0 oy
78 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (665 puan) tarafından

Merhaba adetim 1 gün gecikince ve istediğimiz icinde eczaneden oncomed erken gebelik testi aldim eczacı en düşük hcg değerini bile okur dedi. Eve gelip yaptım anında silik bile olsa 2 çizgi çıktı ama yinede silik diye emin olamadim ve kaset test aldim fakat kaset testte kuruma çizgisi dahi yok o kadar negatif :) şimdi bunların hangisi dogru yeni olduğu için mi varsa bile kasette cikmadi yoksa erken gebelik testi bozuk mu kan testi de vericem bu arada ama 1 2 gün daha beklemek istiyorum fikirlerinizi söyler misiniz 

image

2 Cevaplar

+1 oy
önce (68 puan) tarafından

Bu erken gebelik testlerinde bazen hata olabiliyor en doğru sonuç kan testi ama kaset testte çıkarsa bil ki vardır. Benim hormonlarım yüksek oluyor kistlerimden dolayı bu erken gebelik testleri pozitif çıkıyordu bende ümitleniyordum hamileyim diye sonra gidip bakıyordum sadece hormonlar. Bana kalsa bir kaset test daha dene 

önce (665 puan) tarafından

Teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
önce (52 puan) tarafından

Erken gebelik testini ya fazla damlaymiwsiz yadaki bozuk.Yeniden yapin yada kan verin

önce (665 puan) tarafından

10 saniye tuttum idrarda ama belki bozuktur.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 302 göst.
9 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,191 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
19 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Heidi nin koylusu (3,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,880 soru

12,364,578 cevap

41,866 kullanıcı

Kategoriler

...