallah canım amin . Haklı sebepler çığ gibi büyüyor n
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kuzum Allah sevgi huzur bereket versin yuvana. Getirme aklına öyle kötü şeyler. Ne yaşıyorsan zordur eminim ama odak noktanı değiştirmeye çalış hep eşini ve onun yaptıklarını düşünmemeye çalış.
(701 puan) tarafından
İnan ki öyle yapıyorum ama o ne yapıp edip bir yolunu bulup bunu başarıyor
0 oy
tarafından
Öldürme ama terk edebilirsin 
(701 puan) tarafından
Onun varlığı bile cinayet sebebi
tarafından
Zıvanadan çıkarmış seni belli kimbilir ne yaptı Allah yardımcın olsun
(701 puan) tarafından
Allah razı olsun :( kaderim de böyleymiş en zoru yuva ile imtihan bu hayatta herşey çok güzel başlamış ti oysa ama meğer maske takmis
tarafından
Boşver hiç kale almamaya calış o yokmuş gibi davran emin ol daha çok koyar ona
(701 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Tek hapis olsa neyse öte dünyanı da karartmaya değmez 
0 oy
tarafından
Değmez canım kaç kaçabiliyorsan, kimse için 30 yıl yatmaya değmez.
0 oy
(51,310 puan) tarafından
deger mi katil olmaya bebegini surundurmeye

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 869 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ruyamm34 (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 953 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 513 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinylmzzz (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 765 göst.

408,253 soru

12,263,772 cevap

37,408 kullanıcı

Kategoriler

...