+4 oy
190 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından

Tarihe not: 21 ay 19 gündür ilk kez dün gece deliksiz uyudum. Yeniden başlayacak olan uykusuz geceler için vücudum artık hazırlanabilir sanırım :)

10 Cevaplar

0 oy
önce (4,351 puan) tarafından

Oyyy canim yaaa.

Rabbim yardımcın olsun canim 

önce (1,134 puan) tarafından

uyandığımda inanamadım eşime sordum sen mi kalktın diye o da kalkmamış demekki kızlar da deliksiz uyudu :) darısı diğer günlerimizin ve tüm bebişlerin başına :) güzelmiş dinlenerek uyanmak

-Reklam-
0 oy
önce (20,184 puan) tarafından

Valla bundan daha iyi kutlanacak çok az şey vardır 🤣🤣🤣 insanın icinde havai fişekler patlıyor degil mi 🤣🤣

+1

çok kutlayasım var ama nazar ederim diye de korktum :) böyle gecelerin artması dileğiyle. Allah kısmet ederse deliksiz uyuyacağım son 7 ay çünkü 

0 oy
önce (2,246 puan) tarafından

Benim kızımda 20 aylık çok şükür uykusu yenidoğan dışında hep düzenliydi uzun zamandır deliksiz uyuyorum ama tekrar hamile olduğum için 24 haftalık ufak korkuyorum 🤭😅

bizde çok çileli değiliz aslında ama ikiz olunca biri uyanması diğeri kesin uyanıyor. bide bizde emzik problemi var. emziği yatakta kaybedince genelde bana sesleniyorlar uyandığında emziğe ulaşabilirlerse dönüp tekrar uyuyorlar ama o da hep mümkün olmuyor :)

0 oy
önce (2,690 puan) tarafından

Nasıl bir mutluluktur iyi bilirim 😅

damdan düşenin halini dam düşen anlıyor tabi dimi :)

Aynen valla hele de aylar sonra eline geçince yeniden doğmuş gibi oluyorsun 😅

biraz daha büyüdükleri zaman tadından yenmeyecek :) herkes bebekliklerini özlersin diyor ama gün geçtikçe tatlanıyor ve kolaylaşıyorlar bence

Kesinlikle yaa benimki 27 aylık şu an sohbet ediyoruz ihtiyacı olan her şeyi kendisi ifade ediyor ve en önemlisi güzelce uyuyor çok şükür Rabbime ☺️😅

maşallah maşallah

0 oy
önce (11 puan) tarafından

Ahahaha benimde son günlerim artık tadını çıkarmaya çalışıyorum sende çıkar valla kaset geriye sarıyo😂

ne kadar sürdü saadetin?

önce (11 puan) tarafından

Benim bebeğim 10 aylıktan sonra gece uyanmaları kesildi şuan 22 aylık 4 aylık gebeyim son 5 ayım

hadi inşallah bu bebeğin de hemen deliksiz uykuya geçer

0 oy
önce (3,599 puan) tarafından

Ben ne zaman böyle desem ertesi aksam sabaha kadar uyandı 😁 maşallah maşallah devamı gelsin inşallah 

kesin biz de öyle olucaz zaten yarın ağlarım buralarda :)

0 oy
önce (1,628 puan) tarafından

3 aylık yeni dogani olan ben elendim 😑 daha cokk be

Allah sabırlar versin ama sen zaten kullanıcı adınla durumu özetlemişsin :)

önce (1,628 puan) tarafından

Sırf o yüzden yaptım 😂 ya oğlum böle değildi kızım çok zor bı bebek nasıl olucak bilmiyorum 

bir şekilde geçecek de inşallah kolay geçer

0 oy
önce (489 puan) tarafından

Oğlum 15 aylık hamilelikte çok kötü geçti 9 ay mide bulantısı peşimi bırakmadı yani 24 aydır iki senedir deliksiz uyudugumu hatırlamıyorum. 😂 Heleki oglumdan sonra çok daha kötü oldu uykularım artık haftalık toplamda sekiz on saat uyumuş oluyorumdur bazen 😔 darisi hayırlısıyla benim ve benim gibi olan tüm annelerin başına. Size de maşallah diyelim canım ☺️🩷

inşallah senin de uyuduğun günler yakında gelir :)

0 oy
önce (298 puan) tarafından

Seninkiler ikiz deglmi ya sen hamielmisin

evet ikiz ve evet hamileyim :)

önce (298 puan) tarafından

Qboooo masallah :)

Allah sabır versin sana

kendim düştüm ağlayamam :)

0 oy
önce tarafından

Bu akşam uyumazlarsa hiç şaşırma 😉

bu akşam 3 kez uyandım :) rutinimiz aşağı yukarı böyleydi zaten rutine döndük :) biri bir kez diğeri iki kez uyandı 

önce tarafından

Zamanla oturur düzeni 🙂🙂🙂

oturmuş hali bu bence :) çünkü kocam da gece de rahat 2 kere uyanıyor normalde belki babaya çekmişlerdir. ama biraz büyüyünce kalkar kendi işlerini görür geri yatarlar  o zaman rahatlarım tabi ;)

önce tarafından

İnşallah İnşallah 🥰🥰🥰

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 423 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 375 göst.
30 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serpil Kubis (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,146 cevap

43,404 kullanıcı

Kategoriler

...