+1 oy
707 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,283 puan) tarafından

31 dk yuruyus 26 dk bisiklet tamamdir efenim. postu kapatmayin lutfen .❤️hergun reaim atip guncellemek suretiyle kendi kendimi motive etmeye çalisiyorum

image

image gecen gun actigim kendi kendime kafa dinleme challenge postum neden kapanmis ki. ben oraya hergun resimli yorum ekleyip kendi kendime gaz verecekdim yaaa bunu kapatmayin kaybolmasin

7 Cevaplar

+2 oy
önce (6,283 puan) tarafından

come on baby :)

image

önce (5,346 puan) tarafından

Esma oyun yokmu

önce (5,895 puan) tarafından

Beni daha kimse oyuna cagırmıyo🤨küstüm sızden 

önce (6,893 puan) tarafından

49 ne kız hayır yapma bunu kendine 😖

ben seviyorum ya 49 larda cok mutluydum. 46 47 lerde ayilip bayiliyorum ama 49 iyi on numara:)

önce (6,893 puan) tarafından

En iyi kilon şuanki kilon 😜

-Reklam-
+1 oy
önce (813 puan) tarafından

Balım biraz ağırlık çalış. Kaslarını eriteceksin böyle. Bazal metabolizman düşecek :(

yok daha neler:)) spiralim yok ama taktranlarda put gibi yasamiyodur elleham:) illaki hareketli yaşam tarzı olup spirali olanlar da vardır kaymıyordur herhalde yani

@Neyla bana özelden yazsana balım. Yarın döneyim sana. Koçluk çok üst düzey kalır benim için öyle bir eğitimim yok malesef ama yardımcı olmaya çalışırım:)

@Casperiye ya ben bu kadar hardcore ağırlık çalışmıyordum aslında. Son 6 aydır falan arttırdım iyice ağırlığı.  5 kilo aldım :D 

önce (75 puan) tarafından

Ay ben tahta gibi oluyum ne gögüs istiyorum ne popo yani o kadar büyüdüler ki taşımakta zorlanıyorum gerçi 70e düşünce dahi dünya varmış oh be demedim değil ben de şuan 69 kiloyum 55i görmek istiyorum. 

önce (466 puan) tarafından

Aslında bende  tahta gıbı olayıma razıydım. Benım doğumdan önce doğal kaslı bı kalçam vardı sonra  ben dogumda 35 kg alıp  bılıncsız dıyet yapınca hepsi eridi gıttı   orjınalı de bozuldu sonra 2. Ye hamıle kalınca yıne +30 kg aldım bu arada gebelık zehılenmesı oluyorum o yüzden bu kadar kılolar   .  2. Çocukta   daha bılınclı dıyet yapıp  agırlık calısıp  kalçamı korumak istiyorum. Cünku gerçekten kalçasız hıc güzel degıl ama ya. Bakın buraya eski kalçamı  atacam da  pek guvenemıyorum

+1 oy

vauuv harikasın ben de günlük programımı atayım daha motive ol

*Egzersiz programım 7 günlük*
200 *sguat*
200 *mekik*
300 *omurga rotasyonu*
20 dk *stepper*
30 dk *yürüyüş veya leslie*

Bugün 10. günü yaptım. 

karnım burnumda derken kız senin tüpler bağlı değil mi anaa

yok kiz aman allah esirgesin yapiyordum demek istedim karnim burnumdayi dogurdum aha 32 aylik oldu. onu dogururken baglattim. aman deyim rabbim bana bida nasip etme aman bideha okadar kilo al ver yapamam . cocuk bakacak zaten psiklji yok kafa kirik tahtam eksik aman aman aman allah esirgesin:))

Anladım şekerim. Rabbim güzel ömür versin yavrularına. Oğlumu uyutup spora geçicem nasibse.

• bende uyuttum gectim spora.8 dakika oldu telsizden aglama

sesi geldi:) kostum eve tekrardan uyutmaya calisiyorum dagilmadan uykusu belki dalar

kız sorma benim de 3ü dk yaptı  uyandı yarıda kaldı

+1 oy
önce (2,322 puan) tarafından

Hayat işte bende bı tabak sarma gömdüm 🤣🤣

en guzeli be yaaa:)

önce (2,322 puan) tarafından

Offf hiç sorma 😋😋 varya enfesti 🤣🤣 

+1 oy
önce (51,985 puan) tarafından

daha ne kadar zayiflican ki zayifsin zaten

0 oy
önce (1,062 puan) tarafından

Koca paket cipsi gömerken bu posta denk gelmem 😇

0 oy

https://www.instagram.com/dyt.edanuragtas?igsh=MW5scDN0dHE5dWx1Zw==  bu dıyetısyenın sayfasına baksana  hem uygun fıyatı hemde  10 günlük bır kampı var 10 günde 7 kg verdırıyor falan bı baksana  acaba bı 10 gün katılsam mı sende ıcıne sınerse😄😄

yok icmiyorum bisey  takviye icmio

. kahvem var ya duruo echer var odem yapdi forx5 var iron var. 

@Nur Ay l karnıtin ile spor yapıyormuş enerjısı patlıyormuş  acaba onu alsak mı diye düşündüm de  

tamam da o  baya baya spor yapio calisiyo yani belli gorunusunden . ben mesela cocuk uyudukca vakit ayiriyorum aha bugun 8 dk yuruyebildim.   harcayacagin kadar takbiye alman lazim . protein tozum falan var ama onu icip harcayamassam  kilo yapar o mesela harcayacagin kadar takviye alman gerek diye biliyorum ben. kardesimde birton suplement takviyeler icio ama hyvan gbi calisiyo spora gdio 1500 kaliri yakio 1000 kalori yakiyir . saat ole hesaplio yani nabzina gore vs :)

Proteın tozu faydalı mı sence  benım eşim dıyor kı onlar saglıksız içinde ne olduğu bellı dğl doğru mu

iste kafaya gore kullanmicaksin . bide benimki  herbalife . gunluk protein alimim az ise ondan bi olcek iciyorum yada spor yapcagim

gun .  oyle ici karisik olanlardan sporcularinkilerden degil besin takviyesi olarak .

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 775 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,648 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 120 göst.
+2 oy
3 cevap 144 göst.
2 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 53 göst.

411,877 soru

12,399,214 cevap

44,347 kullanıcı

Kategoriler

...