+1 oy
155 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (164 puan) tarafından

Hanımlar ben kitap okurken odaklanamiyorum. Bir ses falan hemen dikkatimi dağıtıyor aynı zamanda bazen istemsizce zihnim sanki arka planda birşey düşünmeye başlıyor ve o sırada okudugumu anlamıyorum. Bu gündelik işlerde de var. Mesela TV yi tek izleyemiyorum canım sıkılıyor, ya örgü orerim ya bulmaca çözerim ya da telefonda birşeyler okurum. Asla tek iş yapamıyorum. Ütü mu yapıyorum yanında tarih programı falan açıp dinlemezsem patliyorum. Anormal olduğumu düşünüyorum sizde durumlar nasil

2 Cevaplar

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Aynısı bende de var. Yemek yerken izleyecek birşey bulmadan yiyemem. 5 dakika bile olsa birşey izlemeliyim. Aynı anda tek iş yapmak bana göre değil. Arka planda mutlaka birşey olmalı. Kitaba artık odaklanamıyorum ki eskiden çok güzel kitap okurdum. Ben bunu biraz şeye bağlıyorum; artık günlük hayatımız o kadar dolu ki, iş planımız ya da düşünmemiz gereken şeyler o kadar çok ki, bir tek şey yapacak sakinliğe varamıyoruz. Rahatlamayı unuttuk. Ama bu biraz züğürt tesellisi sanırım, çünkü instada reels kaydırırken ya da trendyolda birşey ararken gayet odaklanabiliyorum 😂

(164 puan) tarafından

Tutunamayanlar seviyesinden sonra diğer kitaplarını da okuyabilecek miyiz acaba, bir anda oyunda kilit açılıyormus hepsini okuyabiliyormusuz artık 😁 ölü canları da ekledim listeye o halde 😊

(1,093 puan) tarafından

😂 ya da hepsi çok boş geliyormuş da kitapları tamamen bırakıyormuşuz

(164 puan) tarafından

Ya o bizi bitirecek ya da biz onu onu bitireceğiz😂😂

(1,093 puan) tarafından

Ay inşallah biz onu bitiririz 😂

(164 puan) tarafından
+1

İnşallah 😂

-Reklam-
0 oy
(4,499 puan) tarafından

Kitap okurken bile müzik dinleyip kitaba odaklanan ben sessizce ortamı terk edeyim☺️🤗

(164 puan) tarafından

Saygılar 😁🥲

(4,499 puan) tarafından

☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 157 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy
28 cevap 675 göst.
0 oy
8 cevap 639 göst.
1 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde cennetdikkaya (291 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,668 soru

23,624,301 cevap

306,976 kullanıcı

...