+1 oy
351 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (948 puan) tarafından

Kızlar az önce çocukluk arkadaşımla konuştuk derdini açtı bana bayadir konuşmuyorduk eşiyle problemleri varmış daha önce eşinin bazı hatalarını yakalamış kavga etmişler falan kadın ayrılmak istemiş ailesi kabul etmemiş adam iki göz iki çeşme yalvarmis arkadaşımda çocuğu için dönmüş sonra kadın onun fake instagram hesabını yakalıyor ve bir yıldır falan ordan takip ediyormuş eşi böyle aşk paylaşımları falan yapıyormuş orda kadınları takip ediyormuş bana danıştı ne yapsam falan inkar edecek diyo bende buradan bahsettim ona dedim post açayım orda kadınlar tavsiye verir bende içinden ne geçiyorsa onu yap dedim zor bı durum yani SS alıp ona gondericem yorumlarınızı

9 Cevaplar

+2 oy
önce (570 puan) tarafından

Bu saatten sonra akıllanmaz böylesı😔 Allah yardımcısı olsun

önce (948 puan) tarafından

Amin canım 😟

-Reklam-
+1 oy
önce (648 puan) tarafından

Fake hesapla takip etmek ceza sebebi diye duydum boşanma aşamasında ise kesinse dile getirmesin hesabı birine versin bence falanca arkadaşım SS ATTI  felan desin isminde güvenlik amacli aciklanmamasi rica edilsin bence yoksa o da ceza alır.  .

Ben böyle bisey okudum sanki fake den yakaladım deyince aklıma geldi 

önce (2,581 puan) tarafından

Kadın adamın fake hesabını yakalamış bence ben öyle anladim

Yok canım dediğim gibi ailesi kabul etmiyor bide çocuğu var boşanamiyor malesef ders vermek istiyor

Evet fake hesabını yakalıyor ve bir yıldır takip ediyo bozuntuya vermeden

önce (648 puan) tarafından

Ayyy pardon yaa kiz @Cinarinanasi2  valla uykum gelmiş haa . 😀

Adamın fake ini yakalamış.  Açık tehdit yapsın telefonu actirsin göstersin yakaladım desin yüzüne vursun oturup konuşsun düzgünce  bilemedim ya inşallah yanlıştan döner kadin çaresiz rabbim yardımcısı olsun inşallah.  

Zaten telefonda şifre yokmuş adam profesyonel kadın hesabı yakalamasa ne kadar sadık bir kocam. Var beni ne kadar seviyo diye düşünecek 

0 oy
önce (1,248 puan) tarafından

Hata bir kere yapıldığı zaman tekrarlar bunun biteceğine inanmasın çünkü karşıdaki insan hatası bir kere affedildiği zaman bu nasılsa affediyo diyerek bir daha yapacaktır Allah yardımcısı olsun kanıt toplasın eşinin bunu yaptığına dair ayrılmak istiyosa da onu sunar en azından 

Bacım ayrılmak istiyoda fırsatı yok kız onu seviyor zaten kabullenip hayatına bakmayı deniyo bu yüzden 

Neden fırsatı yok peki 

Ailesi kabul etmiyo adam ondan Asla vazgeçmez aldatmasina rağmen ailesi bela tiplermis zaten

Çok çıkmaza girmiş yaa Allah yardımcısı olsun ne diyeyim ki daha 😕

+1

Maalesef amin canım 

0 oy
önce (1,249 puan) tarafından

Bir kere hata yapan hep yapıyor ne yazıkki hele ki birde affedip geri döndüyse nasıl olsa bir daha yapsam gene affeder diye devam ediyorlar. Hele birde ailesinin istemediğini kimsesiz olduğunu hissedince daha rahat herşeyi yapıyorlar. Zor bir durum ama eğer maddi gücü varsa bu saatten sonra affetmesin

Oda kocasının sahte hesabını bilmemezlikten geliyor bu yüzden ama içi içini yiyo haliyle kime paylaşıyor bunları diye ne diyecegimi şaşırdım 

0 oy
önce (888 puan) tarafından

Malesef bir kadın için cok zor bir durum eğer arkasında duran sağlam bir ailesi varsa yada kendi düzenini kendi kurabilecek potansiyeli varsa yoluna bakması en güzeli ama dediklerimin tam tersi olacaksa görmicek duymicak ilerisi için gizli birikim yapacak bunu söylerken uzaktan konuşmak kolay demesin ben birinin ayakkabısını giymeden fikir vermem Allah yardımcısı olsun 

Oda sabrediyo bı senedir Sabri taşıyor artık çaresiz kalmış ortaya dökse bir dert dökmese bir dert

0 oy
önce (916 puan) tarafından

Allah yardımcısı olsun timsah gözyaşları döküp temize çıkar yine benim eşimin bir arkadaşı var iki çocuklu karısı da çok güzel hanım hanımcık bu durumların güzellikle falan alakası yok tabi ama o arkadaşı instagramdan sürekli başka bir kadınla el ele tutuşup fotoğraf atıyordu karısı kapalıydı ama attığı el açık bir kadının eliydi çok yakın değildik bir iki kere anca dışarda karşılaştık o kadar ama çok üzülmüştüm kadına ihanet en pislik şey bence eğer istemiyorsan eğer haz alamıyorsan boşan git yapacağını yap ya nedir bu hem ayranım dökülmesin hem şey olmasın gibi 

Bencede tiple alakası yok hem arkadaşım yaşça küçük çok güzel eşini abisi falan sanıyorlarmis insan sevmediği biriyle evlenebilir mi ya keşke sadece birbirini koşulsuz seven insanlar birlikte olsa 

0 oy
önce (410 puan) tarafından

Üzücü bir durum ama eşi düzelmez karakter meselesi karakteri zayıf maalesef şansı varsa ss alsın gördüklerini kanıt olsun kenarda 

0 oy
önce (1,498 puan) tarafından

Sadakatsizlige dair kanıt toplasın. Açsın boşanma davası birde yanında maddi manevi tazminat davası oh mis. Ne kadar ağlayıp yalvarsa da yine yine yine yapacak. 

0 oy
önce (18,555 puan) tarafından

Kadın çaresiz adam arsız olduğu için ne yapsa boş 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 394 göst.
0 oy
16 cevap 734 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 124 göst.
0 oy