0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Arkadaşlar mrb 4 yaş oğlum var pipisini tutuyo çişini yaptırıyorum ama sürekli pipisini tutuyo dışarda aynı bu bayadan beri var geçen gün baktığım da pipisi kızarmış ve benek benek birşeyler çıkmış arko krm sürdüm geçti ama şimdi yine aynı sadece pipisinin ucu kizarmis krm sürüyorum geçiyor yine aynı oluyor pazartesi sağlık ocağına götürcem ama başına gelen varmı acaba enfeksiyon kapmış olabilir mi 

4 Cevaplar

0 oy
(4,814 puan) tarafından

Bizde de durum aynı hafta içi çocuk cerrahisine göstercem sürekli kaşıyor. Çocukluk ereksiyonu değil ilk öyle sanmıştık.

(24 puan) tarafından

Bende pazartesi bı sağlık ocağına gidip idrar testi vercem artık yeni değil bu bayadan beri yapıyor du ben tuvaleti geldiği için yapıyor sandım ama bu gittikçe kızarıyor 

(4,814 puan) tarafından

Bizde götürcez durum aynı bakalım ne diyecekler..

-Reklam-
0 oy
(2,965 puan) tarafından

Sünnet mi yaptırdınız yakın zamanda.merhemle geçicek birşey değil cnm mutlaka doktora göster önemli birşey ihmal etmeye gelmez

(24 puan) tarafından

Sünnet olmadı bayadan beri yapıyor du bunu ama son zamanlarda kızarmaya başladı ucu enfeksiyon olsa çişini yaparken yanıyor der ama değil soğuktan desek oda değil az önce yine baktım ucu kızarık yazık yolda fln eli hep pipisinde 

(1,633 puan) tarafından

Sünnet olamadığı için oluyomus geçen bı akrabamizin oğluda aynı durumdan gitti hastaneye sünnet ettirin demişler pipisi şişmişti onunda 

0 oy
(3,287 puan) tarafından

İçine baksan aslında beyaz beyaz şeyler doluyor onlarda rahatsız ediyor. Elinle yukarı sıyır biraz göreceksin içini

(24 puan) tarafından

Yok temiz bugün banyo yaptırdım zaten arada bı pipisinin ucuna çamaşırının tüyleri geliyor onuda alıyorum zaten ama ucu kızarık bı ara baktığım da pipisinin altında benek benek birşeyler çıkmış di arko krm sürdüm onlar geçti ama pipisinin ucu kızarık hala krm sürüyorum ama sabah yine aynı oluyor sonradan böyle oldu surda nereden baksan 5 6 haftadır aynı kızarık pişik olmuştur diye önemsemedim ama kaynanam enfeksiyon kapmış diyo öyle olsa çişini yaparken yanma hissi olmazmı 

0 oy
(3,533 puan) tarafından

Bizim de kızarıklık var anlamadım neden olduğunu sudokrem kullanıyorum geçiyor yine başlıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asenat (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 447 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 2oglanannesiii (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 446 göst.