+1 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Şöyle güzel komik ya da can sıkıcı farketmez önce saklayıp sonra itiraf ettiğiniz olaylar var mı ben yazıyorum :)

Ben ergenken yani 15.16 yaşındayken ergenliğim sinirli geçiyordu her şeye sinirleniyordum ama içten içe bizim müstakil 3 katlı evimiz vardı o dönem katı annem yemekhane gibi yapmıştı yufkalık ekmek tandır yeri vardı orta katta biz oturuyorduk üst kat yapım halindeydi neyse annemler Birgün teyzemler falan aşağıda yufka ediyorlar annem iki de bir ama abartsız 5 dk ya bir arıyor şunu getir şunu götür diye bende tam evin işini bitirdim odaya gittim odanın penceresi açıktı onu kapatıp öyle oturayım diye düşündüm ki annem aradı yav yine ne var diye söylene söylene açtım annem yine bişey istedi telefonu kapattım ama çok sinirliyim camı hızlıca bi kapattım cam kırıldı ama sanki taş atılmış gibi yuvarlak şekilde kırıldı nasıl oldu anlamadım sonra hiç çaktırmadım anneme söylesem kesin bi hışmalayacak beni hahaha sonra aşağı istediğini götürüp geri yukarı çıktım ama ben nasıl korkuyorum hemen plan yaptım aşağı indim anne cam kırılmış biri sanki taş atmış dedim annem kalktı ekmeğin başından ama nasıl sinirlendi kim yaptı kim etti kesin şu bebe yaptı bu bebe yaptı diye mahallenin yaramaz bebelerinin ismini sayıyor kızarak sonra geri oturdu ekmeğe bir kaç gün çocuklara sorup durdu siz mi taş attınız söyleyin kızmıycam diye ben bunu daha geçen sene itiraf ettim hahah bana bi bakışı vardı görmeniz lazımdı boşu boşuna bana günah aldırdın niye söylemedin sanki dedi hışmalarsan diye korktum dedim ee nolacaktı yalan söylemekten daha mı kötüydü hiç hoş bulmadım bak bu durumu dedi hahaahha

9 Cevaplar

+1 oy
(3,047 puan) tarafından

Ohooooo neler neler en basit i lisede annemin numarasına arkadaşımın numarasını babamın numarasına erkek kuzenimin numarasını vermiştim. Hocalar annemi 12 saat çalışıyor hasta bakiyo ( aslında ev hanımı) babamı da uluslararası tır şoförü ( Kütahya Eskişehir arası sefer atan öğlen 3 te işi biten biri) diye bilirlerdi . Sürekli kuzenimi arayıp okula gelseniz iyi olur şöyle böyle derlerdi oda hocam ben İran dayım gelemem derdi . Ben bunu evlendikten sonra itiraf ettim anneme sağlam bı küfür etti sonra iyi yapmışsın ben hocaların yüzüne nasıl bakcaktim dedi 🤣. Annem okula gelmek istediğinde de hep bı bahane bulurdum . 

(1,103 puan) tarafından

Bunu yapan arkadaşlarım vardı ya ya kapanan numaraları veriyordu ya da dediğin gibi başkasınınkini bana da söylediler ama çok korktum ben yapamadım hahah seninki de iyitmiş baba uluslararası ana ev dışı hahahaah

(3,047 puan) tarafından

5 te biten okulumu 1 sene boyunca annem 6 da bitiyo sandı. Ben hergun 1 saat kocamla gezip gezip eve gidiyodum 

(1,103 puan) tarafından

Ay ben liseye giderken babam e okuldan mesaj gelmisi için para ödüyordu hani öyle bişey vardı hatırlarsan e okulda notlarım okula gidip gitmediğim anında mesaj olarak gidiyordu bende eşimle sevgiliyken iptal etmiştim bildirimleri 😂

(3,047 puan) tarafından

Biz 3 kardeşiz bı sure sonra bunların hepsi birbirinden bo.k deyip saldılar bence bizi 🤣 yoksa imkansız o kadar şeyi fark etmemeleri . 

(1,103 puan) tarafından

Bak bende diyorum ben çok sıkıştırılarak büyüdüm ben büyük çocuk benim benden sonra 4 çocuk var toplam 5 kardeşiz benim tek başıma çarşıya inmeme izin vermeyen annem şimdi kardeşlerime kendi zorluyor hadi gidin gezin diye 😂😂büyük çekiyor cefayı ben onu bunu bilmem 

(3,047 puan) tarafından

Ben ortancayim ya arada kaynadım gittim

önce (1 puan) tarafından

Birşeyi merak ettim oğlun varmı

önce (3,047 puan) tarafından

Var noldu ki

önce (136,922 puan) tarafından

hahaahhahaha sana yuruycek bu laa

Tam vaktinde goreydim iyi eglenirdim ben bunla da inadına erken uyuduğum gün oluyo bunlar

önce (136,922 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣 bende denk gelemiyom boyle seylere

Rabbim denk getirmiyo iste

-Reklam-
+1 oy
(1,017 puan) tarafından

Ergenlikte değilde köye kaynanamlara gidince yaptığım bisey vardı aslında hiç huyum değildi ama aşırı gelmişti beni sağolsun süt sağmıştık güneşin altında saatlerce kaynatıyorduk kızdırmıştı beni sonra git falanca kazanı getir süt kaynatcaz dedi delik bi tane kazan vardı onu getirdim sütü boşattık kaynatınca damlıyordu çemkirdi baya ama ben yanlışlıkla getirdim dedim halbuki bile bile getirmiştim hahahjaja

