İlk defa akıma bende katilayim bari geri kalmayim banada bir soru soruverin haydi 🙂😎
Gerçekten inci gibi misin😀
Beyaz İnci olabilir😀😀😀
Ben bu uygulamada uzun zaman önce kilo ile ilgili birisi post açmıştı ve birisi kadın dediğin zayıf fiziği hoş alımlı olur demişti bu konuda ne düşünüyorsun ?
Kadın dediğin şöyle olmalı böyle olmalı kelimelerinden nefret ediyorum kadın nasıl mutluysa öyle olmalı obje olarak görülmemeli
Haklısın ama bizim toplumumuz buna hiç müsade etmiyor o bakışlar, iğne gibi sokan sözler
O tarz insanlarla muhatap olmamak lazım cahil onlar rabbim korusun bizi onlardan
Adın ne.. ......
Büşra
Nerelisin yaşın kaç hangi şehirde oturuyorsun
Çok üzücü olmuştur senin için bizim oranın insanı pek sıcak kanlidir 🙂
Kız yok oradan buraya geldi evet bir senedir tanıyorum kız kardeşim oldu seveeim ağrılı
Pardon canım uykusuzluktan yanlış okumuşum 😀
Yok ben manisadayim demedim şenlik sknti yok eksik bilgi geçmişim Allah kolaylık versin 6 aylik olana kadar uyku atakları oluyor bebislerin
Olsun canları sağolsun varsın biz uykusuz kalalım çok sağol canım ♥️
Nasılsın :) hal hatır sorayım dedim :)
İyi olmak için çabalıyorum teşekkür ederim♥️🤍
Adın ne , kaç yaşındasın, esin ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun nerelisin kaç çocuk var
İsmim Büşra 23 yaşındayım eşim dekorasyon işiyle ilgileniyor ben ev hanımıyim ağrılıyım 2 çocuğum var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😀😀
Allah bağışlasın. Başarılar iyi olan kazansin
Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını bağışlasın rabbim♥️
Niye uyumadın daha
52 günlük bebem uyumuyor onunla ilgileniyorum ara ara uyanıyor
Evcil hyvn besliyo musun evde
Hasta falan mıydı acaba
Hayır değildi
Nasip demekki bu kadardı ömrü 🙂 bende kuşlarıma üzülmüştüm 6 yılın sonunda öldüler şuan kedim var ona birşey olursa ne yaparım bende bilmiyorum 2,5 yıldır benimle o da ❣
Onlarda insanın bı parçası oluyor bı süre sonra tüyü kadr ömrü olsun 🙂
Aminn kesinlikle öyle evladım gibi oldu
Benşm adım da Büşra bende 23 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum 😅😅 ne sorayım sana şimdi İstanbulun hangi semtinde oturuyorsun
Samandira canım Anadolu yakası
410,927 soru
12,365,976 cevap
42,021 kullanıcı