+2 oy
715 göst.
önce Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

Merhaba annişler 8 yıllık evliyim ayrı eve çıkalı daha 1 yıl oldu kayınvalidem evliliğimde her şeye karışan biri birlikte otururken yatak odamı karıştırıyodu hatta çantama çüzdanıma kadar ama hiç bi şekilde sesimi bile çıkarmıyodum takkki salı günü evime gelip yine aynı şeyi yapana kadar kaynanam eşimin bana aldığı özel şeyleri görmüş çekmeçemde ve kıskançlıktan sinirden cıldırdı ilk bana bağırarak sen oğlumu kendine bağlamak için oğlumun paralarını böyle boş şeyleremi harçıyosun dedi bende çok utandım hiç birşey diyemedim o anda sonra ertesi gün eşimi sıkıştırmış niye boşuna saçma şeylere para veriyosunuz ve büssrüü şeyler diye eşime bağırmış eşimde annesine çok sinirlenmiş ve bağırmış anne sen ne diyosun sanamı kalmış bizim özelimiz diye yükselmiş o gün ben evde yoktum sinir kırizi falan geçirmiş kaynanam sonrasında eşimde bana çok kızdı ve hakaret etti ve ben neye uğradığımı şaşırdım eşimle kavga ettim ve çok kötüyüm  asla yüzlerine bile bakmak istemiyorum ama annem ayıptır kaynanın yanına git hastaneye diyo sizçe gitmeli miyim siz olsanız napardınız☹️☹️

21 Cevaplar

+19 oy
önce (5,053 puan) tarafından

Linç yiyecem büyük ihtimalle ama hak etmişsin 😤 ne demek kaynanan cüzdanına kadar bakıyor ve sen sesini çıkarmıyorsun?? Ne demek girip iç çamaşırlarına bakıyor ve bunun için sana bağırıyor sen susup kalıyorsun. Üç yaşındaki oğluma bile haksızlık yapsam, bana sesini yükseltir. Bana bağırma diye savunur kendini

Siz kendinizi böyle ezdirdiğiniz sürece, pısırık olduğunuz sürece giyeceğiniz donun rengine bile karışırlar 

önce tarafından
+1

Kaynana zorbaligini geçtim resmen ensest bir zorbalık biri oğluyla gelinin ortasına yatmak ister biri çamaşır için kriz geçirir ne günler yaşıyoruz ya 

Bak yine yanlış yapmışsın. Sen çocuk değilsin ki eşine söylüyorsun. Kendin ara söyle. Evime bana özelime saygın yok seni bir daha evimde görmek istemiyorum de ve kapat. Karşıdan cevap bile bekleme engelle gitsin 

önce (65 puan) tarafından

Allahım neler var yaa

Valla kızlarınada söyledim annemiz haksız dediler 

Haksız zaten 

-Reklam-
+2 oy
önce (4,566 puan) tarafından

Ben kesinlikle gitmem 

Merak ettiğim esin sana niye kızıyor bağırıyor senin suçun ney 

Yorumunuz için teşekkür ederim eşim bana neden çekmeçe koyuyosun diye bağırdı başka koyacak yer yokmu diye bende mecbur çekmeçeye koyuyorum elbiselerimin içine koyamam dedim öyle işte

önce (2,979 puan) tarafından
+1

Ev benim değilmi istediğim yere koyarım istersem koltuğun üstüne koyarım kimse karışamaz,senin kocada biraz g.erizekalılık var galiba 

Valla oda biliyoki annesinin ne olduğunu napsın 

+2 oy
önce (134 puan) tarafından

Ayy ben olsam asla gitmem. Çok kötü, saygısız ve cahil bir kadın. Okurken stres oldum. Allah yardimcin olsun bacım. Eşin sana ne diye bağırıyor ki? Alıp sen mi nispet yapar gibi gösterdin sanki. 

+1

Nereye koyacaksın ayol başka. Neyse o annesinin doldurusuyla sana patlamistir. Çok kulak asıp gönül koyma eşine. Biraz sakinlesince ortam eşinle konuş ama bana kizmani gerektirecek birşey yoktu, beni çok uzdun vs vs diye. Sen eşine tavırlı davranmaya devam edersen annesi doldurmaya devam edebilir, kayınvalidene fırsat verme

Yok canım konuştum zaten özür falan diledi annesi sinirlendirmiş o yüzden bana patlamış ya valla herkese rezil oldum arayan soruyo kız eşin sana ne almışki kaynananın zoruna gitmiş diyolar 

+1

Senin rezil olacağın hiç bir durum yok. Tamamen kayınvalidenin rezilliği... Ayy alıyorsa alıyor eşin, ohh ne güzel daha çok da alsın inşallah sana. Kayınvalidenin evini eşyalarını yatak odanı kurcalamasini eşinle detaylı konuş ve bu son durum neticesinde ben evimde kayinvalidemi agirlamaya korkar oldum ne yapacağı belli olmuyor vs de, umarım böyle böyle kayinvalidenle aranız da açılır. Evlendikten sonra ailesi eşinin sensin. Sırf yaşı büyük ve kayınvaliden diye birine saygı duymak zorunda değilsin, saygı hak edilir. Sen de tavrını koy kayinvalidenle baş başa kaldiginizda.

Ya çok teşekkür ederim cnm zaten eşim demiş ben karıma her şey alırım ben öyle seviyorum karımı demiş oda niye eşim beni savunduğu için kriz geçirmiş kızları falan aramıştı annem haksız annemin ne işi var senin yatak odanda diye çok öfkeliydiler eşimde bana kızdığı için pişman oldu 

Tatlıya bağlanmış yani, sevindim canım 😊

+1 oy
önce (90 puan) tarafından

Kaynananın problemi ne? Ve niye hastanede?

Eşimin bana aldığı elbiseleri görmüş o yüzden niye eşim böyle şeyler aldığı için kıskançlıktan kriz geçirmiş

önce (90 puan) tarafından

Kıskançlık krizi yüzünden hastanedeyse hiç gereği yok gitmenin

+1 oy
önce (979 puan) tarafından

Asla gitme eşin annesinin haksız durumunda bile onu savunmuş senin suçun yok ki sen ağzını bile açmamışsın kaynanana o kadar yaptığı şeye rağmen ben olsam patlamıştım bu konuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum hastaneye gitmesinin de 

49 yaşında

Bilerek yapmış olma ihtimali var seni suçlu çıkaracak işte klasik kayınvalide ne bekliyosun ama seni de takdir ettim o kadar odanı karıştırmış bi de ayrı eve çıktığında yapmış yani neden hiç sesini çıkarmadın ki o siz ses çıkarmadığınız için böyle kendini birşey sanarak girmiştir odaya

+1

Ya zaten çok problemli bir kadın yedi sülaleyi bir birine katıyo sonra sinir krizi geçiyomuş gibi yapıyo işte bende onla kavga etseydim suçlu ben olurdum zaten aile büyükleri çok kızdığı için hasta numarası yapıyo 

İşte derdi seni suçlamak hepsi aynı cidden iyisi binde bir denk geliyo 

+1

Aynen bacım valla

+1 oy
önce (659 puan) tarafından

Tabiki de aramam gitmem ne terbiyesizlik ya onun haddine mi hem karıştırıyo ediyo hem olay çıkarıyo ay nerden baksan saçma yüz verme dicem de vermişsiniz ki bunları yapabiliyo. Sınırını çizmen lazım yoksa çok daha hayatına karışır

Napıyım bacım kadında utanma denen şey yokki 

+1 oy
önce (49 puan) tarafından

Bacım sana ne yapsalar az sınırlarını korumayı bilmeyen ülke her zaman saldırıya maruz kalır bir kez ağzına sicsaydun kuserdi ikincisine cekinirdi ama maşallah o kadar arsizlasmiski kendisi suçlu kendisi sinir krizi geçiriyor geberse gitmezdim 

Ya aşkm bişey diyilmiyo kadına yalandan kriz geçiriyo napıyım bende eşimin ve kaynatamın hatrı için bişey diyemiyorum 

önce (49 puan) tarafından
+1

Benim anladığım bu hayatta kimseyi kimsenin hatrina vermiceksin illa hakaret yada kavgayla değil bir yanlışını görünce soyliceksin ben olsam odama giremezsin derdim ama Allah'tan kaynanam cok az gelir evime geldiğinde de asla odama falan girmez ya benim annem ablam bile girmez odama ayrıca eşinin sana aldığı özel şeylerden onane bariz oğlunu kıskanıyor oğlunu sevse zaten derdi araları iyi mutlular ama o hasetlik yapıyor annen illa git demisse git ama giderken dantelli al içinde kalmasın ;))

Ben ilk evlendiğim zamanlar kaç defa odaya daldı kapı falan çalmadan kaç defa söyledik ama anlamıyo

+1 oy
önce (4,427 puan) tarafından

Kaynananin acilen psikiyatrik tedavi gormesi sart. Esas problem sende degil. Sendeki sikinti susman. Ben olsam asla gorusmem.

Götürdüler ama ilaç kullanmıyo inanmıyomuş doktorlara

Burdan anla zir cahil oldugunu ve gorusme. Esin lafini demis esinle tartisacagin durum yok. Burda ozeline sen mudahale ettirmemeliydin. Sakin annenin aklina uyupta gidiyim deme. Kaynanan iyi şovmen hemen hastanelik edip kendini hakli cikacak. En iyisi gorusmemen.

Aynen biliyorum zaten  amacı haklı duruma çıkmak ama malesef kendi kazdığı kuyuya kendi düştü🤣🤣

Bencede :) kendini de uzme boyle insanlar icin

+1 oy
önce (2,429 puan) tarafından

Ağzına tükürürüm ne demek iç camasirimi kontrol etmek yetmiyor hastanelik oluyor demedik şey bırakmaz bi guzel 56 yapardım dahada hastaneden cikamazdi gece odama girip duruyordu ben ortalığı kaldırdım birde geceliğimi kontrol edecek bu kadar pasif olmayın Allah herkese agiz vermiş konuşun kendi ozelinize saygınız olsun ki başkaları hastanelik olmasın 

Anlamıyo ki kadın valla bıktım artık

Kafasına vura vura anlayacak o an odada yakaladığında senin burada ne işin var çık diye bi güzel ağzına etseydin bak gör yeniden giriyor mu oraya 

Yemek yapıyodum ben zaten geldiğinde her yeri karıştırıyo bilemedimki gidip çekmeçeyi açaçağını hemde en alt çekmeçe 

Senin odana adım bile atamayacak bunu kafası alsin

Evime gelmesin dedim zaten şimdi söylemişlerdir

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Net gitmezdim... 

Bende gitmek istemiyorum

Kayınvalidenin nesi var? Net gitmezdim dedim ama o da önemli 😅

Kıskançlıktan kriz geçirmiş eşimle tartışmış

Önemli bişey değil yani muhtemelen dikkat çekme çabası.. 

Aynen bizde öyle düşünüyoruz

0 oy
önce (3,516 puan) tarafından

Kusura bakma güzel kardeşim ama sana az bile yapıyor ne yaşadıysan fazlaca haketmişsin böyle sustuğun için

Napıyım cnm bişey desem hemen kriz geçiriyo valla sülale bıktı elinden 

+1

Gebersin sanane kriz geçiriyormuşmuş öyle bi kadının kriz geçirmesi senin umrunda olmaması gerekir ve yorumlarında gördün hala ama öyle ama böyle diye savunmaya geçiyorsun bak güzel kardeşim önce bu kadın senin özgüvenini kırmış belli annen ise aman sus şöyle böyşe diye seni hep bastırmış aslında o yüzden böylesin önce kendine değer vermek gerekiyor sen kendine değer vermezsen kimse eşin bile sana değer vermez sen şimdi ne yap biliyor musun yarın saçlarına fön çek düğün makyajı yap en ağıt parfümünü sür topuklu ayakkabılarını giy git hastaneye ama eşin olmasın git odasına aa hayordır kocamla sevişip onu senden uzaklaştırırken bana aldıgı şeyleri görmüşsün o yüzden kriz geçirmişsin geberip gebermediğini görmek için geldim ama gebermemişsin neyse bidahaki sefere mezarında görecem seni de saçlarını savurarak git kaynanan zaten bi kriz daha geçirip eşine şikayet edecek sende ben evden çıkmadım ki neden böyle bişey söyledi de biraz salağa yat eve gelince her gün eşine işve cilve yap eşini kendine bağla annesi istediği kadar kriz geçirip sana salça olsun eşin yokken saçını başını yol kaynananın agzına geleni say ama eşin varken magdur eziği oyna biraz aklını kullanırsan kadını çok rahat ekarte edersin

😂😂 hiç güleçeğim yoktu Hay sen çok yaşa hemi valla millet arıyo kız kaynanan ne gördü de kriz geçirdi diye soruyorlar valla utandığımdan çoğunu açamadım

+1

Utanan sen olmayacaksın o utanacak 

Teşekkür ederim cnm 

0 oy
önce (18,460 puan) tarafından

Merak ettiğini bilseydim denerdim üstümde de görürdün derdim. 

Valla hiç ayıp günah demem arsıza arsız hırsıza hırsız olurum :)

Bi dahakine öyle yapıcam😀🤣

önce (18,460 puan) tarafından

Umutsuz ev kadınlarında kadın diyordu ya oğlun öyle demiyor ama :) öyle yapacaksın mors olacak 

Oğluna da demiş kız eşimde annesine demişki senin geceliklerini ver giyinsin diye😂😂

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Canım sen hatayı başta yapmışsın valla helal olsun nasıl sessiz kalabildin. Bende kaynanamla alt üst oturuyoruz yeri geliyor günlerce görmediğim oluyor ki bırak evime girecek karıştıracak asla kendimi ezdirmem evimede karıştırmam madem oğlu çok kıymetli kıskanıyor evlendirmesin kendisi yatsın yanına Allahım ya... mesafeni koymayı bilmelisin. Tabi birazda senin kocadan kaynaklı sert çıksın evinin içine karıştırmasın böyle bir durum için sana ne diye laf söylüyor annesinin ağzının payını versin. 

0 oy
önce (850 puan) tarafından

Biz gitmeyiz ama sen gideersin bacım, bu kafayla daha çok da çekersin benden söylemesi 

0 oy
önce (1,063 puan) tarafından

Çok affedersin çok özür dilerim ama s**** mısın Bir de gelip buraya sormuşsun kaynanamın yanına gitmeli miyim tabii ki de gitmeyeceksin annende de sıkıntı var annenin herhalde ödü kopuyor boşanıp da evine gideceksin diye korkma anne korkma gelmem ben senin evine de böyle bir saçmalık olabilir mi kadın senin iç çamaşırlarına bakıyor üstüne gidiyor bir de bunu kocana söylüyor bunun üzerinde kavga ediyor sinir krizi geçiriyorum yalanı uyduruyor üstüne kocan geliyor Bir de sana hakaret ediyor sen de diyorsun ki işte gitmeli miyim ya bu soruyu sormak için gerçekten insanda biraz beyin olması gerekiyor ya biraz gururlu oldun ya gelinsiniz diye bu kadar gurursuz olmuyor lütfen Allah aşkına ya ben burada sinir krizi geçirdim sen nasıl tahammul  ediyorsun 

