+1 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (766 puan) tarafından

Yine yeniden diyete başlıyorum 🫠16 Aralık 6 ocak arası diye yapmıştım hiç kaçamak yapmadan. Şimdi şubat ayı boyunca yine yapıcam istediğim kiloya inmek için. Bu sefer sporla desteklemek istiyorum. 4 aylık oğlum var. Ara öğünde falan süt yapan ne yemem lazım. Önceden rezene çayı ve hurma yiyordum. Kaç kilo hurma yedim kim bilir. Artık görünce bile midem bulanıyor. Başka ne yiyebilirim meyvenin üzerine tahin döküp yesem midemi bulandırır mı? Öneri var mıı bacılar 😍

7 Cevaplar

0 oy
(618 puan) tarafından

Havuç yiyebilirsin marul yiyebilirsin, benim ara öğünlerim kefir, bitki çayı, çiğ badem fındık ve bir küçük meyve şeklinde oluyordu.  Tabi bu dönüşümlü. 

(766 puan) tarafından

Kefir süt yapıyor mu

(618 puan) tarafından

Yapar, bağırsak hareketliliğini de arttırır 

-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından

Trabzon hurması veya muz üstüne tahin pekmez döküp yiyebilirsin çok güzel oluyor. Elma dilimleyip üzerine tarçın dökebilirsin. Kendine diyete uygun havuç veya muzla diyet browni yapabilirsin. Masum tatlı yapabilirsin bir kaşık balla kakao muz yulaf chia.

Leblebi ayran.

Çiğ olacak şekilde Fındık Badem Ceviz.

Günlük 3 litre su içersen de sütün kesilmez. adımsayar indirip evde yürüyebilirsin durduğun yerde 6bin adım. Süt verdiğin içinde daha hızlı kilo verirsin. Emzirmek de kalori yakıyor.

(766 puan) tarafından

Sudan yana sıkıntı yok da işte insan tedirgin oluyor sütüm kesilir diye. Teşekkür ederim bu arada 🤍

0 oy
(5,656 puan) tarafından

Postunu silme favorilerime ekliyecem sonra gelip okuyacam yorumları diyetteyim bende 

(766 puan) tarafından

Tamam canım Allah bollll kilo vermeyi nasip etsinnn

0 oy
(406 puan) tarafından

Kilo verebildimi cnm

(766 puan) tarafından

Verdim 5 kilo falan. Ama ayın 6 sından beri yiyorum yine başlamam lazımdı artık 

(406 puan) tarafından

Çok zor kilo vermek ya ben de bir aydır aynı kilodayım birturlu veremiyorum

(766 puan) tarafından

Evet ya çok zor 

0 oy
(5,141 puan) tarafından

Bende başladım hastalanınca bıraktım yeniden başladım bugün

Dut kurusu yiyebilirsin kahve çayın yanına hem Süt yapar

Kefir içebilirsin buda güzel süt yapıyor. Ben abartmadan meyve yiyordum Hurma ceviz ikilisini çok seviyorum 

(766 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bugün meyve üzerine tahin döküp yedim 

0 oy
(95 puan) tarafından

Kızım 4 aylık benim de diyete cesaret edemiyorum kafama köre sütüm azalırsa bebem küçük diye siz nasıl Yaptınız detay var mı acaba :) sütünüz etkilendi mi

Kilo verdiniz mi 

Diyetisyen ile çalışayım dedim ama kafam karışık 

(766 puan) tarafından

Ben diyetisyen eşliğinde yapacaktım ama hem çok pahalı geldi hem de her dediğini yapamazdım. Yapabildiğim kadar yaptım. 

Sabahları yarımşar Domates salatalık. İstediğim kadar Marul. Bazen yarım Havuç. Tabağa görr bir veya iki tane haşlanmış yumurta. Peyaz peynir. Yersem 3-5 tane de zeytin. Ara öğünde rezene çayı hurma fındık fıstık badem faln. Akşam yemeği de özel bir şey yapmadım hiç. Evde ne varsa az az yedim. Akşam yemeğinden sonra bir şey yemedim. Yersem de diyet krakerleri falan. 4-5 litre de su.

20 günde böyle 5 kilo gitmişti. Süt konusu da e tabi yediğime göre Bi tık daha az oluyor. Mesela bulgur süt yapıyor yediğim zaman 2 tabak yesem süt daha fazla oluyır ama diyete göre yersem daha az oluyor 

(95 puan) tarafından

Kahvaltı az geldi bana ekmek yok mu?

Akşam yemeği miktarı önemli tabi 

Ama 4 5 litre su için sizi tebrik ederim asla içemem çokk 5 kilo çok iyi 

(766 puan) tarafından

Ekmek hiç yok. Kepek ekmek yiyemiyorum maalesef 

(95 puan) tarafından

Valla helal olsun ekmeksiz hiç yapamıyorum 

0 oy
(4,662 puan) tarafından

Ceviz ve badem yiyebilirsin badem çiğ olucak. 2 ceviz 20 badem benim ara ögünümde bunlar var. 

İlgili bir soru bulunamadı

413,164 soru

12,439,370 cevap

45,925 kullanıcı

Kategoriler

...