+2 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Kızlar geçen hafta kaynanam aramadan bana gelmek için çarşıya gelmiş bende evimden uzakta bir arkadaşa gitmiştim beni aradı saat 1 sana gelcem diye ben evde değilim dedim neden haber verip sormuyorsun dedim bana aramadan gelme dedim tamam  dedi  oğlunu aramis sabah 11 de eşim de işte yogunluktan dönmemis ses etmedi uyuyorsun diye aramadım dedi 11 e kadar yatmam asla bilir bunu. Oğlu emri vaki ypacak bende kabul etcem sandı  dönmedim bende gittiğim yerden başka zaman gel dedim kapattim telefonu neyse konuyu kapattık 

Bugün gelmiş eşim de gececi iste yanımda şikayet ediyor oğluna beni . Geçen geldim karın kabul etmedi diye bende mutfaktaydim geldim ben seni defalarca uyardım gelmeden ara beni oğlunu değil o işte ben evdeyim diye gücendi gitti eşim de ben işteyken beni arama anne mümkünse evde olan eşim dedi öyle diyince kızdı gitti olay kapanmış daha bizi birbirimize düşürmek için fitne salıyor ortaya 10 gün geçmiş üstünden 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu 

12 Cevaplar

+2 oy
(2,693 puan) tarafından

Kendjnj ezdirmemissn canm ve esinde arkanda durmus.ben olsam bende ayni tepkiyi verirdm hucte cekinmezdm

(4,669 puan) tarafından

Ya olay kapanmış 7 yıl oluyor evleneli hala aynı kadın vazgeçmiyor hep birbirimize düşürmeye çalışıyor morardı gitti eşim öyle diyince 

(2,693 puan) tarafından

Esin cok iyi yapmjs canm valla sukret esine.

(4,669 puan) tarafından

Teşekürler 

-Reklam-
+2 oy
(444 puan) tarafından

Huzurunuzu bozuyorsa iyi yapmışsın

(4,669 puan) tarafından

Bozuyor derdi gücü Büşra 

+2 oy
(1,641 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Valla ben aradığı zaman açmıyorum mecbur eşimi arıyor yüzsüz yüzsüz😼 kapıyı da açmıyorum ama o da benden inat bin kere basıyo zile açana kadar😾 

(4,669 puan) tarafından
+1

Bende açmıyorum telefonu :D

+2 oy
(5,362 puan) tarafından

Olması gereken olmuş zaten. Sende eşinde gerekeni yapmışsınız postun amacı ne şimdi 🙂

(4,669 puan) tarafından

😁 yaptığımı söyledim haksız mıyım onu sordum az mı çok mu yapmışım 

(5,362 puan) tarafından

Tam yerinde olmuş bence 🙃 keşke bütün gelinler böyle kendini ezdirmese 

(4,669 puan) tarafından

Daha da hakediyor da neyse dedim 😁😁

(5,362 puan) tarafından

Tekrarlarsa dahasınında dahasını yaparsın 😂😂

(4,669 puan) tarafından

Ver gazı 😁😁😁😁

+1 oy
(4,462 puan) tarafından

İyi demişsin, benimki de aynidi habersiz çok kez geldi çok kezde kapıda kaldı. Bu sene aklı başına gelmis gelmeden aramıyor. Sonuçta benim bir oğlum var dışarı çıkıyoruz geziyor ev hali belki arkadaşlarım gelmiş. Sevmiyorum pat diyen geleni

(4,669 puan) tarafından

Benimki düzelmedi gitti 

+1 oy
(1,394 puan) tarafından

helall sana 

8 ayda nasil 4.444 puan yaptin :P kaynana korksun senden

(4,669 puan) tarafından

Eyvallah bacım :D

Puan vererek ve alarak 🤣 korksun tabi 😏😎

+1 oy
(13 puan) tarafından

Burada en büyük rol eşine düşüyor ve o da gerekeni yapmış zaten. Bu kaynanaları anlamıyorum oğlunun huzurunu bozmak için şikâyet ediyor benim kaynana da aynı Allah'a havale ediyorum eden bulur buranın öteki tarafı da var kimse unutmasın.

(4,669 puan) tarafından

Aynen öyle bıkmadan benimle uğraşıyor 

+1 oy
(18,605 puan) tarafından

Çok kısa bir süre aynı şehirde yaşadım eşimi arıyorlardı size geleceğiz o da çok sık o zamanlar hamile idim bebek doğdu bahaneleri arttı size geliyoruzlar  çoğaldı neyseki şimdi aynı şehirde değiliz olsak muhtemelen bu sebepten sorun yaşarız çünkü ben nefret ediyorum keyfine göre gelen insanlardan 

(4,669 puan) tarafından

Ben de öyle kesinlikle hiç sevmem pat diye geleni 

+1 oy
(7,787 puan) tarafından

Ağzının payını vermişsin boşver dahasina gerek yok. 

