Eltin mayyaksa banane git ona akıl ver bidaha yapmasın sende tedavi ol bayağı etkilenmissin deseydin. 😀 deli yaa.
Kiz herseyi senden iyi bile çok insan var emin geneli kendi çocuğunu ne dövmüştür bakalım. Dayak cennetten çıkma diyen bi zihniyet tayfası bacim vicdanının sesini sende mi susturmaya çalışıyor 😀
Anca gülüyorum böylelerine bisey diyen olursada sanane işine bak göremiyorsan da git gozluk tak derim ona ne canım olayın ne olduğunun önemi yok kari markette başlamış cirkeflesmeye orda ağzının payını vereydin bak bakalım ses ediyor muydu, almicami ne biliyorsun hanımefendi işine baksana sen diceksin ne teyze ne amca bunlara direk hanımefendi diye hitap et yoksa kendilerini bisey sanıyorlar teyze diyince hanımefendi beyfendi mesafedir .
Ve tek cümle size ne beyfendi / hanımefendi vazife olmayan işlere dahil olmayın baktın vurdun ettin gördüm diyor ozaman gidin gozluk takın yoksa polis cagiracam yanaşmaya çalışıyorsunuz ısrarla de bak
Ozaman nasıl kaçarak uzaklaşıyor
Tek akıllı siz misiniz tek başına kadına yüklenmeler.
Sen vurmadım diyorsan yapmamissindir canım bosver burda rahatlamaya yazdın iyi yaptın ama şunu unutma her anne kendince özel kendince yetenekli ve kendine güzeldir .
Şiddet kabuledilemez ama olmayanı olmuş gibi gösterip üste çıkanlarda ağzının payını almalı kimse kimsenin anneliğini yönetemez sorgulayamaz .eltisi döverek mi öldürmüş mü gitsin onun analigina laf etsin bide onu dövsün bakalım döverek öldürme olayı uydurma mi gerçek mi ? Gözünü de korkutmaya çalışmış ***** bence
Sen iyi bir annesin
Bitti . ❤️