0 oy
1,005 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
gecen sene saclarimi uzatmistim ucu ombreli diye almadılar simdi yine uzuyor saclarim ama kampanya bitmiş..

saçlarim evde duruyor..

Ela emerken hep saçımla oynar yoksa uyumuyor.

sabah esime dedim bana bişey olursa Ela ya verirsin saclarimi diye..

su sıralar nedense hep bir ölüm korkusu yasiyorum Elaya bisey olursa bana olursa esime olursa diye rabbim bizi ailemizle imtihan etmesinn insallah

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Amin inşallah ne guzelmis kiz saclarin :))) niye kestin
tarafından
belime kadardi bakimi zor bide kanserli hastalar icin peruk yapıyorlardi oraya bagislayacaktim almadilar canim
tarafından
Hmm ne guzel kalbin var ya Allah gönlüne göre versin inşallah canim  :)))
tarafından
amin canim sagolssin:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde aklımda bu aralar hep öyle şeyler geçiyor 
tarafından
annelikten mi acaba ya elaya bisey olsa napariz diyorum bana bisey olsa yavrum orda burda sürünür anane babannede esime bişey olsa ne yaparim rabbim korusun
tarafından
:// annelik duyguları herhalde
(8,568 puan) tarafından
Al bende de o kadar özellikle evladım ve eşim.icin rabbim öyle imtihan etmesin çıldırırım
tarafından
aminnn canim rabbim bebeklerimizi bizimle buyutsun bizide onlarla yaslandirsin insallah
tarafından
Amin inşaşah.....
0 oy
(15,139 puan) tarafından
Amin canım benim Rabbim sevdiklerimizin acılarını göstermesin inşallah 
tarafından
aminn canim benim
0 oy
tarafından
Öyle kötü kötü düşünme canım inşalalh allah uzun ömürler versin hiç bir evlat anasız babasız kalmasın inşallah arada bir esiyor insana işte ama çabuk unut gitsin düşünme öyle şeyleri daha görecek çok güzel günlerimiz var inşallah daha bu çocuklar büyüyecek okula gelecekler ergen olacaklar ilk kez aşık olacaklar regl olup panikle bize koşacaklar daha kızlarımızın anne olduğunu göreceğiz öyle hemen ölemeyiz "))
tarafından
eyvah eyvah kokosa bak sen ❤️♥️
tarafından
bizde abimle annemin ruj ve ojelerini dolaba girip kiyafetlere sürmüştük kucukken :)
tarafından
Yapmayan çocuk yoktur herhalde benimde annemin tek bir tane kırmızı ruju vardı onu sürerdim ağzıma yüzüme "))
tarafından
bende annemin bu bendski rujunu pembe :) anneler makyaj yapmazdı tek ruj surerlerdi dugune giderken :)
tarafından
Aynen o ruj far ve allık olarak kullanılırdı ")) saçlar aslan yelesi kesimli kahkuller bombeli bombeli "))) teyzem o zamanlar temelli perma yaptırmış kıyafetler karpuz kol  falan "))
0 oy
(187,152 puan) tarafından
Nasi kiydin bu saclara valla ikbalim o ölüm korkusu bendede var dogumda bana bisi olursa bebegimi annem buyutsun diyip duruyom esime
tarafından
belime kadardi canim ben zaten hep uzun sacliyimdir cabuk uzuyor. simdi yine uzadi yazin hamileyksn lohusayken cektim kestirdim almadilar
0 oy
tarafından
Amin balım rabbim acılarını gostermesin :)
tarafından
amin canim
0 oy
(8,780 puan) tarafından

güzel şeyler çağır canım benim Allah korusun rabbim esirgesin kalbine ferahlık wersin <3

tarafından
amin canim benim arada geliyorlar
0 oy
tarafından
allah korusun kız.deme öyle.deyler düşünme saçın da boya varmış ama güzel.görünüyor yine uzun baya ama kesersin 
tarafından
simdide uzadi canim. ela mirzayi gordu abi diyo :)
tarafından
mevlutte.hatirliyorum baya uzundu ama şimdi de yani olmuş baya

kurban olurum onun abi diyen diline kizz   asya nin bi zamanlar elay a dediği gibi:)))
tarafından
:) resim kucuk gözüküyor ya abi sandi kuzum ❤️
tarafından
kuzum benim o ya yerim onu ben ♡♡♡♡♡
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Bende uzattım  canım saçım  belimde  

Kekse  kampanya devam  etseydi  bagislamak için uzatmıştım   nasip artık 

Ama kızım beni prenses gibi görsün  istiyorum  

Kızımın  rapunzel ı olucam☺☺❤
tarafından
arada açılıyor kampanya kestirdiginde sakla canim
0 oy
tarafından
İkbalim düşünme böyle seyler rabbim sana uzun ömürler versin evladinla esinle esinle berabwr he bu arada bana kaça satarsın bu saçları kaynak yaptircam da :Ddd
tarafından
amin canim. teklifin nedir :)))
tarafından
Önce sen söyleee :D <3
tarafından
:) sakaydi benimkisi
0 oy
tarafından
Amin canm rabbim kimseye yasatmasin o his uzun süredir bendede niye bilmiyorum o özellikle bana  bişy olursa diyorum hep psikoljik bişy sanırım 
tarafından
bencede psikolojik canim ya
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bende hep istedim böyle birsey canim  her yıl kesiyorum uzuyor ama kapaliyim dini boyutu aklımı karıştırdığı için yapmadım bi araştırmam lazim...
tarafından
evet isin o yanida var ben acigim kapanmayi düşünmüyorum o yüzden bir sıkıntı görmedim ama almadilar canim
0 oy
tarafından
Annemin bu böyle iki tane peruğu vardı, o da kanserdi rahmetli oldu. 
tarafından
basin sagolsun canim benim Allah sabır versin
tarafından
Amin canım.
0 oy
(3,141 puan) tarafından

Kuzum çok duygulandım yaa:'(:'( yüreğine kurban 

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Amin inşallah ama kötü düşünme canım Allah korusun ya 
tarafından
arada geliyorlar canim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 451 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 473 göst.
22 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Elif tpe (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 513 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
18 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birkucukbebis (887 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,106 soru

24,639,161 cevap

365,683 kullanıcı

...