(4,669 puan) tarafından

Haketti kusura bakmasın 

+1 oy
(15 puan) tarafından

Ya benim kaynanam öyle bi ara başkaları üzerinden konuştum anladı herhalde arayıp gelmeye başladı ama bu 2 aydır yine pat küt geliyo sabın 9 10 unda geliyo yataklar yerde ( bebeğim olduğu için oturma odasında uyuyoruz bi süredir) bizde yataktayız daha şoklar içinde Bi bakıyorum ki o. Biraz ağzımı yamultarak açtım hiç haber vermediniz gibisinden dedim en son eşimde dedi neden haber vermiyorsunuz diye ama nafile ben nasıl yapacam şaşırdım kaldım

(4,669 puan) tarafından

Valla de gerekirse açma kapıyı bı yere gidecek olursan da dönme 

(15 puan) tarafından

Hayatta dönmem. Ama bi şekilde söyleyecem gerekirse sert. Hiç hoş değil çünkü yataktan kalkıp ona kapı açıyorum. Terbiyesiz 

(4,669 puan) tarafından

Bence de terbiyesizlik Kaynanalar gelinlere saygı duysa herşey çözülecek ama nerdee

(15 puan) tarafından

Aynen ama böyle devam ederse benim de ona zerre saygım kalmayacak olan olacak

(4,669 puan) tarafından
+1

Olsun bacım valla affetmem

+1 oy
(140 puan) tarafından

Ayy gerçekten habersiz Cat kapı gelen insandan nefret ediyorum. Çok iyi yapmışsın, yüzüne söylemişsin. Eşin de destek çıkmış. Sonuna kadar haklısın. Benim kayinvalidemlerde de asla haber verme huyu yoktur. Alo 15 dk ya ordayız der. Belki bugün halsizdim evi toparlamadim, belki keyif yapmak istiyorum, belki genel olarak müsait değilim. Asla ince düşünce yok. Eşime anlattım hani ben alışık değilim böyle vs dedim, o da onlar öyle değiştiremezsin dedi. Ben de gelip gitme olayını oldukça azalttım. Geçenlerde eşimi aramış benimki de (aynı senin kayınvalidenin uyguladığı taktik) biz de disaridaydik, duymamış eşim. Akşam ben aradım aaa size gelecektik ama telefonu açmadiniz dedi. Laf dokundurmak için keşke bir gün önce soyleseydin vs dedim duymamazlıktan geldi. Nefrettttt

(4,669 puan) tarafından

Ayy iyi yapmışsın bende eşimi aradılar mi seni arıyorlar sana mı gelcekler diyorum yüzüne de söylüyorum her seferinde aynı onu arar beni aramaz geleceği vakit haber eder son dk sonra da Kabul etmedik diye yaygara çıkarır . 

(140 puan) tarafından

Bir gün aynı Cat kapı eltim geldi çocuklarıyla (4 küçük çocuk) ve asla çocuklarına dur, otur, elleme demez. Çocuklar hipodromdaki atlar gibi bir o yana bir bu yana koşar 😑 geldi eşimle muhabbet ediyor, sırtını da bana döndü. Ben Katya gibi çay getirip götürüyorum. Bebeğini de kucağıma verdi ilgileneyim diye. Bana bir nasılsın demedi. Sonra öyle kalktı gitti, giderken öper ederiz normalde yok onu da yapmadı. Ben o sinirle eşime bağırdım ben evin çocuğu muyum hizmetçisi miyim o kim ki beni görmezden geliyor vs diye. Eşim tabi çok anlamamış muameleyi... Sonrasında gozlemlemis bana tavırlarını geçen geldi yengem de bir değişik vs dedi. Erkekler bir noktadan sonra aydınlanıyor😂

(4,669 puan) tarafından

Ayy çok muhattap olma ya iyi onun kölesi mi var 

+1 oy
(2,894 puan) tarafından

Anneler kendilerinj bu duruma neden düşürüyor hiç anlamıyorum. İki taraf için de kırıcı oliyor her zaman 

(4,669 puan) tarafından

Ben el kızıyım ya oğluna kötülücek aklınca 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elfu (843 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 583 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu