+2 oy
161 göst.
önce Diğer kategorisinde (579 puan) tarafından

Kızlar üst katta bir bekar kız oturuyor kız hemen hemen hergun eve erkek getiriyor evde erkekle kovalamaca oynuyor ilişki sesleri geliyor ta bana. Benim yatak odamla onun odası aynı yerde binada eski bina olduğu için ses yalıtımı yok olan bütün sesler bende duyuluyor. Ev sahibine söyledim ben şahit değilim birşey diyemem dedi kestirip attı. Şimdi altta ben olduğum için söylesem kız diyecek bana iftira atıyorsun çünkü çok şirret birisi. Onunla nasıl baş edebilirim. Geçen gün misafirleri vardı çekirdek yemişler 5 kişi düşünün okadar kişinin kabukları olduğu gibi sirkelemislerdi ne cam ne birşey kalmamıştı. Yani şimdi kendi hayatı kendi evi kimle ne yaptığı beni ilgilendirmez ama ben onun o zevk seslerini duymak zorunda değilim. Kocam da duymaması lazım sonuçta. Ne yapacam bana akıl verin aydınlatın lütfen.

4 Cevaplar

+2 oy
önce (1,230 puan) tarafından

Polisi ara tek çözüm bu bence 

önce (579 puan) tarafından
+1

En sonunda onu yapacam 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,915 puan) tarafından

Guzel bir not yazip kapisina asabilirsin. Farkında değilsinizdir eminim ama emin olun her ses, en ufak ayrıntısına kadar bize duyuluyor ve bundan cok rahatsiz oluyoruz. Ayrica balkondan cirptiginiz herşey bizim kata geliyor bilmenizi isterim. Dikkate almanizi rica ediyorum dersin. Degisiklik olmazsa o zaman acima polisi ara direk

Evet bu mantıklı yüz göz olmadan halletmek daha iyi yapacam bunu 

0 oy
önce (29,397 puan) tarafından

Güzelce uyarabilirsin

Denk gelmiyorum geçen gittim kapıyı çaldım çekirdek meselesi bahanesiyle konusacaktim evde yoktu başkası açtı çalışıyor gündüzleri sabah erken gidiyor akşamda genelde birileriyle geliyor 

önce (29,397 puan) tarafından

Sıkıntı yani

Öyle valla bıktım 

0 oy
önce (13,609 puan) tarafından

Yönetici yok mu uyarsın

Yok canım öyle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.