+1 oy
128 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,044 puan) tarafından

Kızlar 31 aylık Ken tuvalet eğitimi verdim ama gece hiç alşmadi altina ypardi hatta hastalandı flan eşim kızdı gece bağla dye snra yaza doğru gece kaldrdim ara ara ypti ara yapmadı bebeğimi emzdrmek için kalkıyorum kızım çiş ypyor uyuyor kaldryorim hata iki kere bazen bikere sabaha kalkıyor çarşaf üst. Baş çiş ne olacak byle ya yatağında yapyor geliyor yatağıma.yatmak.istyor yatagimdada yapyor ne olcak hep altinami ypcak byle😒

6 Cevaplar

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Uyumasına yakın sıvı şeyleri falan çok içmesin, mesela su canım zaten zamanla düzene girecek ama çok su meyve suyu gibi şeyler içerse de kaçırır 

önce (6,044 puan) tarafından

Valaha gece izin vermiyorum ama mesela uyumasına bir iki saat önce soda içti yarım.oyle yani susuyorum dyor zaten meyvede çok yer kaldriorim gece iki falan yine ypyor 

-Reklam-
0 oy
önce (13,392 puan) tarafından

bir şeylerden korkuyor olabilir mi

Uyurkenmi gunduzmu

ikisi de

atıyorum evde bir huzursuzluk var mı

kreşe veya anaokuluna gidiyorsa orda bir problem var mı

YouTube falan izliyorsa neler izliyor, çoğu içerik maalesef çocuklara uygun değil, onları korkutabiliyor

bir yakını ona zorbalık yapıyor mu 

gece de mesela karanlık korkutabilir, özellikle korkutucu bir şeyler izlediyse veya duyduysa gece bunlar aklına gelir genelde. 

Uykusu ağırdır karanlık korkutacagini sanmiyorim anaokul kreşe gtmiyor ama YouTube izliyor kackere korkunç şeyler izledini gördüm kızdım hemen degistrdi blmiyorum fazla takip edemiyorum bebeği emzryorum yada yemek ypyroim namaz kılıyorum arada sklyor izliyor oda dyorim hep korkunç şeyler izleme zorbalık falan yok yaramazlık falan yapınca babası kızıyor ama çok seviyorsa hep kucağına gdyor falan kendine huy etmiş bişey kirdignda düşürdügnde babaaya syleme lütfen dyor halbuki eşim de okdr kızmaz huy edinmiş hep öyle dyor 

1-2 kızmayla olmaz o. izlediklerinin etkisinde büyük ihtimalle. çünkü gerçekten çok acayip videolar var. bazılarını gördüm çok oldum, üstelik YouTube kids de dahil buna. erotizm, vahşet, korku dolu içerik kaynıyor. mümkünse sıfır ekran. olmuyorsa daha içeriği iyi şeyler izlesin. trt çocuk çizgi filmleri bu açıdan baya iyi.

mesajları aile, dostluk, paylaşım gibi olumlu şeyler ve akış hızları da çocuğun beynini yormayacak şekilde.

youtubeda çocuğun ne izlediğini takip edemeyebilirsiniz. çok zor çünkü. telefonunuzda YouTube için şifre kpyun bubtarz uygulamalar var.  güzel içerikli çizgi filmleri de telefonunuza indirin ordan izlesin.

arkadaşım da bu şekilde oğlunu pedagog a götürdü. normalde YouTube izlemiyor, ama kuzeninden nasıl açılacağını görmüş ve annesinden gizli izlemiş, çamaşır makinesi canavara dönüşüyormuş falan. bu sebeple gece altına kaçırmaya başlamış çocuk. izlemeyi kesince altına kaçırma da bitti. 

0 oy
önce (341 puan) tarafından

Gece korkuyor olabilir mi?  WC gideceği yerler ışık acin. Yatmadan önce  çok sıvı tüketmesin annesi . 

Uykusu ağır uyuyor sabah uyanıyor kesintisiz uyuyor susadiginda bazen uyanıyor oule ama YouTube falan izliyor olablirmi acaba 

önce (341 puan) tarafından

YouTube izliyor derken yatarken eline tel yada tablet kesinlikle vermeyin .Hatta gün içinde bile mümkün olduğunca az verin oyalamak amaçlı. Gece uyurken ona tuvalet alışkanlığı hakkında güzel eğitici masallar okuyun 

0 oy
önce (1,982 puan) tarafından

Sekerine baktirdiniz mı

Yoo küçük cocuklarun şekerine demi bakiliyor 

Tabiki genel kan tahlilinde bakmiyo mu

önce (258 puan) tarafından

Bu konuyu sabah gördüm cocuklsrda şekeri 

Oğlum sürekli tuvalete gidiyor ve çok su içiyor 

Onun haricinde dün mesela 3 kez tuvalete kaldirdim sabaha karşı isemisti yine uykudan kalkar kalkmazda gider thaveltr benimde aklıma.takildi bu

Yigenim 9 yasinda teshis kondu ağız kurulugu devamli su icme caylara aşırı seker atma gece altina kaçırma  bunlar belirtiydi sonuc seker hastasi cikti suan 12 yasinda 3 yıldır insulin kullaniyor

Valaha kızımda hiç ağız kuruluğu olmuyor susama olmuyor en son iki yaşında falandı ateşi çıkmıştı bişey yoktu kanında hiç oylesine kan almaya gtmedik

Oylesine kan almaya hasta değilken senede bir götürün canım 

0 oy
önce (795 puan) tarafından

Canım bazen de genetik olabiliyor maalesef ama zamanla tüm sene girer inşallah çünkü ben de aynı  dertten muzdaribim

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Bazen genetikde ola biliyor.Aksamlar su,meyve suyu cok az verin.Benimde oglum 5yasinsa aksamlar cok su ictiyi zaman altini islata biliyor.O yuzden gun icinde bolca su veririm aksam oldukda cok az veririm.Gecede kendim kadirir cisini yaptiririm.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Karcicegi (1,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 219 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nesliiebrar (5 puan) tarafından soruldu

410,857 soru

12,363,732 cevap

41,790 kullanıcı