0 oy
29 göst.
önce Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından

Kızlar doktor antibiyotik yazdı emzirdigimi söyledm ama yinede ona göre yazıyorum dedi yazdı klavunat ismi kullandınız mı   tereddüt ediyorum 

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,815 puan) tarafından

Bende diş ağrısı çekiyordum 1000 mg antibiyotik yazmış emzirdigimi söylememe rağmen. 2 öğün kullan dedi ben tek öğün aldım sütümü azalttı geri bıraktım 3 defa kullandım sadece 

-Reklam-
0 oy
önce (592 puan) tarafından

Canım ilacı almadan önce sütünü sağ iyice dolaba koy sonra ilacını ic. 12 saatte 1 doz alcaksin zaten. 

Yada şu olabilir ILACI ICTIN YA UZERINDEN YARIMSAAT GECMEDEN EMZIR ILAC HENUZ KANA KARISMADAN 

Yada içmeden iyice emzir ve 3 saat sonra bi sonraki emzirmeyi planla . 

Veya sütünü sağ dolaba koy ilacı içmeden emzir iyice sonraki emzirmede dolaptan benmari usulü suda ısıt ılık ver biberonla bide 3 saat sonunda emzireeceksen 

İlk sütü biraz sağ ortalama yarim cay bardagi kadar sağ dök onda antibiyotik olabilir sonra rahatlıkla emzirebilirsin tatlım.  Gerilme bukadar bisey olmaz ben de çok kullandım bi sorun olmadı.  

Geçmiş olsun ❤️

önce (592 puan) tarafından

Bide bol su iç sütünü etkilenmesin 

0 oy
önce (5,131 puan) tarafından

Antibiyotik yerine kuru dut kaynatıp suyunu içebilirsin sütünü de arttırır zararı degil faydası olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 775 göst.
18 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 2,692 göst.
10 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin in annesi ❤️♥️ (945 puan) tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,286 cevap

42,260 kullanıcı

Kategoriler

...