+1 oy
161 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (679 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kizlar önceki postumdan bakabilirsiniz eşimle sıkıntıdan bahsetmistim bı on gündür konuşmuyoruz kaynimda bizde bu onbeş gündür bizde kaliyo neyse dün eşim koli kaldırmış heralde beli agrisigi için gel masaj yap omzuna dedi bende işin dusunce cagiriyosun dedim yinede gittim masaj yaptım işte senin bu ara dilin uzamış hayırdır dedi bende ne dedinki dilim uzamış diyorsun asıl sen hareketlerine bak dedim sonra bırak istemiyorum bişi dedi bende iyilik yaramiyo sana dedim uzaklaştım neyse sizce yanlış mı yapıyorum uzatiyomuyum yoksa biraz daha burnu surtsun mu sizce bide 10 gündür hiç ne konusuyofuk ne yakinlasiyoduk kaynimda evde olduğu için hepten uzaktik birbirimizden ve afedersiniz adet tarihimde yarın olursam bı  10 gün daha uzak olucaz birbirirmizden ve oldum şimdi adet yinede barissammi  ama bı yandan da burnu surtsun istiyorum çünkü hep böyle böyle kapaniyo konu sizce yanasmalimiyim yoksa kalsinmi biraz daha böyle 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,639 puan) tarafından

Böyle yapınca bazi erkeklerin burnu sürtulmuyor 

Aksine iyice uzaklasip alisiyorlar 

Biz çok kafaya takıyoruz üzülüyoruz ugrasiyoruz beklenti içinde oluyoruz 

Ama erkekler çok rahat oluyor bu konuda 

10 gün az değil yani 

Erkekler çok soğuk kanlı oluyorlar 

önce (679 puan) tarafından

Evet ben de bu yüzden bu soruyu açmak istedim dün biraz yanaşmaya çalıştı ama doğru düzgün hatasını anlamasını gelip güzel konusmasini bekliyorum bu 7 yıldır bı kere hatasını suçunu anlayıp gelmedi konuşması hep bahanelerle arayı düzeltmeye çalışıyor

önce (3,639 puan) tarafından

Valla benim eşim daha beter 

Asla hatasını kabul etmez 

Özür dilemez 

Ona göre hep haklidir 

Bisey de senin gibi yapıyorum der 

Konuşmaya calisirim adam akıllı konuşmaz 

Çok vicdansız umursamazdir 

O yüzden hiç hatasını anladığını gormem 

Çoğu kez kin tutar tanıyamam 

Benimkide öyle inanki unutulup gitmiş şeyleri bile bir kavgamizda ortaya seriyo 

-Reklam-
0 oy
önce (2,546 puan) tarafından

Ben uzaklaştıkça benimkinin burnu falan surtmez aksine gerizekalı gibi kafasında olur olmadık kurup kendini haklı çıkarır o yuzdn bı olay varsa ben kana kan dişe diş kavga ederim kim haksizsa özrünü diler biter konu . 

Benimkide öyle her türlü kendini haklı çıkarmaya calisiyo bende kavgada dilim tutuluyo o daha baskın bu konularda ve dilim tutulunca diyeceğimi diyemiyorum 

önce (2,546 puan) tarafından

Evlendiğimiz ilk sene bend öyleydim aman büyümesin mevzu diye susar trip atardım sonra bı patladım o patlayis şimdi sustarana aşk olsun 

Darısı başıma :D

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Bence yapma soğur o şekilde huyuna gitmeye calis 

0 oy
önce (134 puan) tarafından

Canım bence uzatma erkekler çok düz mantık varlıklar. Böyle yaoarsan sana daha çok gıcık olur. Ya hadi barışalım mi ben seninle kus kalmayı hiç sevmiyorum, eğer seni kirdiysam özür dilerim bir daha böyle olmayalım vs de. Buzlar erir zaten direkt barisirsiniz. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 455 göst.
+1 oy
2 cevap 152 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.

411,299 soru

12,381,208 cevap

43,195 kullanıcı

Kategoriler

...