+1 oy
80 göst.
önce Diğer kategorisinde (166 puan) tarafından

Merhabalar çok fazla öksürüğüm var hem bebeğim hemde kendim için hava makinesi arıyorum hangisini tavsiye edersiniz 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,902 puan) tarafından

image

Ben bundan kullanıyorum oğluma. Hem sessiz hem taşınabilir. İçinde hem büyük hem küçük maskesi var. 

-Reklam-
0 oy
önce (8,343 puan) tarafından

image

Ben bunu kullanıyorum yıllardır.  
önce (166 puan) tarafından

Teşekürler 

önce (2,669 puan) tarafından

Bende eve hava makinesi alıcaktım doktora sordum hayır gerek yok hastane dışında hava vermeyin çocuga demişti o yüzden hava makinesi almadım yanlış mı yaptım acaba bilemedim 

Ne alakası var. Geçen gün ilaç verdi doktor bize hava makinesi varmi diye sordu . Ona göre ilaç yazdı 

Doktor kendi aldırmisti bunu zaten .

önce (2,669 puan) tarafından

VAlla doktor bana öyle dedi bebek diye mi öyle dedi bilmiyorum daha 3 aylık ya

Olabilir ama büyüyecek. Durumun varsa al . Geçen gün arkadaşım aldi bundan bin liraymış fiyati

Benim kızenlerimde zatürre başlangıcı var demiş doktor hava makinesi aldırmış üç saatte bir hava alıyorlar bence bi zararı olmaz ya

0 oy
önce (1,564 puan) tarafından

Ben 2 yıldır nimo kompresörlü nebulazatör makinesi kullanıyorum sesli bayağı ama en etkilide onlar 

Teşekkürler 

0 oy
önce (859 puan) tarafından

image

3 sene önce almıştım oğlum bronşit olunca çok memnunum şimdi öksürüğü burun akıntısı olunca içine serum suyu koyup veriyorum buhar vermesi çok güzel başka bi marka almıştım ve iki kere de başka marka denedim tanıdıklarımda çok beğenemedim en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum biraz sesli ama genel olarak kompresörlü olanlar sesli oluyor diğer el taşıma için olanları doktorumuz çok önermedi bize 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (3,608 puan) tarafından

Rossmax kullaniyorum 15 senedir bide omron markaya bakabilirsin Ben eczanede çalistığım için bu markaları öneriyordum hastalara biraz daha uygun fiyatlı istersen nimo marka da alabilirsin şarjlı el tipi yada seyahat tipi olanlar var onlar sürekli kullanıma uygun değil bozuluyor

Teşekkürler 

0 oy
önce (1,684 puan) tarafından

En kalitelisi omron yengem yıllardır kullanıyor hiç bişey olmadı ben farklı daha uygun markalar aldım 2 sininde motoru yandı 2 kere tasınabilir aldım ilaç hazneleri tıkandı gecenlerde omron aldım sesi fazla ama yapcak bişey yok 

Teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
8 cevap 285 göst.
21 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 305 göst.
10 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde terslale (3,320 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 57 göst.
16 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylul & Erva (3,086 puan) tarafından soruldu

410,939 soru

12,366,381 cevap

42,056 kullanıcı

Kategoriler

...