+1 oy
181 göst.
önce Diğer kategorisinde (676 puan) tarafından

Aranızda var mı malatyada yaşayan ???

9 Cevaplar

+1 oy
önce (1,596 puan) tarafından

Yaşamıyorum ama sulalem Malatya'da nerde oturuyosub

önce (676 puan) tarafından

Ben şuan konyadayım.Depremden sonra hiç gittiniz mi yine deprem oluyor muymus acaba :((

önce (12 puan) tarafından

Hevesini kırmak istemem ama Malatya deprem bölgesi sık sık olur ve biz marasta hissederiz hep. Keşke tayın olmasaydınız cnm

Evet artcilar devam ediyo 

Yaa bende bide panik atak anksiyete ne ararsan var az bisey bile sallasa aklım çıkar yani Allahim napacam bilmiyorum :(

Bişey olmaz askm Allah'ın izniyle o korkuyla gidersen sevemezsin o yüzden iyi düşün iyi olsun Malatya çok güzel bı yer emin ol çok seveceksin insanı da öle 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,580 puan) tarafından

Malatyalıyım güzel şehirdir herkes yardımcı olur her konuda misafirperverdir 😊 ablam ve akrabaların bazıları orda

+1 oy
önce (1,441 puan) tarafından

Kızzz memleketim diye demiyorum iyiki çıkmış keşke bizede çıksa tayin neresi çıktı hangi ilçe canım ara ara deprem oluyor ama eskisi kadar değil güzelde yani memleketm diye demiyorum hem iyilerdir hemde güzel çokta pahalli bir şehir değil kiralar hariç.

Sen nerde yaşıyorsun ki ya bana çok tuhaf geliyor doğu tarafı hiç gitmedim sanki alışamam gibi 

önce (440 puan) tarafından

Aslında çok pahalı bir şehir bence, yemekleri tatlıları toplu taşıma

+1 oy
önce (19 puan) tarafından

Malatya düşündüğünüz gibi doğu şehri değildir. Gelişmiş bir kültür yapısı vardır. İnsanları iyi niyetli ve hoşgörülüdur. Tabi insan ilişkileri çift taraflı oluyor. Herşey karşılıkli ilerler. Malatya merkez mi ilçeler mi önemli olan tayin yeriniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Deprem öncesi Malatya için doğunun parisi diyorlardı. Ama deprem sonrası alışma süreciniz zor olabilir. Merkez vs halen yapım aşamasında. Çoğu yerler halen yıkılmayi bekliyor. Ev tutacaginiz mekan da önemli. Özellikle merkezdeyseniz tokilere bakmanızı tavsiye ederim. Kernek inderesi tokileri çok iyi. Hasar durumu çizgi ile oluştu. 

Merkez de neredesiniz 

Askeri lojmanlarda ya biz normalde bugün gidecektik yarına kaldı

Askeri lojmanlar dediğiniz yer hangi semt mahalle oluyor?

Yeşilyurt 

Güzel yer. Hakkınızda hayırlısı olsun 

0 oy
önce (3,116 puan) tarafından

İlçesindeyim canm 

Tanışırız belki :)

önce (3,116 puan) tarafından

İnşallah neden olmasın :) 

0 oy
önce (183 puan) tarafından

ben orada yaşıyordumm depremden sonra mardine geldik ama ailem malatyada bak ben çoook seviyorum memleketimi depremden önce çok kolaydı yaşamak çok güzeldi şehrimiz bana göre yani 😅😅 ev tuttunuz mu nerede tuttunuz

Merkezdeyiz biz canım önceden malatya doğunun parisiymis öyle diyorlar 

önce (183 puan) tarafından

gidince anlarsın canım semtini de yaz istersen yardıma ihtiyacın olursa annemler orada çok yardımseverler çekinme inan samimi söylüyorum

0 oy
önce (273 puan) tarafından

Malatyaliyim ve Malatya'da yaşıyorum :)

Merkezde mi ??

önce (273 puan) tarafından

Evet merkez 

0 oy

Malatya'da yaşıyorum, deprem uzun zamandır olmuyor ama şehir yıkımlardan dolayı çok iyi durumda değil,. Trafikte kalma süresi yüzde 50 arttı en az, esnaf desen nerede bilmiyorum ama Malatya'da en sevdiğim şey yerel marketler, onun dışında şehirden ne gibi bir beklentiniz var 

Yerel market ne demek yani

Sadece Malatya'da olan marketler 

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Malatya'da değilde ben elazigdayim 

Komsuyuz:))))

önce (466 puan) tarafından

Evet cnm :))

İlgili sorular