ya kızlar görümcem her gün babasının evinde hastalansa baba evine gelip yatak döşek serip içine girer çocuğu hasta olsa aynı şekil bir yere gitse gezmeyi çok seviyor zaten arkadaşına düğüne bir yere gitse çocuğu annesine bırakır annesi ne pişirse banada gönder der en ufak bir işte anne gel bana yardım et her zaman böyle her gün baba evinde gerçekten abartmıyorum bide kaynanasiyla oturuyor bide ben kaynanamla birlikte yaşarken de böyleydi sürekli gelirdi hamileydi o zamanlar gelir uzanıp dinlenirdi bende ona hizmet ederdim annesi çok seviyor olabilir ama ben mecbur değilim dediğim zaman kötü gelin olurdum doguminda kaynanam yanındaydı sürekli evine gider bebeğini yikardi işini yapardı çocuğuna bakardı şimdide hep onlarda sanki hiç evlenmemiş gibi bu normal mi ben hiç öyle değilim ben gidince baba evine kaynanam zırt pırt baba evine gidilmez bana bak ben hiç gidiyormuyim derdi
Babasının evi istediği kadar gider kalır siz niye bu kadar dert ettiniz ki bu durumu ?
Sonuç olarak o evden çıktın sana bulaşmadiği sürece ben sorun göremiyorum, hem kaynananda ses etmiyor boşver gülüm sen kendi aile huzuruna bak yaptığın iyilikleri unut Allah'a bırak dedikodu yapmaya ne hacet dimi güzelim 🙃💜🩷
Valla temizliğini ben yapıyorum ama halısı kirlense baba yikatir temizliğini bana yaptırır
Boşver herkes kendine yakışanı yapar sen şimdi ailene odaklan gülüm düşünüp canını sıkma
Yani bundan size ne peki?
Bende bu durumu yaşadım ve 2 görünceme de alıştım onları ablam gibi görüyorum onlarda beni kız kardeşi görür bir sorun olduğunda ilk onlarla danisirim yeni evliyken rahatsiz oluyordum fakat şimdi kendim arayım görüşmek istiyorum derdime derman olurlar
Anam dibimde olup bana evinden çıkmayan eşim yokken çoğunluk orda kalan ben yani gelin olsa daha dikkat ederdim ama olmadığı için sürekli oradayım çocukalrıda bırakırım yemek varsada yerim. Evlendim diye orası benim evim değil mi yine benim evim
Benim görümcenin biriside öyle yeni evlendi 8 ay falan oluyo ama her Allah'ın günü iş çıkışı anasına gider yemegini yer akşam evine geçer :))) annesinden kaynaklı böyle olması zamanında kıyamayıp ne yemek yapmayı ögretmiş ne temizlik şuan hala bilmiyor yemek yapmayı mesela evine yemek yapmıyor yapsa bile tavuk kızartması vs veya dışardan söyler hasta olunca vs oda hep annesindedir aman boşver beni hiç alakadar etmez kocası düşünsün benmi düşüncem 🤣🤣
aynen buda öyle zamanında hiç yapmadı ama kaynanası hep söyler ben gelin almamışım diye hiç bir işe yaramıyor diye
İşte buda annenin eksikliği benim annem de dibimde oturuyo ama ben haftada 1 belki anca giderim 2 çocugum var biri 12 diğer 10 aylık annem hep der benim kızım her konuda benden daha üstün diye tamam bende bekarken çok ev işi yemek yapmazdım ama insanda heves ve sorumluluk olunca ögreniyorsun tek başıma evimide çekip çeviriyorum çocuklarımada bakıyorum çok güzel bir şekilde
Herkesin kendi tercihi. Anası sonuçta istediği zaman gider. Hizmet etme konusunda da sana kalmış bir bardak çay verirsin bu hizmet değil ama temizliğini yapmazsın varipta. Gidebilir yani çok normal. Keşke her anne oyle olsa kızına ne güzel sahip çıkıyor her zaman yanında oluyor. Benim annem uzakta. Yakın olsa her gün gider bir gül cemalini görürüm
Yani herkesin anne babasıyla ilişkisi farklı demekki birbirlerine çok düşkünler bu durum sizi ilgilendirmez. Ha siz giderken baba evinize onlarida bu ilgilendirmez tabi.
E gitsin yapsın anası babası değilmiş
Canım kızma ama seni neden ilgilendiriyor bu durum nesini kendine dert ettin kayınvaliden bişey demiyor kızı bişey demiyor gerisi kimseyi bağlamaz kusura bakma ama senin bu yaptığın başkasının hayatını irdelemek oluyor
Birlikte oturuyor olsaydın kesinlikle haklısın orası artık sizin de eviniz oluyor . Hizmetini yapmak zorunda da değilsin ama yapmışsın . Yinede artık bu seni ilgilendirmez. Orada kızı yiyip içiyor seni de işe çağırıyorlarsa sende diyeceksin . Her gün senin yanında olan kızın işini de yapiversin bir zahmet. Ama diyemezsin ben anneme bu kadar gitmiyorum o her gün orda . Bu senin tercihin oda onun tercihi. Kimseyi ilgilendirmez.
Ayyy sanane ve babasının evi sende kendi babanın evine git hayır kocan evlenmiş bir ev ayirmamis diye o babasının evine gelemez diye bişey yok k.bkmayinda sacmalamissnz
Gider ve ya gitmez. O onlarin kizi ve ailesinin evine gidiyor. Sen neden dert ettin canim?
Ben burda gorumceyi kiskanmislik goruyorum. Ailesiyle sıkı fıkı diye.
Eşi sıkıntı etmiyorsa kimseye etmek düşmez bence. Şu şekil belki gözüne batabilir mesela . Benim kaynanamgil gelinlerin baba evine gitmesine izin vermez laf ederler. Ama kendi kızlarını sürekli çağırırlar. Mesela bana da bu durum tuhaf gelir yoksa isteyen istediği zaman gelsin gitsin kimseyi ilgilendirmez bence.
Haftanın 7 günü anneme giderdim EN az 6. Sabah eşim ve eniştem bırakır ablamla beni akşam yemekten sonra beraber evimize dönerdik. Eşim ve eniştem babamla çalışırdı bizim de yatalak ikizim var onunla ilgilenirdik He o olmasaydı bile giderdik. Kaynanamlar başka şehirde. Eş bir şey demedikten sonra bence karışılmaz
Gitsin veya gitmesin senlik bi durum yok ki niye böyle düşünüp arkasından konuşuyorsunuz annesi tabiki ilgilenecek kızıyla bende hasta olduğumda annemgile gidiyorum veya onlar bana geliyor zorlanıyosa ne yapsın kız
Benimkide aynı birde kıskançlığından üstüne beni kovdu bende dedim ailesine yaşlanınca benim değil kızımızın kapısına gidin diye şimdi görüşmüyorum kafam rahat benden uzak Allaha yakin ol dedim sende takma
Ben caliwtigim icin oglumu hergun annemlere burakirdim sabah ise gitiyimde akwamda isden donduyum zaman biraz dinlenir oglumla bir eve donuruz.Baba evim sonucta o evde buyudum ben.Iyiki evde gelin yokmus yoksa oda boyle soyler
413,249 soru
12,442,188 cevap
46,030 kullanıcı