0 oy
49 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,251 puan) tarafından

Kızlar 33 haftalık hamileyim ama bebeğin gelişimi geride görünüyor ve ayaklara da kısa görünüyor özele gittim perinatolojiye yönlendirdi  O da aynısını söyledi ster istemez içimde bir kuşku oluştu tabi ne gelirse Allah'ın emri ama daha önce böyle bir durumu yaşayan var mı

3 Cevaplar

0 oy
(2,251 puan) tarafından

Başlık biraz tuhaf oldu ama düzeltemedim🫣🫤

-Reklam-
0 oy
(1,086 puan) tarafından

Başıma gelmedi canım Allah korktuğunu yaşatmasın inşallah ama şöyle de birşey var. Çocuğun yapısı öyle olabilir , pozisyonundan kaynaklı öyle görünüyorda olabilir sonuçta ölçümler ortalama tahmin ile ortaya çıkıyor . Doğuma kadar içini ferah tut bol bol dua oku Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz 

(2,251 puan) tarafından

Allah razı olsun teşekkür ederim😘💕

0 oy
(2,696 puan) tarafından

Ah var ya bunun yuznden benm hamileligm zehir oldu.ogluma beyninde sivi var dediler midesi yok dediler dawnsendroumj dediler kalbi delik dediler.dedilerde dediler arrik hatirlamiyorm yanj bana alalim bu cocugu dogdumu yasamaz dediler kabul etmedim.bu arada ozele gidiyordm ve detyliya kadar ozeldeydjm.asla aldirmam dedim ne geliyorsa rabbmden dedim.normal dogum yaptim ebelere dedimki boyle boyle dedi doktorlar bakin bebegime bisj varmi diye hepsj bana gayet saglikli hicbiseyi yok dediler.ben cok diretince hemen aldilr cocuk doktruna gosterdiler ama doktrda hicbisryi yok gayet saglikmi dedi.yani canm bazen gerckten yanilabiliyor ultrasynlar ozel bile olsa hatta.oyuzden sen rabbime sigin bol bol duani et insqllah saglikla gekir bebis

(2,251 puan) tarafından

İnşallah bende tedirgin oldum ister istemez kafama takıyorum teşekkür ederim inşallah Bizimkinde de Herhangi bir sorun çıkmaz💜

önce (3,329 puan) tarafından

Bir tanıdığımın kızına da gerizekalı olur doğunca demişlerdi. Aldırmasını söylediler.ne olursa olsun aldırmadı. Kız şuanda büyüdü çokta zeki 😁 ya doktordan ya cihazlardan artık bilmiyorum. Önce Allah a sonra doktorların vicdanlarına bırakıyoruz mecbur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 596 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 262 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zeyneppp4646 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.

411,675 soru

12,392,928 cevap

43,955 kullanıcı