+1 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Normalde karnımla oynayınca minik minik parmağımla vurunca kızım diye seslenincr tekme olur atmıyor tekme normal mi bu dün çok yoruldum cam kapı koltuk sildim bütün evi temizledim sabah özel bölgemde resmen hissettim tekmesini çok canım acıdı hatta korkmalı mıyım şimdi saatlerdir tekme atmıyor 

8 Cevaplar

+2 oy
(5,136 puan) tarafından

En İyi Cevap

Canım yorulmussun. Bir çikolata ye uzan inşallah 

(5,136 puan) tarafından

Tabii canm yorulur senin yorulduğunu hisseder rahatla biraz uzat ayaklarını 

tarafından

Hissettim tekmeyi 🥹🌸🩷

(5,136 puan) tarafından

Hadi gözün aydın canım benim yorma fazla kendini 

(3,967 puan) tarafından

Ay canıım görmemiştim çok şükür o da yorulmuş demekki annesi dikkat et ❤️ 

Bende seni çok seviyorum ya tatlı kız🥰🥰 teşekkür ederim yorumun için burdan yazim dedim görmüşken😍🩷

tarafından

Bizden de sana çokça kalp 🥰🩷🩷🩷🩷🩷

-Reklam-
+1 oy
(401 puan) tarafından

Çikolata çocuğu hareketlendirdi ye bi bak bakalım,  olmadı doktora git canım tedbiri elden bırakma 

tarafından

Çikolata kaşıkladım bekliyorum 

+1 oy
(1,633 puan) tarafından

Bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma tatlı bişey ye cikilota falan hemen tepki verir . Yoksa bı görün için rahat eder en azindan

(1,086 puan) tarafından

Güzelim tek yapacağın şey stres yapma bol su iç ve sürekli emzir canın sıkıldıkça. Geri gelir Allah'ın izniyle 

(1,633 puan) tarafından

Çok korktum ya oglumdada 4 aylıktı deprem olduğu zamandı üzüldüm böle sütüm kesildi gelmedi yine aynı şey başıma gelecek korkusu aldı beni gitmiyo . İ

(1,086 puan) tarafından

Böyle düşünürsen geri gelmez kuzum sen dediğimi yap gelecek Allah'ın izniyle. Süt sağım makinası da al kendine , sağ bol bol 

(1,633 puan) tarafından

Sagiyorum var makinam . Suda içiyorum inşallah gelir dua et sen hamissin kabul olur duan

(1,086 puan) tarafından

Her daim dualarımdasın canım ❤️🥰

+1 oy
(3,286 puan) tarafından

Sürekli ayaktaysan hissetmeyedebilirsin . Bi yan yat bakalım dinlen konuş çikolata ye

tarafından

Dün hep ayaktaydım yeni eşyalar geldi çok iş yapmak zorunda kaldım akşama kadar daha önce aşağı inmişti acaba yine mi indi 🥺

+1 oy
(18,152 puan) tarafından

Tatli ye uzan dinlen hareketlenir hemen

tarafından

Çikolata yedim bide kahverengi oldu peçete sabah anlamadm nerden geldiğini çünkü basur memesi var o da arada kanıyor silince özel bölgemi bı kahvelik vardı belim çok ağrıyor dünden beri bisürü iş yaptım dün 

(18,152 puan) tarafından

Dinlen canm dikkatli sil nereden olduğunu iyice anla

tarafından

Şuan tekme atıyor 🤲🏻ama tekmesini çok aşağıda hissediyorum 

(18,152 puan) tarafından

Endişe etme canm karnım assagida demistin bebisin assadaysa çok normal kendini yorma işler beklesin yada esin yardımcı olsjn

0 oy
tarafından

Kac aylik  suan 

tarafından

27+2 oldum çok çok hafif bı hareket hissettim 

tarafından

Baya da büyükmüş.  Dinlen cnm panik yapma

tarafından

Hissettim tekmeyi 🥹🌸🩷

tarafından

Panik yapma arada olur öyle şeyler 😘😘😘

0 oy
(94 puan) tarafından

Kaç haftalıksın? Korkma. Belki sen uyurken hareketlenmiştir sen farketmemişsindir. Şimdi uyuyodur stres yapma. Bugün de bi bak bakalım hareket etcek mi

tarafından

27+2 oldum çok hafif hareket hissettim sanırım o da yoruldu 🥺

(94 puan) tarafından

Kendini rahat bırak biraz vücudunu dinle bak hissetmiş gibisin. Daha hızlı da vurucak merak etme 

tarafından

Hissettim tekrardan teknesini 🩷🥹

(94 puan) tarafından

Çok şükür. Maşallah ❤❤

0 oy
tarafından

Teşekkür ederim yorumlarınız için çok korktum ilk gebeliğim pek tecrübem de yok normalin dışında olan bişi olunca çok korktum zaten oldu bitti kalbi duran bebek postlarındab ötürü çok fazla korkum var çok şükür attı tekme çok güçsüz cılız tekmeler ama çok şükür sanırım o da yoruldu 🩷🥹

Yorumlarınız için de teşekkür ederim 🌸🩷

(258 puan) tarafından

İyi bari artık kendini çok yormamalısın erken doguma yol açar dinlen bol bol 

tarafından

Dinlenmek çok zor 😢 daha yarın kaynanam çağırıyor görümcem ameliyat oldu gitmem lazım mecbur iş dw bana kalıyor hep

(258 puan) tarafından

Yapma kız sende ağrım var de otur senden bebeginden önemli değil 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 12 göst.
0 oy
6 cevap 260 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asyahag123 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy