0 oy
155 göst.
önce Aile kategorisinde (922 puan) tarafından
Kızlar ben doğum yaptığımda kaynanam doğumhaneye girmek istedi çatal kontrolünde Kaynanamın odadan çıkmasını istedim Hani salonda bekle dedim ama kaynanam gidip Ağlamış kayınpederime eşime karım bizi evden kovdu falan demiş Bu yüzden de eşim dahil hiç kimse benim doğumumda yanımda olmadı 3 gün boyunca hastanede yattım aç susuz hiç kimse yanıma gelmedi Ben kaçarak evlendim Geçen gün kayınpederime 3 yıl oldu hani artık ailemi arayayım ben barışmak istiyorum dedim diye kaynanam dünyanın hakaretini küfrünü etti asla barıştırmayacağız sizi ne halin varsa gör dedi bugün de sanırım ameliyat olmuş ne ameliyatı oldu gerçekten Bilmem basit bir ameliyat yapmış Sizce gitmeli miyim onu görmeye

9 Cevaplar

0 oy
önce (2,313 puan) tarafından
Ben gitmem herşey sırayla parayla değil ne hali varsa görsün 
önce (922 puan) tarafından
Zaten kızını çağırmış eve benım daha yeni haberim oldu
-Reklam-
0 oy
önce (390 puan) tarafından
Bence hiç gitme o kadar kötülüğü yapmış birine gidipte birde ağzını mı çekiceksin kendine saygısı olan kimse gitmez diye düşünüyorum  
Bende gitmek istemiyorum annem kalp ameliyatı oldu gitmedim onun yüzünden ama kendisi hemen kızını çağırmış
Ah be kuzum neden onun lafıyla gitmemezlik ettin ki bak bende kaçarak evlendim annemlerin yanına gidip ellerini öptüm şimdi sanki kaçarak değil de onlar vermiş evlenmişim gibi davranıyorlar kızımı da çok çok seviyorlar bence git annenin babanın helalliğini al
Şimdi başka yerdeler yazın ilk iş yanına gitmek
Git kardeşim git ne kadar kısalar da evlatlarısın affederler
İnşaallah
0 oy
önce (3,031 puan) tarafından

Gitmem de aramamda kocanda ne pislik miş doğumda seni yanlız bırakmış 

Kocam şimdi çok pişman ama gevto6artok son pişmanlık çare etmiyor
önce (3,031 puan) tarafından
Sakin arayıp ta kendine musallat ettirme tejrar
Valla dogrı6ne uğraşıcam
0 oy
önce (2,075 puan) tarafından
Okurken kalbim cızzz etti herkesi geçtim bir insanın eşi nasıl böyle vicdansızlık yapabilir aç susuz yeni doğum yapmışsın nasıl kaldın o hastane de. Annen yokmuydu veya kardeşin vs niye hiç. Kimse yanında olmadı çok üzüldüm şuan da. Ben olsam böyle bir eş ile asla muhatap olmam konuşmam hatta soğurum bile 
Doğuma girince telefonu eşime verdiler oda alıp gitmiş kımseye6haber veremedim
önce (2,075 puan) tarafından
Ailenle aranı düzelt kim için aileni yüz üstü bıraktığını görmüş oldun
0 oy
önce (445 puan) tarafından
Asla gitmem gerizekalı karıya 

Anlattıklarını çok üzülerek okudum ayrıca ve şuan ailenle aran nasıl 
Üç yıl oldu hala konuşmuyorlar kaynanam arayıp küfür etmiş ben kaçınca babam kayınpederımı arayıp kızmış diye
önce (445 puan) tarafından
Allahim nasil pisliklerin eline dusmussun bacım insallah kocan iyidir
0 oy
önce (68 puan) tarafından
Peki cocuk doğduğunda eşin yanına geldi mi geldiyse de neden bni yanlız bıraktın demediniz mi ve ayrıca bu kaynansları anlamiyorum otur oturduğun evinde ne diye herşeyimizde bulunma mudahale etme gereğinde bulunuyorlar ayrıca keşke yardımları dokunsa dokunmadığı gibi yanında fazlalık yanı. 
Bebek doğunca hemşireden aradım geldi kızom ıkı yaşında hala eskisi gıbo olmadkk olamıcaz
önce (68 puan) tarafından
Gerçekten de olunmaz. Peki ne alaka doğumda namahrem yerlerini görmesini istemediğin icin evden kovmuş demesiyle yani eşin nasil bu yalana kanmişta o derece yanlız bırakma gereğinde bulunmuş.
0 oy
önce (16,234 puan) tarafından
Gerçekten soruyor musun ? Sana tavsiyem ailenle barışmak için elinden gelen her şeyi yap bak sen eşin için aileni bırakmışsın eşin sen onun anasını  doğumhanede  istememişsin diye üç gün aramamış ayrıca o nasıl hastane kaynananın doğumda ne işi var orda. aile herkesten önemli. Bu arada yerinde olsam gel sen doğurt sok elini açılma var mı diye bak derdim 
O kadar haklısın kı diyecek tek kelımem yok
0 oy
önce (21 puan) tarafından
Hayatta gitmezdim 
Bende gıtmıcem
0 oy
önce (548 puan) tarafından
Eşinin ailesi çok kötü ben olsam gitmem. O 3 gün boyunca seni nasıl orda bıraktılar pislikler. Kocana da yazıklar olsun 
Allaha havale ettim ben onları
önce (548 puan) tarafından
İyi yaptın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 150 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy