Selamünaleyküm Hanımlar cevap yazamıyorum Kusura bakmayın oğlum RVS virüsü kapmış yatışı yapıldı şimdi eve geldim eşyalarını hazırladım eşimin arkadaşını bekliyorum toprağın yanına gelecek ben hastaneye çocuğun yanına gideceğim cevap yazamazsam kusura bakmayın bol bol dua edin ne olur kesik kesik nefes alıyor nefesini toparlayamıyor
ay cok gecmis olsun minige rabbim acil sifalar versin
Allah tez zamanda şifa versin canım benim kızımda yakalanmıştı cok zor atlattık 3 4 gün serviste kaldık düzelme olmayın baska hastanenin yoğun bakımına gittik 1 haftada yoğun bakımda kaldı ve malesef ciğerinde hafifte olsa hasar kaldı en ufak grip olsa hemen ciğerleri doluyo ventolin cortair kullanmaya baslıyoruz hemen inşallah sıkıntısız atlatırsınız tez zamanda
Büşra postu yeni gördüm Allah şifa versin nereden nasıl kapmış tam olarak nedir o ?
Şimdi nasıl durumu ?
Rabbim tez vakitte şifa versin ve sizlere bağışlasın inşallah
gecmis olsun canim benim Allah sifa versin
Ayy çok üzüldüm geçmiş olsun benim de bebeğim 4 aylık 2 hafta önce oldu. 4 gün hastanede yattık öksürük ateş vardı. Rabbim şifalar versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Rabb'im acil şifalar versin bebişe. Benim kızımda rsv olmuştu 2 haftalık tedavi sonunda Allah'a şükür iyileşmişti. İnşallah senin bebişte iyileşir
RRsv Vurisi neymiş Allah korusun geçmiş olsin.
Aleyküm selam cnm. Allah yardımcısı olsun minnoşun
Rabbim şifa versin canım inşallah toparlanır 🙏🙏🙏
Cnm son durumu nasıl oğlunun
Allah bol bol şifa versin inşallah sonra da inşallah bir daha hastalık uğramasın size, postlarını okuyorum ve merak da ediyordum, ailenizle mutlu mesut olun inşallah
411,405 soru
12,384,397 cevap
43,416 kullanıcı