İlk defa akıma bende katilayim bari geri kalmayim banada bir soru soruverin haydi 🙂😎
Gerçekten inci gibi misin😀
Beyaz İnci olabilir😀😀😀
Ben bu uygulamada uzun zaman önce kilo ile ilgili birisi post açmıştı ve birisi kadın dediğin zayıf fiziği hoş alımlı olur demişti bu konuda ne düşünüyorsun ?
Kadın dediğin şöyle olmalı böyle olmalı kelimelerinden nefret ediyorum kadın nasıl mutluysa öyle olmalı obje olarak görülmemeli
Haklısın ama bizim toplumumuz buna hiç müsade etmiyor o bakışlar, iğne gibi sokan sözler
O tarz insanlarla muhatap olmamak lazım cahil onlar rabbim korusun bizi onlardan
Adın ne.. ......
Büşra
Nerelisin yaşın kaç hangi şehirde oturuyorsun
23 yaşındayım ağrılıyım İstanbul'da oturuyorum 🙂
Benimde çok sevdiğim ağrılı arkadaşım var onlarda İstanbul'dan Manisa'ya tasindilar
Çok üzücü olmuştur senin için bizim oranın insanı pek sıcak kanlidir 🙂
Kız yok oradan buraya geldi evet bir senedir tanıyorum kız kardeşim oldu seveeim ağrılı
Pardon canım uykusuzluktan yanlış okumuşum 😀
Yok ben manisadayim demedim şenlik sknti yok eksik bilgi geçmişim Allah kolaylık versin 6 aylik olana kadar uyku atakları oluyor bebislerin
Olsun canları sağolsun varsın biz uykusuz kalalım çok sağol canım ♥️
Nasılsın :) hal hatır sorayım dedim :)
İyi olmak için çabalıyorum teşekkür ederim♥️🤍
Adın ne , kaç yaşındasın, esin ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun nerelisin kaç çocuk var
İsmim Büşra 23 yaşındayım eşim dekorasyon işiyle ilgileniyor ben ev hanımıyim ağrılıyım 2 çocuğum var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😀😀
Allah bağışlasın. Başarılar iyi olan kazansin
Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını bağışlasın rabbim♥️
Niye uyumadın daha
52 günlük bebem uyumuyor onunla ilgileniyorum ara ara uyanıyor
Evcil hyvn besliyo musun evde
Hasta falan mıydı acaba
Hayır değildi
Nasip demekki bu kadardı ömrü 🙂 bende kuşlarıma üzülmüştüm 6 yılın sonunda öldüler şuan kedim var ona birşey olursa ne yaparım bende bilmiyorum 2,5 yıldır benimle o da ❣
Onlarda insanın bı parçası oluyor bı süre sonra tüyü kadr ömrü olsun 🙂
Aminn kesinlikle öyle evladım gibi oldu
Benşm adım da Büşra bende 23 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum 😅😅 ne sorayım sana şimdi İstanbulun hangi semtinde oturuyorsun
Samandira canım Anadolu yakası
410,947 soru
12,366,660 cevap
42,073 kullanıcı