0 oy
28 göst.
önce Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

İyi akşamlar Ersoy Hastanesi'ne gidip memnun kalan var mı ? 22 Hafta olduk henüz cinsiyeti ögrenemedik doktor hala emin olmadan konuşuyor başka bir hasta 30 haftalık olmistu oda aynı şeyi söyledi hala emin değil cinsiyette dedi o yüzden özele gitmek istiyorum önerebileceginiz doktor var mı 

2 Cevaplar

0 oy
önce (689 puan) tarafından

Devlet öyle maalesef. Özelde 11.haftada söyledi doktor. Bugün 13 de gittim daha belli olmaz dedi

önce (18 puan) tarafından

Çok kötü ya zaten devlet en başında 16 dan sonra söyleriz dedi . Ama 16 dan sonra da emin değilim yanılma payım var alısveris yapma diyor . Unisex şeyler al dedi ama o şekilde almak istemiyorum açıkçası cinsiyetine göre güzel şeyler almak istiyorum . En son bugün başta bacak arasını nasıl kapatmış dedi sonra biraz baktı ve bana da çevirdi bak bacak arası pipi göremiyorum kız gibi ama emin değilim dedi ben de baktım ama görüntü net değildi hiç birşey anlamadım o yüzden emin olmak istiyorum yavaş yavaş alışveriş için 

önce (689 puan) tarafından

Makineleri güzel değil o yüzden goremiyorlar

Evet ne ultrasyon görüntüsü veriyorlar ne kilo söylüyorlar mesela kaç gram dediğimde benim cihazm kiloyu ölçmüyor haftasıyla uyumlu tahmini 500 gram felan dedi  kızımda kontroller doğum dahil özelde oldu herşey çok güzeldi şimdi biraz zorluyor diye devlete gidiyorum ama özele gitmek istiyorum zaten detaylıya da randevu bulamıyorum  siz İstanbulda mi oturuyorsunuz 

-Reklam-
0 oy
önce (753 puan) tarafından

Devlette hangi dr gidiyorsun cnm? Bnde sultanbeyli devlete gidiyorum henüz 12 haftalıgız o muhabbetlere girmedik daha.  Ama ilk gebeligimde saygıda ebru hanım 12 haftalıkken söylemişti. Sanırım ersoyda sadece bedia diye bi dr var 

Evet Bedia doktoru öneren oldu diğer postum da saygı Ersoy'dan daha pahalı fiyat verdi o yüzden eledim onu :))

Ben Pendik araştırmaya da gitmiştim 15 haftalıkken ordaki doktora cinisyet tahmininde bulunur musunuz demiştim bana cinisyet için daha çok küçük demişti devlet araştırma neden böyle geç söylüyor anlamıyorum ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pinar5656 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Pinarozturk (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Derin9090 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
29 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkumsal27 (89 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,219 cevap

41,433 kullanıcı

Kategoriler

...