+1 oy
94 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (433 puan) tarafından

Kızlar çok utanıyorum ama sizde kadınsınız ondan soruyorum eşimle sorunlarımız var detaya girmiycem özel birşey yaşandı demin ama çok özür dileyerek yazıyorum eşim altta ben üstte diyelim kucak pozisyonunda saniyeyi tutturamadık birazı o şekilde içime gitti bu şekilde hamile kalma olasılığım nedir birde bugünden itibaren tutarsa eğer ben gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Yani bugün oldu diyelim boşalma olayı ne kadar sürede tutar regl tarihini beklemeden ne zaman kan vermeliyim yada test yapmalıyım ? Bu sorum için özür dilerim hakkınızı helal edin 

3 Cevaplar

+1 oy
(14,531 puan) tarafından

Ozurluk bişi yok da gebelik istemiyorsan ertesi gün hapı kullan kuzum yarın 

(14,531 puan) tarafından

Eder eder Allah'ın izniyle oluşmaz gebelik.. 

(433 puan) tarafından

Ya afedersin hemen gittim lavaboya çok özür dilerim çok az idrara çıktım olaydan saniyeler sonra onla yani idrarla çıkmış temizlenmiş olabilir mi bilgin varmı bu konuda 

(14,531 puan) tarafından

Kuzum hiç sanmam onla çıksa da 1 tanesi ilerlese gebe kalmana yetiyo.. hiç riske atma ertesi gün hapı kullan derim

(433 puan) tarafından

Alıcam sabah gidip hemen içicem çok teşekkür ediyorum cevapların için 

(14,531 puan) tarafından

Rica ederim kuzum❤️

-Reklam-
+1 oy
(1,003 puan) tarafından

Yumurtlama gününüze denk gelmişse, sperminde 72 saat canlı kalabildiğini hesap edersek hamile kalma riskiniz var. Ertesi günü hapı alabilirsiniz ama senede 1 kere anca önerilen bir ilaç. O yüzden bir daha olmaması kaydıyla alabilirsiniz. 

(433 puan) tarafından

Yok uygulamadan baktım yumurtlama dönemine gelmemiş bir daha olmayacak sabah gidip alayım hemen çok sağol 

+1 oy
(69 puan) tarafından

İlişkiden 6-10 gün arasında döllenme oluyor 10 günden sonra test veya kan testi verebilirsin. Tabi en doğru sonucu kan vererek öğrenirsin ama sen üstte olduğunda ilerlemeleri çokzor olur hemen sonra lavaboya gitmişsin. Bence hamile kalma şansın çok düşük tabi Allah hayırlısını nasip etsin ama çok korkulacak birşey yok çok düşük ihtimal 

(433 puan) tarafından

Yani istemiyorum bir bebek ama allahın gücüne gitmesin hayırlısı ben en iyisi yarın ertesi gün hapıda alıp içeyim. Allah hasret olan isteyen anne babalara nasip etsin 2 tane var bende Rabbım onlara uzun ömür versin cevap için teşekkürler 

(69 puan) tarafından

Bende kontrol hapı kullanıyordum doktor tavsiye etmişti markası yazz diye birşeydi en az zararı olan ilaç demişti . Amin Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Rica ederim 🙂

(433 puan) tarafından

O hap kilo aldırıyor mu peki

(433 puan) tarafından

Merhaba Dilan bende yazz doğum kontrol hapı aldım bununla ilgili post açtım rica etsem yeni postuma cevap verir misin 

(69 puan) tarafından

Bende hiç aldırmadı. Benim polikistiğim var adeti düzenlesin diye vermişti ben kullanmak istemiyordum ama doktor en az zararı olan bu demişti ben ilk kullanmaya başladığımda yeni yeni çıkıyordu. 3-4 sene kullandım yan etkisi hiç olmadı bana içiyordum 5 gün sonra adet oluyordum çok memnundum kullanırken artık bıraktım ama tavsiye ederim. Kilo olarak ta benim kilom hiç değişmez hep aynı bir alır bir veririm maksimum tabi bu biraz yapıtla alakalı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
13 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde bmr9cnx5dw (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 325 göst.
0 oy
4 cevap 182 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
20 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkumsal27 (89 puan) tarafından soruldu

411,548 soru

12,388,993 cevap

43,696 kullanıcı

Kategoriler

...