+2 oy
897 göst.
önce Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

Bana yorum yapan güzel anneler sizin sayenizde cesaretlendim kaynanamı evden kovdum😁😁

14 Cevaplar

+4 oy
önce (2,103 puan) tarafından

Burda bazı elit arkadaşlar var herkesin hayatını, herkesin hayatındaki insanları kendilerininki gibi sanıyorlar ve nasıl davranıyorsunuz büyüklere vs şeklinde konuşuyorlar. Önceki posta baktım, kaynananiz kesinlikle klinik bir vaka ve siz ses cikarmadikca her şeye karışma hakkını bulmuş. Hatta ogluna karşı bu kıskançlığı da tedavi edilmeli, resmen cinsel hayatından rahatsız olmuş. Düzgün söyleyince laftan anlayacak bir insan olduğunu da sanmıyorum, yapılacak tek şeyi yapmışsınız. Umarım bundan sonra uzak durur ve huzurunuz olur.

önce (65 puan) tarafından

Kim yaptı cnm

önce (107 puan) tarafından
Ayn öyle yemin ederim ben çok şey yaşadım 9 ay boyunca hamile yedim bir gün gelip bakma dılar bana sürekli eşimi doldur sular anne me laf söyle diler aileme beni ezdiler ama artık sıra bende onları takmıyom bile

Takma değmez çünkü

önce (241 puan) tarafından

Siz kafayı mı yediniz kızlar 😀 o varya kaynanası yapsın iç çamaşırıyla bogardi kadını kimse beni buna inandıramaz polyanna oynamasinlar burda benimki melek gibi kadın bana yapılsa ben bile cildiririrm 

önce (1,056 puan) tarafından

😂😂😂öyle diyenlr gelinlere kötü muamele yapan görümceler burada analarının yaptığı eziyetlere benzer eziyet görünce savunmaya geçip gelinler abartiyiry diyor 

-Reklam-
+3 oy
önce (826 puan) tarafından

Nedense inandırıcı gelmedi

Nedeni öğrene bilirmiyim

+1 oy
önce (1,056 puan) tarafından

Vallahi hak ettiyse iyi at helal olsun hoş olsun sen kovmasan iki gün sonra zaten o seni kovardı kovmaktan beterdi derdi kocanla da seni düşman ederdi evinde huzur bırakmazdı fitnelik fesatlık yapardı donuna otuna bokuna karışırdı çok iyi yaptın eline sağlık diline sağlık çok çok yaptın buradaki kadınlara da helal olsun bu şekilde birbirlerine destek olsunlar akıl versinler ki kadınlarımız biraz daha az ezdirsin kendini teşekkürler

Sağol canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız güzel anneler destekleriniz için  Allah razı olsun inşallah 🥰🥰

+1 oy
önce (10,336 puan) tarafından

Ne ara hastaneden çıkıp senin evine geldi de sende kovdun kız 😂

😊

önce (2,440 puan) tarafından

Kocan ne dedi sen kovunca

Ben ne yüzle geliyo dedim bağırdım biraz oda haklısın dedi peşlerinden gitti yetişemedi

önce (2,440 puan) tarafından

Kaynanan hiç mi bişey demedi . Susup gidecek biri değil gibi geldi çünkü bana en basitinden bayılırdı kaynananın öylesi.

Aile büyükleri çok kızmış senin gelinin yatak odasında ne işin var diye oda özürdilemeye gelmişmiş kaynatam yanındaydı o yüzden bişey diyemedi zaten defol git dedim hemen kapıyı kapattım ayağını içeri bile atamadı 

0 oy
önce (751 puan) tarafından

Hahahaahah 😁 hic gulecegim yoktu meraktan actim baktim önceki postu okurken sinir krizi gecircektim iyi yapmissin bacim 🤣

Aa kesinlikle çok hak verdim 😁

😅

Kocan tepki verdimi kaynana napti ay detay ver ya 😁

Bi şokka uğradı kaynanam eşim çok üzüldü haklısın dedi peşlerine gitti ama yetişemedi😌

Oh oh iyi olmus belki aklini basina toplar

0 oy
önce (2,719 puan) tarafından

Senin yerine ben Keyiflendim burda 😀

Ohh sefamm olsun 🤣🤣

0 oy
önce (125 puan) tarafından

Ayy çok iyi yapmışsın valla ferahladim. Eşin bir tepki verdi mi bu eylemine

Yok ya üzüldü zaten ağladı yemek bile yemedi

0 oy
önce (13,419 puan) tarafından

diğer postuna baktım da, çok bile dayanmışsın. yalnız nasıl kovdun çok merak ettim😂

kız 16 yaşında evlenilir mi hiç

Kafasız olduğum için kaçtım ☹️☹️😣😣

ne diyeyim ki... evladın ya da evlatlarım onları iyi öğütle o zaman. bırak 16 yı ben 22 de bile aylak aylak geziyordum 😝

Küçük yaşta anne oldum ama çok şükür iyikide olmuşum iki tane aslan oğlum var çok şükür ellerinizden öperler 😊😊

Allah bağışlasın, birlikte büyüyorsunuz bi yerde. iyi midir kötü müdür bilemem, ve evet iyi ki varlar🤗

0 oy
önce (3,190 puan) tarafından

Tabiki kimse evinden birisini kovmak istemez ama bazı insanlar maalesef ki insanı benliğinden çıkarıp zorluyorlar benim kayınvalidem de aynı şekilde idi bende sabrettim ama kendime  zararım dokundu bende güzellikle gönderdim. Bazen insanlar kötü muameleyi hak ediyor 

+1

Evet bende 7 sene idare ettim ama sabrım kalmadı

0 oy
önce (241 puan) tarafından

Yeminle kendim yapmış gibi rahatladım 

Sağol cnm

0 oy
önce (1,583 puan) tarafından

Postu görünce ilk nasıl böyle saygısız olabiliyor eşinin annesi neticede dedim ama bir önceki posta bakınca hak edene hakettiği gibi davranmak gerek dedim kayınvaliden haddini bilseymiş böyle olmazdı terbiyesiz kadın me demek yatak odasına girersin hadi girdin nasıl karıştırırsın hadi karıştırsın sem kimsin kocamla aramdaki özel eşyalara laf ediyorsun yani sı.çmış sıvamış evet burda çoğu kişi kayınvalidesiyle anlaşamıyor tartışıyor vs ama bu başka boyut haketmiş herşeyi hiç gitme boşver gidersen bu yaptıklarının devamı gelir senin kendini aşıp evden kovman felanda tutarsızlık kalır 

Yok  zaten sülaleye rezil oldum 

Aynen onu diyorum boşyere rezil olmuş olma arkasında dur😂😂 valla sonra tekrar kavga etsen bile ciddiye alan olmaz

😂😂 çok sağol canım merak etme kendimi ezdirmem 

Tamam canım 😂 hakkında hayırlısı olsun 

+1

🥰🥰

0 oy
önce (802 puan) tarafından

Kız nasıl kovdun anlat hele

0 oy
önce (84 puan) tarafından