+2 oy
242 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (964 puan) tarafından

Kızlar geçenlerde gece aniden yataktan sıçrayıp yerde bebeğimi aradım bebekte beşikte uyuyordu ilk çocuğumda hiç böyle bişey yaşamamıştım bunda böyle saçma şeyler yapmaya başladım sizede oldumu hiç benmi anormalim acaba 😀

12 Cevaplar

+1 oy
(124 puan) tarafından

Bende çok oluyor . İlk cocugum ve 14 aylik. Hala ara ara sicrayip arıyorum. Anlik kalp krizi yaşıyorum ahahahah

(964 puan) tarafından

Bunlar hep uykusuzluktan kafayı yedik😀

(124 puan) tarafından

Galiba öyle oldu ;)))

-Reklam-
+1 oy
(1,629 puan) tarafından

Yanlız değilsin hepsi yorgunluktan

(964 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun 

(1,629 puan) tarafından

Aynen canm çok şükür benimkiler birazda olsa büyüdü şuan gülerek hatırlıyorum o günleri 

(964 puan) tarafından

Çok çabuk büyüyorlar bebeğim iki aylık olcak neredeyse zaman nasıl geçiyor anlamiyorum

0 oy
(964 puan) tarafından

Yapay zeka yaptı yine yapacağını🙂

0 oy
(18,152 puan) tarafından

Bende böyleyim ama bebisim sürekli uyanıyor Ben koyuyorum uyuyorum o 15 dkda kalkıyor öyle olunca uyku sürekli bölünunce böyle şeyler yaşanıyor 😂

(964 puan) tarafından

Bende böyle kısa kısa uyuyorum ondan demek😄

0 oy
(200 puan) tarafından

İlk çocuğumda oldu bı gün de kalktım bebek yerde yatıyor korktum 8 9  aylıktı sanırım tam hatırlamıyorum anne yanından nasıl yere gitmiş düşmüş mu hatırlamıyorum bı tuhaf olmuştum gece gece:O:woot::D

(964 puan) tarafından

Ayy benim ilk çocuğumda böyle gider yerde uyurdu aklım çıkardı 😄

0 oy
(3,287 puan) tarafından

Yanıma yatırmışım gece.. gece lambası da kapalıydı sonra bi anda sıçradım beşiğine baktım yastığı oğlum sandım sonra WC ye gittim geldim bi üstünü örteyim dedim baktım yastık çocuk yok 🤣 lambayı yaktım nerde die baktım yanımda duvara yapışmış uyuyor nerde soğuk onu arar . 

(964 puan) tarafından

Hahahaa en komiği buydu😄 yastığı çocuk sanmak kaçıncı seviye acaba ben ne zmn gelicem o evreye acaba😀

(3,287 puan) tarafından

He kız aslında çok derin değildir uykum evde sinek uçsa uyanırım. O gün çok derin uyumuşum yanıma aldığımın bile farkında değilim. Hatta o gece kocayı kovalamışım yataktan sabah tripliydi pat çat kapı priz vuruyordu. Akşama öğrendim niye kızdığını🤭🤣 dedim hep senmi derin uyuyacan bir günlükte ben uyumuşum nolmuş 

(200 puan) tarafından

Bende oturur pozisyonda emzirirken uyuyakalmisim bikere bebeği yatağına koymuşum sicradim elimde yastık vardı düşürdüm aklım çıktı yastık ne alakaydi hiç anlamamistim:D

(964 puan) tarafından

Ben bazen bebeği emzirip koyuyorum yerine oturarak uyuya kalıyorum sonra bebeği kalkıp arıyorum kucağımda

(3,287 puan) tarafından

Hahahajhj uykulu anne modu işte 🤣 şimdi 19 aylık.. tam hatırlamıyorum ama 7 aylık felandı sanırsam biraz mızmızlandı gece alıcam emzirmeye totosundan tutup kaldırmışım yazık tepe taklak kaldıırnca anladım 🤣

(964 puan) tarafından

Allah seni 😀😀 totosundan kaldırınca bebek şok olmuştur

0 oy
(1,022 puan) tarafından

Benim ilk çocukta oluyordu. Aşırı yorgunluk ve uykusuzluktandı benimki. 

