0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (6,357 puan) tarafından

Şimdi ewde dijital tarti War üstüne ilk çıktığım da başka bı kilo gösteriyor inip çıktığımda başka bı kilo gosteriyor sonra gösterdigi o kilo hiç değişmiyor hangisi doğru bu diyet benim piskologumu bozdu yarın tartı gunumde bı soruyum dedim

4 Cevaplar

0 oy
(6,243 puan) tarafından

ben her tartilirken ozellikle iki uc kez tartilirim . en az hangisinde cikarsa onu baz alirim psikljikmen :)) 100 gram 200 gram oynar aman aman farketmez ama olsun eksigi kaale al

(6,357 puan) tarafından

1 kilo kadar oynuyor desem son o sabit kalıyor 🤭

-Reklam-
0 oy
(6,243 puan) tarafından

sessizlimde kafa dinliyor ben:)

image

(6,357 puan) tarafından

Filmin sonunda bundan Alaçam galiba 🤣

(6,243 puan) tarafından

kosu bandi al bence bisikletten daha iyi . benim evde eliptik var ama kosu bandi spor salonunda var diye eve eliptik aldim eliptik salonda yoktu diye tercih ettim . ama tercihen yuruyus bandi falan alirim yani hic salon imkani falan yoksa eve bant

(6,357 puan) tarafından

Yürüyüşe gidiyorum hergun 1 saat 2  hafta çocuk ewdeydi gidemedim o ayrı konuda ewe bişey alıyım die düşünmüyor değilim 

0 oy
(26 puan) tarafından

Benim dijital tartıda aynı iki üç kez tartiliyorum hangisi en son kalıcı olursa onu kabul ediyorum ama neden öyle tartiyor bilmiyorum 

(6,357 puan) tarafından

Bende öyle kabul ediyorum genelde 2 de sabit kalıyor 

0 oy
(3,546 puan) tarafından

Bi ara diyetisyene gidiyordum. Genelde ilk çıktığınızda çıkan sonuç doğru çıkıyor demişti.  Bende bazen ilk çıktığımda fazla çıkıyor 2 3 4 kere tekrar çıktığımda daha az çıkıyor. 

(6,357 puan) tarafından

2 de farklı çıkıyor sonra o sabit kalıyor gün içinde de o az kısım bazindan çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
6 cevap 809 göst.
23 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
+1 oy
3 cevap 124 göst.

411,547 soru

12,388,925 cevap

43,689 kullanıcı

Kategoriler

...