(1,103 puan) tarafından

Hahahah sadece süte üzüldüm :6

(1,017 puan) tarafından

Bende üzülmüştüm ama kaynanamı kızdırmam gerekiyordu gerci eşime anlatmıştım gülmüştü 

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Şuan hatırladığım yok ama sen tabiki o yaşta ne yapacaktın ben kırdım diyecek değildin ki yoksa dediğin gibi birşeyler yapacakmış annen 🤭🤣🤣

(1,103 puan) tarafından
+1

Kız zaten evin üst katı yapılıyor masraf borç harç var bi de camı ben kırdım desem masraf çıktı diye kesin bi okşardı annem beni 😂😂😂😂bi de sinirliydim zaten söylenip duruyordu Birgün şu sinirini senle birlikte ayağımın altına alacam diye korktum bende 😂😂😂

(1,960 puan) tarafından

En iyisini yapmışsın benim anne de her şeye parlardı hemen nisanliyken bile dovmuslugu vardır hak etmedim ama şuan başına kakiyorum kötü mu ettim diyo halâ  kabullenmiyor hatalı oldugunu😁

(1,103 puan) tarafından
+1

O anne şimdi eminim torunlarına yumuşacık bi ananne olmuştur benimki de öyleydi okşardı yani 😂ama şimdi benim çocuklara sesimi yükseldiğimi görsün bana bi azar çekiyor telefonu kapatıyor bi daha açmıyor gittiğimde çocukları alıp yüzüme bakmıyor bazen hahaha bi kere oğluma ufacık çok ufacık totosuna bacağına vurdum diye bize geldi ama gerçekten sinirlendim laftan anlamadı sadece totosuna vurdum o arada görüntülü konuşuyorduk kapattı birden bende sinirlendi kapattı sandım 10 dk sonra bi baktım annem gelmiş ahahahah

(1,960 puan) tarafından

Sormaaa gerçekten öyle yaa oğlum az bi ağlayınca hemen koşuyor kucaklıyor bende diyorum hiç mi ağlamayacak bırak ağlasın susar o diyorum ağlamasın ben acıyorum yaa küçük o diyor e diyorum sen niye bizi dövüyordn o zaman 🤣🤣

0 oy
(6,505 puan) tarafından

devamsizlik mektubu eve postaliyordu okul.o gun ben nobetciyken tesaduf eseri adimi ve annemin adini gordum liatede . alip imha ettim devamaizlik bildirim belgeaini:)

(6,505 puan) tarafından

bide malum dersahanenin malum yurduna sevgilimi abim diye cagirip tatli cikolata abur cubur aldirtip guvenlige verdirtiodum gvenlik abiniz getirmis diye bize ulastiriyirdu:)

0 oy
(844 puan) tarafından

Hahahhahhaha camında kirilasi varmış yani bı darbeyle hemen 😂😂 bende dershane zamanı yakın arkasimla anneme ders calisacagiz derdik haftaici okuldan sonra eve gitmezdik. Aslında amacımız gerçekten ders çalışmakti ama biz yemek falan alırdık abur cubur doldururduk. Boş bir sınıfta sohbet ederek yerdik sonra bir uyku basardı 😂😂 geri eve giderdik ders çalışmış gibi 😂😂sonucunda 4 senelik üniversite kazandım ama tabi istediğim bir bölüm olmadı 😂😂 tabi sonuclardan dolayı az çok anlaşıldı ben itiraf etmedim ama 😂

0 oy
(5,141 puan) tarafından

Anadolu Meslek lisesinde okudum sınıf arkadaşlarım çok fenaydı resmim iyi olduğu için sınıf başkanı benim köylüm nerden bulduysa boş yoklama fişini bana getirirdi o gün devamsızlık yapıp okuldan kaçardık sonra okul bitimine yakın hocaların imzalarını ve yazılarını kopyalayıp fişi değiştirirdik devamsızlık yazılmasın diye :Ddd

Daha çok olay var ama ilk aklıma gelen bu oldu nedense 

0 oy
(587 puan) tarafından

Kahkul kesmeye çalışmıştım olmadı bende annem anlamasın diye dibine  kadar kestim ,orda bir kellik oluşmuştu annem sac kıran oldum sanmış , sonra itiraf ettim.:D

0 oy
(1,825 puan) tarafından

Lisede kantine dondurma getiren kamyoncuya yalvardık bizi okuldan çıkartması için amca kabul etti saklandık ön koltuğun önüne okuldan çıkınca inmek istedik amca niyeti bozdu heralde indirmek istemedi ilk😂 büyük birşey yaşamadık 1 2 defa gidelim felan dedi arkadaşımla ben sert yapınca indirdi bunu ilk etapta kimseye anlatmadık ama sonra komik geldi tabi adamın indirmemesi değil dondurma arabasına binip okuldan kaçmak nedir hayır yani başımıza birşey gelir diyede hiç düşünmedik cahillik çocukluk

Bunun gibi başka saçmalıklarımda var😂

0 oy
tarafından

Komşunun oğluna fake hesaptan küfür etmiştim 🤠🤠🤠🤠

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 129 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,103 puan) tarafından soruldu
+9 oy
68 cevap 1,621 göst.
+1 oy
11 cevap 460 göst.