(964 puan) tarafından

Benimde ilk çocuk aglmiyordu mışıl mışıl uyuyorduk ikimizde

0 oy
(5,552 puan) tarafından

Uyku uyanıklık arası herşey mümkün olabiliyor

(964 puan) tarafından

Demekki 

0 oy
(3,672 puan) tarafından

Çok oldu iki çocuğumda da yaşadım kızımı hele yatağın içinde bulamadım iki aylıktı o zaman gece saat 3 bir bağırmışım bebek yok kızımı almışlar diye eşim fırladı yataktan yazık gözleride bozuk gözlüksüz göremez normalde yatağın içinde cocuğu gördü nasıl döndüyse yatağın kenarına gitmiş

(964 puan) tarafından

Anne yüreği işte çalmışlar falan sandın tabi Allah affetsin güldüm valla gözümde canlandi😀😀

(3,672 puan) tarafından

Çok canım gülebilirsin bizde sonradan çok güldük ben çok evhamlı ve korkak biriyim kızımı özelde doğum yaptım giren çıkan çok oluyor du hastaneye iki gün hiç uyumadım annemide uyutmadım kızımı çalarlar diye o sıralar tv kanallarında bir kaç bebek çalınmıştı etkilendim yaşım oldu 43 hala aynıyım 21 aylık oğlum var bide bunu büyütsem hayırlıysa inşallah 😄

(964 puan) tarafından

Bende ameliyatta çocuğumu çalıp başkasına verecekler diyodum odaya temizliğe gelenler varya onlar götürucek diye korkuyodum panik atakta var Allah cümlemizin çocuklarına uzun ömürler versin cnm bebisinide sana bağışlasın inşallah ♥️🌷

(3,672 puan) tarafından

Amin inşallah hepimizin evladını Rabbim korusun

0 oy
(735 puan) tarafından

Bu ben salonda koltukların altında aramıştım gecenin bir yarısı 😁😁

(964 puan) tarafından

Ooo bu en üst seviye galiba 😀😀

0 oy
(5,628 puan) tarafından

Bende cok oluyodu ilk 4-5 ay rahat olmustur. Bebegi emziriyorum yatagina koyuyorum. Bende uyuyorum. 5-10 dk sonra uyanip yatagin icinde bebek ariyorum. Yorgani falan kaldiriyodum. 

Ben emzirirken uyuya kalirim diye cok korkandim. Ondan kaynakli oldugunu dusunurdum. Ani bi panik hali oluyo. Annelik delilik :) ilk cocugum baska da dusunmuyorum :D

(964 puan) tarafından

Bende korkuyorum ya Allah bağışlasın inşallah ♥️ 🌷 

0 oy
(2,680 puan) tarafından

Bu yaz çok oldu bend oğlanın odası ayrı saf çocuk nerde soğuk oraya yatar gece kalkıp . Yatağının yerini değiştirdik camla arasında mesafe vardı . Degistirdigimiz ilk gece bı girdim odaya çocuk yok sağa bakiyom sola bakiyom yok. Bizim yatağa mi geldi diye gidip baktım yine yok eşimle epey aradik aradık bağırıyoruz cevap ta vermiyo bide baksak kuru yere sümük gibi yapışmış camın altında uyuyo 🤦 hala istemsizce gece pat diye uyanıp 2 3 sefer kalkıp kontrol ediyorum şimdi soğuk diye yorganini burnuna kadar çekip uyuyoda bakalım yazın nereyi yer edinecek kendine 

(964 puan) tarafından

Benim kızda öyle kaç defa yerden aldım o yüzden hâlâ odamda yatırıyorum mecburen yoksa bende onunla uyumak zorunda kalırım gece dakika başı gitmekten 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 55 göst.
+1 oy
12 cevap 483 göst.
3 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bicirik1 (148 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 246 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 287 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu

411,694 soru

12,393,625 cevap

44,012 kullanıcı

Kategoriler

...