+5 oy
979 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,608 puan) tarafından

Selamünaleyküm Hanımlar cevap yazamıyorum Kusura bakmayın oğlum RVS virüsü kapmış yatışı yapıldı şimdi eve geldim eşyalarını hazırladım eşimin arkadaşını bekliyorum toprağın yanına gelecek ben hastaneye çocuğun yanına gideceğim cevap yazamazsam kusura bakmayın bol bol dua edin ne olur kesik kesik nefes alıyor nefesini toparlayamıyor

33 Cevaplar

0 oy
önce (6,233 puan) tarafından

ay cok gecmis olsun minige rabbim acil sifalar versin

-Reklam-
0 oy
önce (1,692 puan) tarafından

Allah tez zamanda şifa versin canım benim kızımda yakalanmıştı cok zor atlattık 3 4 gün serviste kaldık düzelme olmayın baska hastanenin yoğun bakımına gittik 1 haftada yoğun bakımda kaldı ve malesef ciğerinde hafifte olsa hasar kaldı en ufak grip olsa hemen ciğerleri doluyo ventolin cortair kullanmaya baslıyoruz hemen inşallah sıkıntısız atlatırsınız tez zamanda

0 oy
önce (409 puan) tarafından

Büşra postu yeni gördüm Allah şifa versin nereden nasıl kapmış tam olarak nedir o ? 

Şimdi nasıl durumu ?

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Rabbim tez vakitte  şifa versin ve sizlere bağışlasın inşallah 

0 oy
önce (51,915 puan) tarafından

gecmis olsun canim benim Allah sifa versin 

0 oy
önce (3,678 puan) tarafından

Ayy çok üzüldüm geçmiş olsun benim de bebeğim 4 aylık 2 hafta önce oldu. 4 gün hastanede yattık öksürük ateş vardı. Rabbim şifalar versin inşallah 

0 oy
önce (196 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah 

0 oy
önce (3,188 puan) tarafından

Rabb'im acil şifalar versin bebişe. Benim kızımda rsv olmuştu 2 haftalık tedavi sonunda Allah'a şükür iyileşmişti. İnşallah senin bebişte iyileşir 

0 oy
önce (285 puan) tarafından

RRsv Vurisi neymiş Allah korusun geçmiş olsin.

0 oy
önce (2,343 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm. Allah yardımcısı olsun minnoşun

0 oy
önce (550 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım inşallah toparlanır 🙏🙏🙏

0 oy
önce (5,226 puan) tarafından

Cnm son durumu nasıl oğlunun 

0 oy
önce (441 puan) tarafından

Allah bol bol şifa versin inşallah sonra da inşallah bir daha hastalık uğramasın size, postlarını okuyorum ve merak da ediyordum, ailenizle mutlu mesut olun inşallah 

İlgili sorular

+8 oy
52 cevap 1,177 göst.
+14 oy
32 cevap 1,003 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,608 puan) tarafından soruldu
+12 oy
55 cevap 1,150 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,608 puan) tarafından soruldu
+12 oy
40 cevap 1,042 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,608 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,396 cevap

43,415 kullanıcı

Kategoriler

...