+1 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından

Kizlar abime kime görücüye gitsek olmuyor öğretmen kendisi ama ücretli ama kime gitsek illaki kadrolu olsun istiyor ne olacak abim kadrolu olmadığı için evdemi kalacak yokmu bir dua kaderi açılsın evlesin gitsin 

8 Cevaplar

+3 oy
(915 puan) tarafından

Ücretli öğretmenlik yapan biri asgari ücretin altında alıyor diye biliyorum. Bu ülkede asgarî ücretle bile gecinemeyen var. bu yüzden kızlarını vermemeleri çok doğal. 

(342 puan) tarafından

Evet geçim zor cnm ama evi var abimin  maddi konuda sorun Yok işte kader olmuyor bir türlü dua edin evlensin gitsin abim 

-Reklam-
+2 oy
(2,715 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım valla kadrosu için evlenecek olan hiç evlenmesinde zaten, inşallah istediği gibi birini bulur 

(342 puan) tarafından

İşllha bu zamanda kadro zor cnm bu gidişle herkes bekâr kalacak galiba

+1 oy
(20,264 puan) tarafından

Atanmadan zor . Ancak kendi aşık olur evlenirlerse. Kader açma duası değil. Ama duanızı edin Allah'a içinizden geldiği gibi. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah. Olanda da olmayanda da hayır vardır 

(342 puan) tarafından

İşllha ya valla çok dua ediyoruz yaş gidiyor artık o da evlensin çoluk çocuğa karsşsin istiyoruz 

+1 oy
(5,479 puan) tarafından

Her nasip vaktine esirdir. Bırakın nasibinde ne varsa onu yaşasın adam. Demek ki daha zamanı var. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 😊hem kadro için hayır diyorlarmış, iyiki de olmamış bu vakte kadar. Abinin işi biterse, parası olmazsa onlarda gidermiş 

(342 puan) tarafından

İşte öyle de valla üzülüyoruz evlesnin istiyoruz 

(5,479 puan) tarafından

Doğrudur insan üzülür tabi her şeyde vardır bir hayır 

0 oy
(140 puan) tarafından

100 tane Kevser suresi okuyabilirsiniz, sonra duanızı edersiniz kaderi kısmeti açılsın gönlündeki gibi birini bulsun tez zamanda diye. Günde düzenli 11, 21, 41 veya 100 tane Tefriciye okuyabilirsiniz. Allah in izniyle gönlünüzdeki gibi olur inşallah 

(561 puan) tarafından

Kevser suresi her derde deva diye okumuştum ,ev satılması için de okunurmu acaba

(140 puan) tarafından

Okunur tabi neden okunmasin 😊 Allah kabul etsin şimdiden 

0 oy
(1,262 puan) tarafından

Herkesin kaderi farklıdır ve herkesin hayat yolu farklıdır. Bu nedenle, aceleci davranmamak ve sabırlı olmak önemlidir biri beni param ile alacaksa hiç almasın 

0 oy
(5,496 puan) tarafından

Neresi orası kız bulamıyorsunuz 

0 oy
(561 puan) tarafından

Benim kaynimda öyle namazli efendi bı çocuk 33yasina girecek .okadar kızla görüştü olmuyor hiç ,nasiplerimi yok anlamadik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 188 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 413 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 160 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (148 puan) tarafından soruldu

411,774 soru

12,395,957 cevap