+1 oy
181 göst.
önce Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

Kizlar ben kaynanamla yawiyorum ve hamileyim 37+1haftadayim.Gelecek hafta sezeryan olucam.Kaynanam caliwiyor evde butun gunu 5yawindaki oglumla yalniz kaliyorum ve cok agirlawtim yurumekde bile zorluk cekiyor.Ev iwleri gormekde zor oluyor tabi evde cocuk var ewim iwten gelecek diye yemek yapmaliyim,camawirdi, falan zorlaniyorum.Kaynanam bulawiklara yardim ediyor amma yinede daha coku bende.Zaten dogumda ogluma annemler bakacak bu arada annemlerle yakiniz 15-20dakikalik yuruyerek.Bende dogumdan sonra annemlerde kalacam.Annemler wimdiden kalmami istiyor evde yoruldugumu soyluyorlar.Bide ben evde yalniz oluyorum fenalawirim,agrim olur dogum bawlar diye endiwe ediyorlar.O yuzden wimdiden kalmami istiyorlar.Annemde caliwiyor amma babaannem babam evdeler.Sizce ne yapmaliyim wimdiden kalsammi onlarda.Siz olsaz nasil yapardiz

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,761 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Annenle aran iyiyse annenlerde kal riske atma dinlenmiş olursun doğuma kadar da 

önce (73 puan) tarafından

Evet annemle aramiz iyi bir sorunumuz yok.Bende oyle duwunuyorum dinlenirim doguma az kaldi sadece uyumakda zorlaniyorum kendi yatagimi ariyorum🫣

önce (4,761 puan) tarafından

Merak etme annenler seni bu kadar düşünüyorsa evini aratmazlar. ☺️

Evet sagolsunlar Allah yokluklarini gostermesin 4kardewiz 4umuzude okutdular iwe koydular.iyliyizi isterler hep

-Reklam-
+1 oy
önce (5,053 puan) tarafından

Ben rahat hissediyorsam kalırdım. İhtiyacın var sonuçta keyfi bir durum değil 

Gun icinde rahat oluyorum.Akwam uyumakda zorlaniyorum kendi yatagimi ariyorum.Bide galiba ewimi duwunuyorum ben gidersem ac kalirmi,kiyafetleri temiz olurmu diye.Amma kaynanam iwden geldiyi zaman yapa bilir diye duwunuyorum

Yapar tabi niye yapmasın. Şimdiye kadar sen mi vardın sanki boş ver kendini düşün sen bu dönemde 

Evet haklisin benden once nasil idare ediyorlardisa wimdide ederler.Kaynanamda git kal diyor onunda akli bende kaliyor gun icinde arayip soruyor

Aynen en iyisi öyle 

0 oy
önce (18,462 puan) tarafından

Ben böyle durumlarda kendimi ve bebeği düşünürüm nerde rahat edeceksem orda kalırım sıradan bir durum değil hamilesin doğum yapacaksın keyfi değil sonuçta 

Evet haklisin bende oyle yapacam galiba.Kendimde evde yalniz kaliyorum agrim tutarsa kimseye haber veremem diye korkuyorum

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Valla canım ailen zaten böyle düşünen aileyse seni çok da rahat ettirirler. İnsan böyle zamanda destek görmek istiyor bulmuşken kaçırma git ailenin yanına biraz dinlen doğumdan sonra da yorulacagin zamanlar olacak zaten 😊☺️ ben 35 haftalıkken annemlere kalmaya gitmiştim 😂

Evet bende dușuncem netleşti bu gun gitcem.Boylesi daha iyi olucak

0 oy
önce (347 puan) tarafından

Ben olsam gider kalırdım 

Bende oyle yapacam galiba

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 284 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 442 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merveck (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 555 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 383 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu

411,129 soru

12,374,897 cevap

42,747 kullanıcı

Kategoriler

...