+1 oy
182 göst.
önce Diğer kategorisinde (808 puan) tarafından

Kızım 4 6 yaş Kur'an kursuna gidiyodu.yuvamiz İstanbul'dan aradılar kayıt hakkı kazandı diye. Saat bir buçuk beş arasaydi gittiği kurs. Baya güzel şeylerde öğrendi aliştida oraya. Yuzlvamiz İstanbul yedibucuk beş arası eşim oraya götür daha iyi onun için diyo. Kararsizjm sizce ne yapiyim. Yuvamız İstanbul'a giden varmı çocuğu 

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,404 puan) tarafından

Kesinlikle yuvamiz istanbula gondermeni oneririm. Egitim olarak iyiler. Bizim tanidiklar cocuklarini gonderiyolar cok memnunlar. Buyuk oglum varken henuz acilmamisti bizim semte ama suan var kucuk oglum yasina gelince gondermek istiyorum.

önce (808 puan) tarafından

Evet eltimde kızını gönderiyor çok memnun. Bana saatleri biraz uzun gibi geliyo sadece. O yüzden kararsizim. Eşimde üç saat gideceğini sabahtan gitsin onun için daha verimli olur diyor 

önce (4,404 puan) tarafından

Yani kucuk degil hani 2 3 yasinda olsa evet uzun derdim ama 4 yas ustu icin olabilir bi sure.

-Reklam-
0 oy
önce (7,828 puan) tarafından

Sabah 7 buçuk akşam 5 mi çok fazla değil mi saatleri kaç yaşında çocuğun 

4 buçuk yasinda bende cokmu diye düşünüyorum ondan karasizim.

Evet küçükmüş yarım gün tercih edilebilir bence. Aşağıda yorumu gördüm de fiyatı baya uygunmuş acaba şartları var mı ev maaş gibi 

Yarım gün yok saat beş ve çalışan anneler içinde yediye kadar galiba uzatabiliyolar. Şartlari yok özellikle çalışan annelere destek amaçlı acilmiş. Eltimlerin evleri var onları çıktı mesala bizimki kira cikmamişti yedekte bekliyordu yeni çıktı. 

Anladım canım teşekkür ederim güzelmiş ama uzunmuş yarım gün olsaydı seneye düşünürdüm bende 

0 oy
önce (544 puan) tarafından

Fiyat nekadar canim

Kuran kursuna 1500 e gidiyodu yuvamı İstanbul 2500 ama yemekte veriliyo kursta verilmiyo

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 127 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ht (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (562 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 257 göst.