0 oy
91 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (180 puan) tarafından

Kizlar sacimi acici ile açtım uçlarının ustler dokunmadim ama istedgim tona kadar acilmadi bu sari olan yerlere ne renk boya kullansam ustlere ne kullansam gzl bisey elde ederim resimli olarak paylasabilirseniz daha cok sevinirim ❤️❤️

image

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eğer alınmayacaksanız çok kötü açtığınızı söyleyeceğim. Birinden yardım alarak geçişli açabilirsiniz. 1 hafta bakımdan sonra tekrar açıp mor şampuanla çiğ sarıları kırabilirsiniz. Üzerine dilediğiniz rengi yapabilirsiniz sonra.

Ben ekstrem renkler sevdiğim için pembeden mora, mordan maviye geçişli saçım vardı. Ablamla evde boyamıştık. 6 kere açmak zorunda kaldım ama yıpranmasın diye hafta hafta açmadan önce bakım yapmaktan 2 ay sürdü tüm işlem. Netice şahane ve elhamdülillah hiç sert veya Mısır püsküllü gibi de olmadı. Zaten teyzem kuaför olduğu için bize püf noktaları anlatmıştı.

Normal satılan değil de ben maxx deluxe 30 volume olan kuaför ürününü almıştım İnternetten. Onu 20 dk tutsan da çok açıyor, o yüzden ÇOK DİKKATLİ olmak lazım. Bilen biriyle yapmak daha iyi, yoksa Saç rezil olur.
-Reklam-
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Bacım bu saça hiç bişey tutmaz en iyisi siyaha boya bari renk eşitlensin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 241 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
14 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birkucukbebis (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
3 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylülüm (3,010 puan) tarafından soruldu

402,437 soru

12,048,064 cevap

36,284 kullanıcı

...