Kızım 4 6 yaş Kur'an kursuna gidiyodu.yuvamiz İstanbul'dan aradılar kayıt hakkı kazandı diye. Saat bir buçuk beş arasaydi gittiği kurs. Baya güzel şeylerde öğrendi aliştida oraya. Yuzlvamiz İstanbul yedibucuk beş arası eşim oraya götür daha iyi onun için diyo. Kararsizjm sizce ne yapiyim. Yuvamız İstanbul'a giden varmı çocuğu
Ben oranın oyun grubuna götürüyorum çocugumu hatta ilanını burda görmüştüm başvurdum kabul edildi yarın 2.haftamız olcak öncelikle devlet kurumu olduğu için önyargılıydım (devlet kurumlarına olan güvensizlik sebebini herkes bilir) fakat eğitmenler kesinlikle çocuk gelişim mezunu hiçbiri halkeğitim sertifikalı değil ve çalışanlar dahil son derece eğitimli çocuklar konusunda çocuklarin gelişimi için tüm mayeryaller fazlasıyla mevcut son derece temiz ve çocukların kavgalarında ağlamalarında son derece profosyonel davranıp anı yönetmeyi çok iyi biliyorlar kuran kursu için bişey diyemem fakat çocukların akranlarıyla kaynaşması okul adabıyla yetişmesi günlük hayatındaki becerilerini ancak kreş yada anaokulunda kazanabilir
Sizden kayıt için ne istemişlerdi bana söyledi telefonda unuttum. Sadece kimlik fotokopis,i aşi kartı,bide kira kontratı aklımda kaldı.
Ben oyun grubu oldugım için evrak farkı olabılır benden vesikalık ikametgah çocuk için tabi çocugun kimlik fotokopisi ve anne baba kimlik fotokopisi istemişlerdi
teşekkür ederim
Kesinlikle yuvamiz istanbula gondermeni oneririm. Egitim olarak iyiler. Bizim tanidiklar cocuklarini gonderiyolar cok memnunlar. Buyuk oglum varken henuz acilmamisti bizim semte ama suan var kucuk oglum yasina gelince gondermek istiyorum.
Evet eltimde kızını gönderiyor çok memnun. Bana saatleri biraz uzun gibi geliyo sadece. O yüzden kararsizim. Eşimde üç saat gideceğini sabahtan gitsin onun için daha verimli olur diyor
Yani kucuk degil hani 2 3 yasinda olsa evet uzun derdim ama 4 yas ustu icin olabilir bi sure.
Sabah 7 buçuk akşam 5 mi çok fazla değil mi saatleri kaç yaşında çocuğun
4 buçuk yasinda bende cokmu diye düşünüyorum ondan karasizim.
Evet küçükmüş yarım gün tercih edilebilir bence. Aşağıda yorumu gördüm de fiyatı baya uygunmuş acaba şartları var mı ev maaş gibi
Yarım gün yok saat beş ve çalışan anneler içinde yediye kadar galiba uzatabiliyolar. Şartlari yok özellikle çalışan annelere destek amaçlı acilmiş. Eltimlerin evleri var onları çıktı mesala bizimki kira cikmamişti yedekte bekliyordu yeni çıktı.
Anladım canım teşekkür ederim güzelmiş ama uzunmuş yarım gün olsaydı seneye düşünürdüm bende
Fiyat nekadar canim
Kuran kursuna 1500 e gidiyodu yuvamı İstanbul 2500 ama yemekte veriliyo kursta verilmiyo
410,791 soru
12,361,678 cevap
41,605 kullanıcı