Canım merak etme az önce utanmadan hastaneden çıkıp bana gelmişler bende evden kovdum neye uğradığını şaşırdı utanmadan bide özürdileyeme gelmiş defol git dedim evimden kapıdan ayağını bile atamadan defoldu gitti eşimde bişey diyemedi ama çok üzüldü ağladı hatta onada söyledim bu zamana kadar senin hatrın için sustum bu saatten sonra hiç bir şekilde anneni görmek istiyorum dedim oda haklısın dedi ve şuan sinirden içeride ağlıyo

önce (1,063 puan) tarafından

Ay kız vallahi rahatladım yemin ederim kocan da bırak ağlıyor mu ne yapıyorsa yapsın bırak ne hali varsa görsün kendi bu kadar ez demesendeki de Can anladın mı geliyor ne demek senin çekmecelerini karıştırmak ya kafayı yer insan benimki de öyleydi kovdum yaklaşık 5-6 aydır evimden eşiğine adamını atamaz haddine değil ameliyat oldu gidip yüzüne bile bakmadım ne b** yiyor sesi bana çektirdik ezdirmeden dik bir hayat yaşamaya çalıştın artık tebrik ediyorum hareketin beni çok mutlu etti gerçekten ay uyuyamazdım gece yemin ederim

Çok teşekkür ederim cnm 🥰🥰

0 oy
önce (2,014 puan) tarafından

Dantelli don alıp ziyaretine giderim o da giysin kendisine gelir 🤣 deli mi ne ayol. Hadsiz kadın. O hareketten sonra yatak odami kilitli tutarım eli uzun ve cazgır bir tip anladigim kadarıyla

Kovdum bi dahada gelemez🤣

önce (2,014 puan) tarafından

Hak etmiş canım 

0 oy
önce (88 puan) tarafından

İstediği kadar krize girsin isterse kendini yerden yere atsın hayatta gitmem eşyalarıma karışmasınada izin vermem onamı kaldı geceliğim cüzdanım eşinde çok meraklıysa annesinin evine gitsin ağırlığını koy yüz verme kendini ezdirme 

Öyle bişey yapamaz artık çünkü kovdum😁

Dedim valla noldu niye geldiniz kaynanama bakarak defol git dedim 

önce (88 puan) tarafından

İyi demişsin tekrar yapamaz

0 oy
önce (2,648 puan) tarafından

Bak senin odana girip cekmecelerinj karistiriyor ve esin buna ses etmeyio sana neden cekmeceye koydun diye kiziyorsa bence sorunu kaynnada dehil esinde aramalisin.bu senin ozel alanjn ve oraya girip karistiramaz asla.esinde bunu gormeyip hala tepki veriyorsa sana azcik adam olsunda ozelini korusun anasindan.

Eşim 7 sene çok uyardı ama bişey anlatamadı kadın kanmıyo ki

0 oy
önce (108 puan) tarafından

Ben gitmem benim Le eşimin arası na giren biri yse

Gitmedim cnm

önce (108 puan) tarafından

İyi yaptın canım izin verme eşya larını karış tırsın 

Bu günden sonra karıştırmak değil aklından bile geçiremez

0 oy
önce (2,626 puan) tarafından

Nasıl özeline karışıyor sen bişey demiyorsun ya böyle devam eder ve eşin niye sana kızıyor istersem açıkta bırakırım o ne hakla odama girer ya annesine kızması gerekiyor sana değil ve sende annen karistirmasin diyecegine sen suçlusun gibi davranıyorsun ben olsam hastaneye gitmem de konuşmam da 

Ne bileyim ya kadın çok değişik olduğu için bişey demiyodum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 211 göst.
0 oy
8 cevap 119 göst.
0 oy
12 cevap 168 göst.
0 oy
3 cevap 96 göst.

411,129 soru