0 oy
900 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,859 puan) tarafından

Erkek yüzumü var  son görenler hep öyle diyo

image

39 Cevaplar

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Bence bebekken her cocuk erkege benziyor benim kizima da bir komsumuz paşam ne yapiyor demisti,o kız dedigimde ben erkek saniyordum demisti.Simdj kizim 2 yasinda prenses gibi masallah 

-Reklam-
0 oy
önce (1,029 puan) tarafından

Sonradan kıza dönüşüyor. :Dkızımdan biliyorum.

Hatta ben kıyafet alirken süslü almiyordum. :D benimki 3 yasinda şimdi.2 yaştan sonra erkeğe benzerliği kayboluyor.

0 oy
önce (4,262 puan) tarafından

Canim benim kizimida erkege benzetiyorlar. Ama saclari olmadigi icin boyle. Yoksa cok tatlıs kızın masallah

0 oy
önce (706 puan) tarafından

Eşime sordum kız dedi 😂

0 oy
önce (3,774 puan) tarafından

Valla canım bence belli kız olduğu benim kızıma herkes erkek çocuğu sanirdi şuan güzeller güzeli bir prenses oldu 4 yaşında prensesimiz buda öyle güzel bir prenses ki gözleri yeter çok canlar yakar sağlıkla büyüt inşallah 

0 oy
önce (1,083 puan) tarafından

Canım benim kızıma da şey derlerdi bu erkeğe benziyor ikinciyi dogursan kesin oğlun olacak diye.oyle oluyormus yani ve gerçekten bir oğlum oldu 

0 oy
önce (177 puan) tarafından

Maşallah rabbim nazarlardan saklasın kız olduğu belli ediyor canım ve gayette normal daha saçları yok benim oglumuda kıza benzetiyorlar 😂😂

0 oy
önce (10,758 puan) tarafından

1 sene sonra sen yine resim at hele saçları uzasın çok güzel Bi kız olur maşaallah subhanallah Rabbim esirgesin çok güzel Bi kızın var

0 oy
önce (1,266 puan) tarafından

Bende bebekleri bu dönemlerde ayırt edemem kız erkek birbirine benziyor oğlum doğdu hemşire dedi kız gibi yüzü var çünkü baby firsh dedim hayır benzemiyor mu deeeydim kızımda bı yakınımiz erkeklere benziyor demişti hiç umursamiyordum 

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Benim gördüğüm Minnoş bir insan yavrusu bebeklere erkek kıyafeti giydir sen erkek gibi gözükürler kız kıyafeti giydirirsen kız gibi gözükürler

0 oy
önce (776 puan) tarafından

Benim de oğluma kız derledi bigun parka götürdüm cirpiniyo fln bişeyler yapıyor kadının teki maşallah kızıma dedi bnde gülümsedim hiçbisey demedim hastaneye giderdik kızınızın ismi ne derlerdi:)

0 oy
önce (3,469 puan) tarafından

Maşallah Allah bağışlasın hiç erkek gibi değil gayet kız olduğu belli 🧿🧿 hem de çok güzel bir kız olacak gibi

image

Benim kızım da gören herkes erkeğe benzetiyordu. Kıza benzesin diye pembe giydiriyordum ama yine fayda etmiyordu ama öyle kalmıyorlar tabii zamanla değişiyorlar 😂

image

0 oy
önce (870 puan) tarafından

Benim kızım da bebekken erkek diyen oluyordu saçları yoktu diye 🙂 şimdi de oğluma kız diyorlar yüzü güzel diye 😂 

0 oy
önce (4,433 puan) tarafından

Erkek yuzu olsa nolcak kiz yuzu olsa nolcak. Benim kucuk oglumu da bazilari kiz sanmisti bebekken. Takilma boyle seylere buyudukce elli ceside donuyolar. Masallah pekte guzel.

0 oy
önce (1,968 puan) tarafından

Ne fark eder cnm benimkinede kız diyor herkes yolda türken güzel kız diye seviyorlar 

0 oy
önce (1,615 puan) tarafından

Saçı yok ondan öyle canım maşallah çok tatlı Allah bağışlasın 

0 oy
önce (459 puan) tarafından

Bazen öyle derler. Benim kızıma da biri dedi bozuldum ama şimdi prenses gibi 

0 oy
önce (4,549 puan) tarafından

Benim oğluma da yüz hatlarından dolayı hep kız mı derlerdi. 2 yaşına kadar da devam etti bu durum :) Hele kışın bere vs takınca kimse ayırt edemiyordu. Boşver zamanla oturuyor hatları :)

0 oy
önce (2,889 puan) tarafından

Bebekler saçsız olduğu için hep erkeğe benziyor zaten önemsiz bir şey Allah bağışlasın çocukları sosyal medyada paylasmayalim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra_2020 (727 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 558 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (315 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,129 göst.
6 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Defne3434 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hilay (396 puan) tarafından soruldu

411,190 soru

12,377,054 cevap

42,918 kullanıcı