Merhabalar çok fazla öksürüğüm var hem bebeğim hemde kendim için hava makinesi arıyorum hangisini tavsiye edersiniz
Ben bundan kullanıyorum oğluma. Hem sessiz hem taşınabilir. İçinde hem büyük hem küçük maskesi var.
Teşekürler
Bende eve hava makinesi alıcaktım doktora sordum hayır gerek yok hastane dışında hava vermeyin çocuga demişti o yüzden hava makinesi almadım yanlış mı yaptım acaba bilemedim
Ne alakası var. Geçen gün ilaç verdi doktor bize hava makinesi varmi diye sordu . Ona göre ilaç yazdı
Doktor kendi aldırmisti bunu zaten .
VAlla doktor bana öyle dedi bebek diye mi öyle dedi bilmiyorum daha 3 aylık ya
Olabilir ama büyüyecek. Durumun varsa al . Geçen gün arkadaşım aldi bundan bin liraymış fiyati
Benim kızenlerimde zatürre başlangıcı var demiş doktor hava makinesi aldırmış üç saatte bir hava alıyorlar bence bi zararı olmaz ya
Ben 2 yıldır nimo kompresörlü nebulazatör makinesi kullanıyorum sesli bayağı ama en etkilide onlar
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Rossmax kullaniyorum 15 senedir bide omron markaya bakabilirsin Ben eczanede çalistığım için bu markaları öneriyordum hastalara biraz daha uygun fiyatlı istersen nimo marka da alabilirsin şarjlı el tipi yada seyahat tipi olanlar var onlar sürekli kullanıma uygun değil bozuluyor
En kalitelisi omron yengem yıllardır kullanıyor hiç bişey olmadı ben farklı daha uygun markalar aldım 2 sininde motoru yandı 2 kere tasınabilir aldım ilaç hazneleri tıkandı gecenlerde omron aldım sesi fazla ama yapcak bişey yok
410,939 soru
12,366,381 cevap
42,056 kullanıcı